דיון יום הכיפורים VOL 2

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/10/06.

1. hot sos Member

אתה ערבי שיודע לכתוב בעיברית.בדוק.

(לא שיש לי בעיה עם זה חס וחלילה)

2. Robin Member

אז למה אנחנו מתווכחים בפורום בכלל, אנחנו לא נשנה כלום - כולנו צריכים ללכת לעבוד במקום.

3. M A R D U K Member

הדגישו שאלו לא חרדים.
    אבל מי יכול לזרוק אבנים ביום כיפור? אנשים שצמים.
    לא משנה ערסים או לא ערסים - אלו אנשים שומרי כיפור.

אני ממש מצטער שאני לא הולך כמוכם אחרי העדר הקדוש של הרועה יהוה ובניגוד אליכם משתמש בהיגיון ובשכל הישר - באמת סליחה... סליחה שאני לא חושב מה שכהני הדת שלכם רוצים שאחשוב...
    סליחה שאינני מתרפס ומשפיל עצמי בפני איזה יצור דמיוני פרי דמיונו של האדם.

אין שום דבר בלתי אפשרי - אנחנו, אנשי הציבור החופשי בישראל, נדאג להשיב מלחמה נגד הדת צמאת הדם ובבוא היום היא תופרד מהמדינה או אפילו תיעלם כליל מעל פני האדמה.
    הכפייה הדתית רק משניאה את הדת על הציבור הכללי והדתיים הטיפשים שמחזיקים את המדינה בביצים לא מבינים זאת וזה יחזור אליהם כבומרנג ביום מן הימים - תודות להם ולמעלליהם יש יותר ויותר אנשים אנטי דתיים בארץ שעוברים למחנה שלנו.

ההצלחה חסרת התקדים של שינוי בבחירות הלפני האחרונות הראתה כמה העם מאס בדת, בחוקיה הפרימיטיביים ובכהניה אנשי ימי הביניים (חבל רק שלפיד ושות' לא קיימו את ההבטחות שלהם).
    ככה שעוד לא ראית כלום חביבי - זאת רק ההתחלה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/06
  4. Juanito Member

מארדור אתה זלזלן,אפס,מגעיל,שחצן ומתנשא.אתה לא יהודי אז איזה זכות יש לך לשפוט טותנו מבפנים?
    חפרת לנו את החיים עם החרא שלך ,רק מהארץ.

5. אלי מתחן Member

איזה כפייה דתית בדיוק? יהרוג אותך לא לסוע ביום כיפור פעם אחת?

6. Robin Member

רק ליהודי יש זכות להעביר ביקורת על יהודי? למה, זה אנטישמיות אחרת? אני לאו דוקא מסכים איתו אבל יש לו כל זכות להגיד את מה שהוא אומר.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם כבר אבודים, אם לא תתעוררו לבד אף אחד לא יעיר אותכם, אני יכול לצאת בעקיצות בדיונים עד מחר צערי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

שיחכה עד השנה הבאה ויברך אותי כבר כמנג'ר.

8. M A R D U K Member

כל האמונה באלוהים מבוססת על הפחדות ועל טרור נפשי ולכן אין זה מפתיע שמאמינים רבים נוהגים בכזאת פנאטיות, אגרסיביות ואלימות כדי לרצות את האל שלהם.
    המאמינים הם אנשים חלשים נפשית וללא יכולת חשיבה עצמאית - מאיימים עליהם שאם לא יעשו כל מה שהרב אומר להם (שהוא "נציג האל עלי אדמות") אז האל ידאג לטפל בהם והם ישרפו בגיהנום והם ישר מתחילים לשקשק מפחד. הבעיה שהם אף פעם לא עצרו כדי לחשוב בצורה עצמאית ולא שאלו עצמם שאלות ביקורתיות בנוגע לאלוהים - וכל זאת מתוך אותו פחד.
    רק כאשר האדם הדתי יהיה מספיק אמיץ כדי לחשוב בעצמו הוא יוכל להגיע לאמת ויהרוג בתוך עצמו את "האל" שהיה קיים בדמיונו במשך שנים.

