היום קראתי בעיתון דבר שכמעט גרם לי לבכות. אבי לוזון הנכבד רוצה להציע רעיון שהאליפות תוכרע ע"י פלייאוף בין 6 הראשונות והירידה ע"י פלייאוף בין 6 האחרונות. הבן אדם הזה פשוט בדיחה. הוא רוצה לשנות חוקים של כדורגל. בא לי לירוק עליו.
שוב פעם הכל בא לטובתה של מכבי פתח תקווה (שסיימה בשנים האחרונות ,חוץ מהעונה הזאת במקומות 2-6). יו"ר זבל .
לא יודע אם לצחוק או לבכות, כל פעם מחדש זה מפליא כמה שלוזון הוא בן אדם טיפש ואינטרסנט. אם התוכנית הזאת איכשהו תעבור זו תהיה חתיכת בושה. התאחדות של מפגרים.
איך בנאדם מרשה לעצמו לשנות את סדרי העולם בכדורגל? איפה נשמעה בעולם ליגה שמוכרעת ע"י פלייאוף לאליפות? באילו שעות בלילה בדיוק חושב לוזון על הרעיונות המטומטמים האלה? אוי לוזון, רוצה להראות עצמו כשליט הבלעדי והקובע היחידי בכדורגל הישראלי. אבל לא. זה לא יצליח לו.
הוא לא מתכוון לפלייאוף כמו בכדורסל, אלא יותר לצימצום הליגה ל2 ליגות קטנות לסיבוב האחרון ככה שכל משחק יהיה יותר מותח. ניסו את זה כבר וזה נחל כישלון חרוץ בעונת 00\01, בכדורגל לא כמו בכדורסל, משחק בין 2 קבוצות כמעט שוות ברמתן לא מבטיח שום דבר מלבד עניין. מה גם שיש גבול כמה אפשר לשחק מול אותה קבוצה.
מה הוא יעשה כדי שלמכבי פ"ת יהיה תואר. חבל הוא הורס את הכדורגל, בהתחלה השינויים היו נחמדים עכשיו הם פשוט מטורפים וקיצוניים.
http://www.one.co.il/Article/117613.html למי שאין כוח לקרוא , אלו השורות המשמעותיות : לסיום התייחס דייויס לקריירה שלו: "כל מיני שקרנים אמרו שלא אוכל ללכת יותר או שגמרתי למעשה את הקריירה. אני אחזור למגרשים ובגדול. בעזרת אלוהים אתגבר על כל הכאבים והמכשולים".
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1294974 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. גיא לוזון, האיש שעשה קריירה משם המשפחה שלו, מתלונן על זה שמפלים אותו לרעה בגלל שם המשפחה שלו! :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
הלוואי והוא יחזור לשחק כדורגל. שחקן מדהים. לא כל יום מגיע שחקן ברמה שלו לישראל ובטח שלא לקבוצה כמו מכבי הרצליה. מבחינתי, הדלת למכבי נתניה תמיד תהיה פתוחה בפניו. כדורגלן מצוין עם לב ענק. מי צריך יותר מזה? שיהיה בריא.
אבי לוזון רוצה לעשות שטויות! להגדיל את הליגות זה בסדר אבל שיעשה את זה כמו בנאדם נגיד יורדת אחת 3 עולות וככה מרחיבים את הליגה! לא צריך להסתבך יותר מידי! ___________________________________ הכח החתימה את הקשר הצעיר של עירוני ראשון-לציון אופיר חמו היא תסכם ביום שני כנראה עם אחד השוערים המשניים בליגת העל (לא יודעים מי באתר של הכח לא רושמים שמות כדי שלא יגנבו שחקנים ולדעתי זאת פרנויה זה קרה כולה פעם אחת) ודודו דהאן יצא להחתים שני שחקנים ברזילאים\דרום אפריקיים בחו"ל.
כשאין כדורגל להציע,עושים הכל כדי להחיות אותו. אבי לוזון הבטיח ברגע שהוא מונה ליו"ר ההתאחדות שהוא ישנה סדרי עולם בכדורגל הישראלי, וכשזה לא הצליח לו בניסיון לקבוע תקרות שכר או הצבת נבחרת לאומית שמתיימרת לעלות לטורניר גדול או לאזן במעט את ההיררכיה שנוצרה בכדורגל הישראלי ע"י בית"ר, הוא הבין שהדרך היחידה להציל את הכדורגל הישראלי זה פשוט לטאטא מתחת לשולחן את כל הבעיות. אני מוכרח להודות שמבחינתי כאוהד הפועל ב"ש אני שמח על היוזמה של לוזון,בעיקר כיוון שמעטים הם הסיכויים שב"ש לא תהיה בין אלו שיעלו לליגת העל בעונה הקרובה. מצד שני,היוזמה הזאת היא כיסוי תחת מוחלט לכשלונות של לוזון כיו"ר ההתאחדות עד עכשיו,ואני לא מצליח להבין מי חשב על כזה מצבור של טמטום בצורת ליגה של 16 קבוצות,פלייאוף אליפות,פלייאוף ירידה. אולי לוזון ניסה לחקות במעט את הולנד , שם עושים פלייאוף על ירידה בין 3 קבוצות (אם אני לא טועה) ועד לפני שנה היה גם פלייאוף על מקום לליגת האלופות בין מקומות 4-2. קשה לי לראות את היוזמה הזאת מצליחה ועוד יותר קשה לי לראות אותה מחזיקה מעמד יותר משנה אחת. את הבעיות של הכדורגל הישראלי אי אפשר לפתור עם רפורמות מטומטמות במבנה הליגות,את הבעיות פותרים בהשקעה בדור הבא,במתקנים ראויים,בתשתית ספורטיבית מוצקה וראוייה. מה השלב הבא, פלייאוף על העולה לאינטרטוטו? אה , בעצם מהשנה הבאה כבר אין.