אולי מישהו שמהמר באינטרנט יכול לעזור לי... שמתי היום שלושה משחקים במאני ליין, השתיים הסתיימו בתיקו ואחד בניצחון של הקבוצה עליה שמתי. עכשיו, הטופס עדיין אמור להיחשב כזוכה, נכון (שני משחקים מתבטלים, ומחשיבים רק את המשחק השלישי)? משום מה זה מופיע אצלי בתור הימור שכבר נסגר... יש למישהו הסבר?
כן, הנה: משולש: ברמינגהאם סיטי תנצח @ 1.57 - ברמינגהאם סיטי נגד סטוק סיטי - אנגליה - פרמיירליג 2009/10, בורוסיה דורטמונד תנצח @ 1.65 - בורוסיה דורטמונד נגד שטוטגארט - גרמניה - בונדסליגה, מכבי תל אביב תנצח @ 1.25 - מכבי תל אביב נגד הפועל בני סכנין - ישראל - ליגת העל גם לפי יחסים אפשר לראות שזה מאני ליין. הקטע הוא שהם סגרו את ההימור עוד לפני שנגמר המשחק בין מכבי לסכנין... עריכה: אוקיי, עכשיו זה עודכן. נלחצתי בעיקר בגלל שהיה רשום על הטופס שהוא סגור ועם החזר 0. עכשיו הכל בסדר. הכסף הוחזר ביחד עם שני דולר רווח על מכבי...
תודה. שלומי, אם תנעץ אץ האשכול הזה אני מאד אודה לך. מדי יום אולי אני אפרסם המלצות שמופיעות רק באתרים. אולי גם האחרים ימליצו... יכול להיות נחמד.
טוב, אז ככה, היום מילאתי ווינר עם חבר (למרות שאסור לי) והימרתי כעל 4 משחקים , תגידו את דעתכם בעניין : בארנסלי - מנצ'סטר יונייטד 2 סדאן - באסטיה 1 גרויטר פירט - שטוטגארט 2 ארלה - דיז'ון 1 הימור : 10 שקל כמה אני יכול לקבל : 63 שקל .
אחים שלי אני כמוכם הגעתי למסקנה שחבל שהכסף שלי יילך על המועצה עם היחסים המגעילים שלהם והדאבלים המסריחים. רציתי לשאול אותכם בתור מהמרים מנוסים באינטרנט עם רזומה מה האתר הכי טוב לדעתכם, אם יש בעיה להירשם אליו ודברים כאלה העיקר תעזרו לעוד נפגע מהמועצה לצאת מהם כמה שיותר מהר אגב לי יש רק ויזה, אז רציתי לדעת אם יש בעיה להירשם עם הויזה לאתרים הכי טובים תודה על ההמלצות אחים שלי ומובטח אחוזים בזכיות למי שעוזר {:
חשבון שלי בויקטור צ'נדלר לא מתעדכן לי משום מה אחרי הזכיה, ועבר כבר חצי שעה... שמתי במאני ליין על פיורנטינה, נאפולי, פאלרמו וגנואה... ורשום בכלל שההימור הזה סגור, יענו כבר עודכן... מישהו יודע מה נסגר עם זה?
לי פעם אחת הייתה בעיה עם הימור שזכיתי והיה רשום כאילו ההימור סגור ולא הרווחתי, התקשרתי לשירות לקוחות שלהם והם תיקנו את הבעיה.