ברור אני אשמח אם רפאלוב היה מתקדם לשם אני פשוט בספק רב שהוא יצליח שם. זהבי משחק מול קבוצות תחת רוב הזמן למרות שיכול נגד קבוצות טובות בהרבה עם יותר מאמץ.
דאבור קיבל עכשיו חוזה גדול יותר משל זהבי (לפי התקשורת). וזה כולה בליגה האוסטרית. בליגה האנגלית המשכורת של זהבי היא כלום. זה לא כאילו הוא מרוויח היום סכומים שהוא לא יכול לקבל בהרבה מאוד מועדונים באירופה. גם רפאלוב משחק על תארים בליגה טובה יותר. אין שום בעיה עם מה שזהבי עושה, רק שלא יבלבלו לי בשכל על זה שהוא הגדול ביותר שהיה. את רפאלוב מודדים בכלל ברמות גבוהות יותר אז איך אפשר להשוות?
ככה זה כשמשלמים טוב, יש תנאים מצויינים, הופעות באירופה וכו׳ וכו׳. לא מוותרים על זה כי אלכס חושב שאתה פחדן.
לא ראיתי כמה דאבור מקבל, אבל זה דמגוגיה לטעון שהוא מקבל את זה ב״ליגה האוסטרית״ כמו לטעון שזהבי מקבל מיליון יורו לשנה ב״ליגה הישראלית״. קבוצות לא ישלמו לזהבי את מה שהוא מקבל באירופה כי רק קבוצות בינוניות ומעלה בליגות גדולות יכולות.
אגב ההבדלים בין ישראל לאירופה בתנאים. אני לא מבין כלום בפיזיותרפיה,אבל קראתי את הכתבה הזאת ונכנסתי להלם. ושתבינו שפה מדובר רק על פיזיותרפיה שזה בסך הכל עוד פן בכדורגל,ואפילו לא המרכזי שבו "בגוף הספורטאי הזר משקיעים פי 20 יותר" אגב שאלה לאוהדי מכבי פה, האם במועדון יש את המכשירים היקרים שבדיר מדבר עליהם?
כולם הגיעו לכאן מקבוצות בחו״ל, בוס עזב קבוצה בליגה הבכירה בהולנד בשביל מכבי, ויותר מכך, סביר להניח שאם זהבי היה עוזב לאותה קבוצה הוא היה גבר!!!!!!11111. איזה יצור הבוס הזה אה?
בוס הרגיש שמיצה את עצמו בקבוצה ושהוא לא יכל להגיע איתה יותר רחוק ממה שהוא כבר הגיע,לזה תוסיף יחסים מרים עם הבעלים. הוא קיווה להגיע ממנה לאחת הגדולות, אבל ברגע שזה לא קרה לא היתה לו בעיה להגיד כן לכסף של מיץ'. בכל מקרה אם ההצעה מאיאקס רצינית הוא לא יהיה פה עונה הבאה.
גם זהבי לא היה מסרב להצעה מאייאקס, ולא אף אחד אחר. זו פאקינג אייאקס אמסטרדם. אבל כשמאמנים בלבל אחר לגמריי ממה שראינו בארץ מגיעים לפה אחד אחריי השני, זה אומר המון על מכבי, המשאבים שלה ועל הכוונות שלה. לזלזל בהגעה של בוס, סוזה או כל אחד אחר לכאן, ואף להתיימר לדעת בביטחון למה הם הגיעו, זה מצחיק.
מה זה לבל אחר לגמרי? יוקנוביץ' הגיע לפה מהצ'מפיונשיפ,שעם כל הכבוד לזה שהיא יותר טובה מליגת העל, היא לא מספיק יוקרתית שתעדיף אותה על קבוצה שיכולה לשחק בצ'מפיונס ומשלמת יותר. כנ"ל אוסקר בקדנציה השניה. פאולו סוזה הגיע מהליגה ההונגרית, ופאקו הגיע מהליגה השניה במקסיקו. הטיעון שלך היה נכון אם נניח רוברטו מרטינס היה מעדיף את מכבי על אברטון.