דיון חדשות ליגת העל לעונת 07-08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏17/8/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איציק כהן יצא פה טמבל, שי שטרית לא אשם שבן אדם לא מבין אנגלית. שי שטרית לא אשם בכך.

2. Fabio Junior Member

וממה הוא יתפרנס בדיוק? זו העובדה שלו.

3. Number 8 Member

זאת בדיוק הבעיה, איציק כהן לא אשם אלא רק שי שטרית. כהן מבין אנגלית כמו גדול וברגע שהבין את דבריו של אמנגואה, אמר לשטרית שירחיק אותו אך השופט המהולל החליט שעדיף להזהיר אותו עם כמה מילים.

דווקא איציק כהן יצא כאן הצדיק בעוד ששי שטרית העדיף לטאטא את המקרה מתחת לשטיח.

4. Gustavo Boccoli Member

לא יודע למה, אבל פשוט יש לי הרגשה שמספר המשחקים גדל בגלל אבי נימני. לא שהוא דיבר איתם או משהו כזה, פשוט הנוכחות שלו... נתנו לו יותר מדיי כבוד.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מאמין לגירסה המקורית של איציק כהן ולא לגירסה השנייה.

וממה הוא מתפרנס? בוקר טוב, השיפוט הוא לא מקצועני בארץ, זה ממש לא עבודה יחידה של אף אחד מהשופטים.

6. Number 8 Member

לירן, אני מתפלא עליך. בן אדם בסביבות גיל ה35 לא יודע את פירוש הצירוף kill you ו-fuck you? כל ילד בן שבע יודע את פירוש צמד המילים. שטרית לא רצה להרחיק את אמנוגאה אז אמר לאיציק כהן שיגיד לאנשי הטלויזיה שהוא לא מבין אנגלית. אין שום סיבה לכהן לשקר לחברי הוועדה כי כך או כך, הוא היה מורחק ממספר משחקים.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חלוצה של מכבי פתח-תקוה בעונה שעברה, פטריק סופו, חתם היום (רביעי) לשלוש שנים במ.ס. אשדוד. החלוץ יצטרף מיידית לשורות הקבוצה של חיים וג'קי בן זקן.

אשדוד אכן הייתה זקוקה גם לחיזוק בהתקפה, משום שהיכולת הירודה של הולצמן ועזיבתו של עזרן פגעה בהתקפה שלה מאוד, אך בתור קבוצה שספגה 11 שערים בשני משחקים, ציפיתי שיוחתם לפחות בלם אחד, משום שברור לכולם שישנה בעיה לא קטנה בהגנה. כנראה שבאשדוד לא חושבים כמוני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/07
  8. Chelsea_forever Member

חחח זה ממש מה שיעזור להם. אבל כמו שאומרים אם לא כובשים אז חוטפים. חייבים שינוי בהגנה וזה הזמן - אני מאוד מתפלא על בן זקן ורביבו, בקטעים האלה והיחסים שלהם עם אלון חזן הם מאוד טובים, בסה"כ אני מאוד אוהב את הקבוצה הזאת, חבל שהם מגיעים למצב מקצועי כזה.

9. EladLR Member

פנטיני סיכם לשנתיים במכבי חיפה וכבר אמר שחיפה זאת תחנה לאירופה...

10. Fabio Junior Member

כן אבל אם הוא עובד בתור שופט כעבודה שנייה, סביר להניח שאין לו וילה בקירסיה, לא ככה?
    זה לא קל לוותר על חלק מהמשכורת שלך.

11. Don Joan Roman Member

כולה 400 שקל על משחק שמזה מס הכנסה לוקח 60 אחוז, כאילו מה הוא מרוויח בתור שופט.

הם פשוט רומסים את כבודו והכל בגלל שהוא הרחיק את אבי נימני.

בקשר לאשדוד הם עשו את הרכש שהם היו צריכים
    בלם: יישה ודראן שייצב את בני יהודה וחלוץ שאנחנו יודעים שהוא שחקן טוב בתור שחקן מצטרף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/10/07
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה מתכוון 1,400 למשחק.

13. Don Joan Roman Member

כן, נפל לי האחד, בגדול זה לא שווה ה 600-700 שקל שהוא מרוויח מהעבודה הזאת כשמקללים אותך, מגדפים אותך ויותר גרוע: האנשים שאתה עובד איתם קוראים לך שקרן ופוגעיים בשמך בפומבי ולמה? כי עשית טעות שיפוט, להשעותץ שופט שטעה זה לגיטמי, אבל עם שי שטרית זה עבר את זה ובענק.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעבודה שבא אתה צריך להיות בכושר מצויין,בעל יושר,אסור לך להשתתף בהימורים כמו ווינר
    וכו..החברים שלך לעבודה כמעט תמיד מלכלכלים עלייך ורוב הלקוחות שלך מקללים אותך ומתעצבנים אליי,מעבודה כזאת הייתי מצפה שלפחות יהיה שכר נורמאלי..
    ואחרי זה אומרים ששוערים צריכים להיות שרוטים.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שמעו ששפטתי (לא סותם את הגולל על העתיד, הכל יכול להיות) אי אפשר להגיד שלא נהנתי. נהנתי, זה כיף. הייתי מחכה למשחקים כי לשפוט זה כיף למרות (ואולי בגלל...) הקללות, השאיפות הגבוהות, העיניים הבוחנות, התחרות האדירה על ציוני גבוהים וכל זה. זה כיף, זה כיף לבוא למגרש כדורגל, לא משנה באיזה מסגרת, ולדעת שאתה חלק מהמשחק האדיר הזה, זה כיף לדעת שבידייך ההחלטות החשובות של המשחק.

השכר הוא זעום וזה ברור לכולם.