9. GUTE Member

מרדוק תתבייש לך. אתה!, זה שמשמיץ את החרדים שהם מספסרים בדת וכופים את הדת על אחרים, עושה בדיוק את אותו דבר רק מהכיוון שהשני. תן לאנשים לחיות כמו שהם רוצים. רוצים להאמין, שיאמינו. מה רע לך.
    תשמור את השטויות שלך לעצמך, והן באמת שטויות מטופשות.

10. אלי מתחן Member

מרדוק השטן טוב יותר?

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרדוק אתה יודע בעצמך שזה שטויות,תלך לדתיים תשאל אותם שאלות,אני עשיתי את זה..הרבה מהם
    יודעים טוב מאוד למה הם עושים כל דבר שהם עושים...

12. GUTE Member

עזבו אתכם, עוד איזה קרחניסט שחושב שהעולם יכול להיות ורוד אם רק נמחה את האופיום להמונים הזה. הוא לא מבין שאנשים פשוט רוצים לחיות בשקט.
    מרדוק לך שמע את ההבי מטאל שלך ותניח לנו מדברי ההבל.

13. M A R D U K Member

השטן, בדיוק כמו האלוהים, הוא פרי הדמיון האנושי.

אין לי במה להתבייש. החרדים מפעילים מכבש דתי באופן קבוע - כל הזמן שליחיהם המיסיונרים מנסים להחזיר אנשים תמימים בתשובה, כל הזמן הם מנסים להגדיל לעצמם את התקציבים, כל הזמן הם מנסים לשנות עוד כמה חוקים לטובתם או בקיצור הם נמצאים בניסיון מתמיד "למשוך את השמיכה" עוד קצת לצד שלהם שלא לדבר על הכפייה הדתית ועל חלוקת הנטל הלא שווה בעליל בין החרדים לשאר אזרחי המדינה. אם אף אחד לא יחזיר להם מלחמה ואף אחד לא יתנגד למעשיהם הנלוזים אז הם יממשו את זממם ללא בעיה ותוך כמה שנים תהיה פה מדינת הלכה יהודית שהרפובליקה האיסלמית של אירן תהיה גן ילדים לידה.
    כשתופרד הדת מהמדינה, תיפסק הכפייה הדתית, יהיה שוויון בחלוקת הזכויות והחובות בין כל האזרחים והדתיים יפסיקו להחזיק את המדינה בביצים ככה שבאמת כל אחד יוכל לחיות לפי אמונתו והשקפתו אז נדבר גם על הפסקת ההתנגדות למעשיהם - עד שזה יקרה כל התנגדות לדת ולהם באופן אישי היא לגיטימית ואף מבורכת.

14. GUTE Member

זה יהיה אסון!
    אני בן אדם חילוני לגמרי ואני מודע לחסרון של הקשר בין דת למדינה . עם זאת, לנו אין עוד מקום בעולם שיאפיין אותנו. ברגע שנפריד את הדת מהמדינה יישכח אופיה היהודי של המדינה הזאת ואנחנו נעלם.
    השילוב בין דת למדינה הוא הקורבן שאנחנו צריכים להקריב בכדי לשמור על המדינה שלנו בחיים.
    כשתפסיק להיות מושפע מאלילי המוזיקה שנוטעים בך את האמונה בדיוק כמו אותם חרדים ותתחיל להבין דברים בצורה רציונלית תגיע אליי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/06
  15. M A R D U K Member

אינני קרחניסט וגם לא פציפיסט - אני סה"כ אדם ריאלי שרואה את הדברים כמו שהם.
    זה מחובתה של האנושות החופשית להלחם בהשתלטות הדתית האלימה על כל חלקה טובה - אם זה לא ילך בדיבורים, שיכנועים וניסיונות חקיקה - יהיה צריך לעבור לצעדים יותר דרסטיים אבל זה משהו שחייבים יהיו לעשות בכל מחיר למען עתיד טוב יותר - גם אם למישהו אחר זה יהיה לא הכי נעים.
    כל עוד לדת יש כזה כח בידיים אף אחד לא יוכל לחיות בשקט - הכי קל לטמון את הראש בחול ולהגיד שהכל בסדר - אבל תפתח את העניים, שום דבר לא באמת בסדר כמו שזה נראה לך.

ושמיעת הבי מטאל זה לא משהו שיפריע לי גם לכתוב פה במקביל - זה לא מפריע אחד לשני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx