שנה שעברה, ביום שבת בל"ג בעומר, התקיימו שני משחקים בבלומפילד באותו יום, הראשון הפועל ת"א נגד הכח והשני מכבי ת"א נגד מכבי הרצליה, והכל הלך טוב ויפה. למרות החום והשעה המוקדמת, הגיעה כמות נכבדה של אוהדי הפועל למשחק, כך שאין להתאחדות שום תירוץ לכך ש"הם לא רצו" להקדים את המשחק כדי ששני התל-אביביות יוכלו לשחק ביום שבת. אפשרות נוספית היא להעביר את המשחק של מכבי ת"א ליום ראשון ואת חיפה ליום שבת. גם ככה הכדורגל שלנו "לא משהו", בלי מתח ורמה גבוהה, אז בשביל מה להרוס עוד יותר את הליגה? טוב נו, ההתאחדות לכדורגל בישראל.
אבל ערוץ 10 בחר לשדר את המשחק של מכבי חיפה מול מכבי פ"ת. אם הוא יועבר לשבת, אז ערוץ 10 לא ישדר אותו. והסיבה שצ'רלטון לא רצתה להקדים משחק אחד לסביבות 15:30 היא לדעתי העובדה שזה יתנגש שלהם עם שידורים אחרים (באותו זמן שני הערוצים שלהם תפוסים עם שידורים מהליגה האנגלית).
עדיין זה לא מצדיק את זה שיפרסו את המחזור לשלושה ימים, להפך זה גורם לך לדעת שההתאחדות היא עוד יותר בדיחה כשהיא לא יודעת לארגן בלוח משחקים שלא יקרה מצב ששתיי קבוצות ישחקו באותו מגרש באותו מחזור.
זה שערוץ 10 קובע איזה משחק ייערך ביום ראשון זה לא חדש וככה זה צריך להיות - יש לו את הזכות לשדר את המשחק המרכזי, את המשחק שהוא רוצה לשדר. לגבי מועדי המשחקים האחרים - זאת כבר בעיה אחרת שעוד לא למדו להתמודד איתה אצלנו.
לא אמרתי שהוא לא צודק, אם ככה, המצב פשוט עצוב שהערוצים קובעים מתי כל משחק ייערך. אני לא מאשים אותם, הם דואגים אך ורק לעצמם וזה אכן מתקבל, אבל ההתאחדות צריכה לשנות את החוק המטוטמם הזה, אחרת נראה עוד הרבה משחקים בימי שני.
זה מאוד מאוד עצוב, אבל ככה זה אצלנו. במקום שלכל קבוצה תהיה האפשרות למכור את זכויות השידור שלה למי שהיא רוצה, אז ההתאחדות מזחיקה בהכל, מוכרת את הזכיונות בסכומים מצחיקים והכי גרוע שאין לה מילה מתי משחק ייערך ואיפה, בעצם יותר גרוע זה שמכרו את הזכויות לצ'רלטוון כשהם עשו שידורי PPV והיום הםה פכו את הערוץ לערוץ רגיל ומיש רוצה לראות את הערוץ צריך לשים 50 שקל בנפרד. עכשיו מה בן אדם כמוני שהקבוצה שלו משחקת מקסימום פעמיים בחודש יחעשה עם הערוץ הזה? יוציא 50 שקל על משחק? למה?
מאמר נחמד על שחקנים שנותנים עונה אחת טובה בליגה ועל זה מתבססת כל הקריירה שלהם: http://sports.walla.co.il/?w=/157/1168004
מסיקה שוחרר ממכבי על פי וואן וראמליו הברזילאי סיכם בקבוצה (הוא לא יודע באיזה בוץ הוא שוקע חח) לגביי מרטינוביץ.. עדין לא ברור מה קורה איתו ומה הוא רוצה מעצמו הבחור.. כנראה הוא התבאס מזה שאישתו עזבה (קאלה)
שי שטרית הורחק היום ל-8 משחקים ע"י הוועדה המקצועית של איגוד השופטים. מבחינתי החלטה שערורייתית, פשוט מסכן. אני מניח שזה עקב האדום לנימני ששוב אני אומר, לא רואה בו בעיה גדולה מדי. 8 משחקים זה קשה מדי, לא במקום, אני במקום שטרית הולך הביתה.
גם, אבל עיקר ההחלטה נובעת מדבר אחר. אמנגואה היה צריך להיות מרוחק דקה אחרי בלו לאחר שאמר לקוון איציק כהן "I will kill you, i will fuck you. רק אתמול, כהן אמר לאנשי מכבי ת"א שהוא לא הבין את דבריו של אמנגואה ולכן שטרית לא הרחיק אותו. היום הוא שינה גרסה ואמר לחבי הוועדה שקרא לשטרית להוציא אדום לאמנגואה בגלל דבריו אך שטרית סירב.