דיון חדשות ליגת העל לעונת 07-08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏17/8/07.

1. מקסים לנגו Member

בצורת בדרום
    אם מ.ס. אשדוד תגיע בסופה של עונה לליגה הלאומית היא תשאיר
    את איזור הדרום ללא קבוצה בליגת העל ועם זכרונות רבים מהתקופה
    של פעם. סוף כואב בתקווה שכלל לא יגיע.

לכתבה:
    http://www.scoop.co.il/article.html?id=16124

2. roeiuzan Member

3. Don Joan Roman Member

נעשה לו תקרת שכר לשחיתותיות, לא יקום ולא יהיה דבר כזה כי אז גם יענקל'ה, גם ארקדי, גם יאמר, גם שרצקי, שניידר ורבים יעזבו ואז נחזור לתקופת העמותו.
    בעצם סליחה, זה הרי המטרה של הגנב הזה, שלמכבי פ"ת יהיה סיכוי לאליפות.

4. Cesc_Fabregas Member

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=35915&lang=HE

שר הספורט שלנו כנגד בית"ר
    זה האפס שעומד כשר.. מה פתאום נדלקת עכשיו?! איפה היית כשהמחבלים מסכנין העיפו את דגלי פלסטין? זה שר הספורט הזין במדינה שלנו

5. Don Joan Roman Member

לא דואגים מראלב הכלב, הוא תמיד יוצא כשאנחנו מעורבים, אבל זה בסדר, הרי צריך לזכור שיש לנו שר ספורט לא? טוב שיש אותנו כדי שניזכר בטפיל הזה.

6. beitar4ever Member

לשר הספורט באמת אני לא מתייחס ברצינות מכיוון שכמו שאמר זה שמעליי, הוא תמיד מחפש את בית"ר, ולא שבית"ר לא אשמים שלא תבינו אותי לא נכון פשוט העיתוי שלו הוא לא נכון, הוא אף פעם לא ראינו אותו יוצא על הפועל ת"א או על סכנין,ובגלל זה הוא פשוט מגעיל אותי.

7. XabiAlonso Member

לפי טלספורט, גיא צרפתי סיכם בעונה הבאה בבני סכנין תמורת 160 אלף דולר לעונה.

8. תומר22 Member

אלון חזן יודיע בצהריים על התפטרותו ממ.ס. אשדוד. עכשיו מתנהל קרב בין האתרים המובילים לגבי המחליף המיועד. ב-ONE מהמרים בכותרת הראשית על חיים רביבו, ובספורט 5 הלכו דווקא על יוסי מזרחי. הרבה יוקרה עיתונאית מונחת על הכף. אה, וגם עתיד של מועדון חשוב מאוד לכדורגל הישראלי.

9. Raulito Madridista

מילה אחת על ק"ש דווקא:
    איזי שרצקי מפרק משום מה את הקבוצה הנהדרת שהביאה אותו למקום רביעי(במקרה הכי גרוע), ואני לא מבין למה.
    בן-שמעון רוצה לעזוב, זה בלתי נמנע, או.קיי, זה בסדר, למרות שלא אהבתי את ההחלטה למנות דווקא את מישל דיין למחליף שלו(הוא לוזר, איזה הישגים היו לו בכלל?). במקרה של גיא צרפתי, כל האחריות על איזי שרצקי, איך הוא מוותר בכזאת קלות על הפליימקר המצויין שלו, אולי שחקן העונה של ק"ש. גם הקפטן יניב לביא בדרך החוצה, חצי ליגה רודפת אחרי אבידור, בקיצור: ק"ש תחזור אחורה בעונה הבאה, אולי אפילו היא תתמודד בתחתית.

גם לבני-סכנין אני צופה תהליך דיי דומה, דישדוש במרכז הטבלה(למרות שמוקדם מאוד לשפוט). קולמה, בוזגלו ויבוריאן לא ימשיכו, עדיין לא ברור מי האיש על הקווים. בדר"כ קבוצות שעולות מהלאומית ונותנות שנה מצויינת, יורדות מאוד ביכולת בעונה השנייה(בני סכנין של אייל לחמן, נצרת עילית של איווניר ויש עוד דוגמאות). לעומת זאת, החתמת גיא צרפתי יכולה לשדרג משמעותית את הקישור של הקבוצה. הייתי דואג להשארתו של לוקאש סורמה שעושה את העבודה בשקט.

בקשר לאשדוד, נראה שההופעות בשבועות האחרונים באמת שברו את אלון חזן. הקבוצה הייתה בתהליך של שיפור, ואז באו שני משחקים נרפים מאוד נגד שתיים מקבוצות התחתית: בני יהודה והרצליה. הקבוצה בכלל לא נלחמה בשני המשחקים האלו והייתה אדישה, אבל אשדוד הייתה במצב הרבה יותר גרוע בשלב מסויים של העונה וחזן בכל-זאת החליט להישאר. חיים רביבו לא מאמן וזו תיהיה טעות להכניס אותו לעסק. קשה לי לראות את יוסי מזרחי חוזר לנמל מקפריסין, הוא דיי מצליח שם. מעניין איך כל הדברים הללו ישפיעו על מאבקי התחתית של הקבוצה. מה שכן, חשוב שהיא תישאר בליגה, ואם היא לא והפועל כן תישאר, אני אשמח לקחת להם את שריקי. אבל זה פנטזייה אישית שרחוקה מהמציאות.

10. Proud Cockerel Member

אני דווקא אשמח לקחת להם את הבולגרי ולצרפו לקולוניה הבולגרית הקטנה שאנחנו מקימים בשדרות ירושלים (ביפו. שום קשר לבית"ר).

עוד פנטזיה חסרת אחיזה במציאות שאין לה סיכוי להתממש.

11. Dimitar Berbatov Member

דור, מה בדיוק הבעיה של איזי שרצקי בכך שגיא צרפתי רוצה לעזוב את קריית שמונה? אני בטוח ששרצקי רוצה מאוד שצרפתי ישאר, אבל אחרי שצרפתי פוצץ את המו"מ בניהם על הארכת החוזה (חוזה שהיה משודרג מאוד בהשוואה לעונה שעברה לפי הפרסומים בתקשורת), שרצקי נפגע מאוד ובצדק. מישהו זוכר את צרפתי לפני ששרצקי לקח אותו לקריית שמונה? אני זוכר שחקן מוכשר שהיה שהיה חלש מאוד בהפועל ת"א. לא אהבתי את הדרך של צרפתי לעזוב את ק"ש. אם הוא רצה להתקדם למכבי ת"א/נתניה/חיפה, הוא יכל לעשות את זה יותר יפה.

מה שכן, אני מסכים איתך שכמו שזה נראה - קריית שמונה אחרי הצלחה גדולה השנה בדרך למטה. עכשיו זה המבחן הגדול של קריית שמונה ובייחוד איזי שרצקי. הוא אמר בתחילת העונה שהוא רוצה לבנות קבוצה שתרוץ בצמרת לאורך זמן. אם רוצה לבנות בקריית שמונה קבוצת צמרת אסור לא לוותר מהר מידי על שחקני מפתח כמו יניב לביא ויובל אבידור.

לגבי אלון חזן, חבל שהוא התפטר. אשדוד אמנם אחרי שיפור גדול בחודש האחרון נמצאת בירידה קלה והפסידה לשתי היריבות שלה בתחתית - בני יהודה והרצליה, אבל חזן היה גורם משמעותי בהצלחה של אשדוד בשנה שעברה, וגם בחיזוק של הקבוצה בחלון העברות עם מקרייב ואוחיון. אני מקווה שנראה אותו חוזר מהר לכדורגל הישראלי. אולי אפילו לקבוצה גדולה מאשדוד. אני בטוח שנתניה תשמח לקחת אותו. אולי אפילו סכנין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/4/08
  12. שגיא Guest

חזן כלל לא רצה לאמן, ועושה רושם שאחרי העונה הזו הוא כנראה הבין שזה לא בשבילו. אם אינני טועה הוא בכלל היה מנכ"ל באשדוד ואני חושב שישמח לחזור לתפקד בתפקיד דומה, בין אם באשדוד, או בקבוצה אחרת (מי אמר מכבי חיפה?), ולא להיות על הקווים.

13. Luca_Toni Member

משחקים בלי קהל עד סוף העונה , הפחתת 2 נקודות בפועל ו-4 בעונה הבאה וניצחון טכני להרצליה

עונש באמת חסר תקדים , ובאמת לא ריאלי , על התפרצות אוהדים לדשא! מה שקורה כל שנה!

ביזיון..

14. ריביירו Member

קורה כל שנה? בכל 4 האליפויות האחרונות של מכבי חיפה הקהל חגג ביציעים כנ"ל באליפות של מכבי תל אביב ב2003. וחוץ מזה הגיע הזמן לשים לזה קץ.

15. לב ישראלי Member

מה אנחנו אשמים ? אנחנו ניצחנו את בית"ר בזיעה , הם פיגרו והגיע להם להפסיד .

דיי , יש חוק מעל הכל חוק מס' 19 . חוק ההיגיון