דיון חדשות ליגת העל לעונת 07-08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏17/8/07.

1. לא מצאתי כינוי Member

במכבי תל-אביב הוא התחיל מצויין ונחלש ביחד עם כל הקבוצה והפך לבינוני מינוס, באשדוד הוא הוא היה בדיוק כמו הקבוצה, יום עסל יום באסל. שחקן שמתאים לקבוצה כמו אשדוד ותו לא.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בואו נעשה קצת סדר.
    סופו הוקפא בגלל עבירת משמעת, וחוסר השקעה באימונים. בהחלט לגיטימי שעם התנהגות כזאת הוא יעזוב את הקבוצה. לגבי הולצמן, אין ספק שהוא חלוץ מצויין אך העונה הוא כבר מרבה להפצע, ותפוקת השערים אליה אשדוד הורגלה בשנים האחרונות כבר לא מגיעה. אין ספק שהקבוצה הזאת צריכה חיזוק בהתקפה, אך השאלה אם הסכום שהושקע על החלוץ לא גבוה מידי.
    בעמדת הבלמים, גונלאס כבר בקבוצה, ובלם נוסף נבחן כרגע ובקבוצה נוטים להחתימו, לאחר שהצטיין בשבת. גם בעמדת השוער ישנם לא מעט שינויים כאשר אדג' שוחרר, וכעת נמצאים במועדון יוסי שקל ויניב בן ישי, כאשר נשקלת האופציה להחתים גם את אלמדון.

אפשר להגיד הרבה דברים על אשדוד, חסרים לה לא מעט שחקנים, אך היא, בניגוד לבני יהודה, מחתימה שחקנים על מנת להתחזק, בן זקן פתח את הכיס ואני לא אתפלא אם זה יניב תוצאות במחזורים הבאים.

3. Raulito Madridista

אפשר לחזק את החלק ההתקפי, אבל בעדיפות אחרונה. הולצמן אולי לא מסובב את הבלם באותה מהירות כמו בעבר, אך אם הקישור ייארגן לו מצב לשער, אני עדיין חושב שהוא ייתן את הגול שלו. הבעייה באשדוד היא בקישור, הקבוצה לא דוחפת מספיק קדימה. זה לא שהיא מחמיצה, היא פשוט לא מגיעה למצבים. איפה דוד רביבו? איפה אלן מסודי? מה קרה לגוסו-גוסו?
    בסכום שהביאו את החלוץ אפשר היה להביא שלושה שחקנים טובים. אני חושב שגם את המגנים צריך להחליף שם ובלם אחד לא מספיק. השאלה אם ההצטיינות של הבלם לא הייתה חד-פעמית, גם ודראן הרשים בדקות הראשונות שלו ובסוף היה חרא אחד גדול.
    יניב בן ישי לא נקרא מבחינתי חיזוק בשער, הוא היה כבר באשדוד. הוא השוער השני כבר 5-6 שנים וכנראה הוא לא מספיק טוב להיות השוער הראשון, אחרת אני לא מבין למה אדג'י המשיך לקבל קרדיט למרות שעשה כל פעם עוד ועוד שגיאות קריטיות. על יוסי שקל לא אתן דעה כי אותו לא ראיתי מעולם.
    לפי מיטב ידיעתי, חיפה כבר הסכימה לשחרר את אלמדון לאשדוד, אני לא מבין למה העניינים שם לא נסגרו. עד שחיפה כבר 'עשו טובה' והסכימו לתת לו לעזוב, פתאום אשדוד מתמהמהת.
    ג'קי בן-זקן היה צריך לעשות באשדוד שינוי בעמדת המאמן. אלמושנינו עשה בעיות, השחקנים מרכלים עליו בחדר ההלבשה ולא משחקים בשבילו. לא הגיוני שאף-שחקן באשדוד לא מתעלה על עצמו וכל-כך הרבה בעיות משמעת נמצאות שם. אני מקווה שאשדוד תישאר כי בכל-זאת לקאדר יש פוטנציאל מהנה בחלק הקדמי.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הולצמן העונה עם שער אחד אם אינני טועה, אולי שניים, על זה אשדוד לא יכולה לבנות. עם שחרורו על סופו ההתקפה שלה פשוט איומה, ודרוש חיזוק בעמדה הזאת.
    לגבי אלמדון, הוא לא עובר עדיין לאשדוד משום שכרגע המועדון משלם ל 3 שוערים, ובן זקן, בצדק, מעדיף לחזק עמדות אחרות מאשר לשלם לאלמדון, שיהיה השוער הרביעי, שגם הוא סוג של הימור לא קטן.

ואני רוצה להעמיק את המידע על חזן והשמועות על עזיבתו. בתור אחד שדיבר עם איש הנהלה אתמול, המצב שם רחוק מלהיות טוב. מלבד החוסר אמון של השחקנים בחזן, גם ההנהלה אינה מאמינה בו כלל, ומלבד בן זקן וחבר הנהלה נוסף, כולם היו רוצים לראות את חזן מחוץ למועדון. למרות זאת, בן זקן חבר טוב שלו, וכל עוד הוא נמצא במועדון הוא לא יסכים לשחררו. הדרך היחידה שבה חזן יעזוב היא אם תגיעה שרשרת הפסדים, שלאחריה יופעל לחץ גדול עוד יותר על חזן להתפטר, וגם האגו עשוי לסייע לו לעזוב.
    בכל אופן, המצב רחוק מלהיות אופטימלי.

אבל אתם יודעים מה אומרים? ניצחונות הם התרופה הטובה ביותר במצב הזה. אין לי ספק שלאחר שניים-שלושה ניצחונות כולם יהיו בעד חזן, השחקנים ייתמכו בו, והכל פתאום ייראה ורוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/1/08
  5. לא מצאתי כינוי Member

באשדוד עובדים בלי מחשבה קדימה, וזאת הבעיה הכי רצינית שלהם.
    מביאים שחקנים בעייתים ופרובלומטים שידועים בבעיות המשמעת שלהם(סופו, מסודי), מביאים עשרות שחקנים זרים להבחן שלא ראו אפילו בקלטות שבכושר השיא שלהם לא מתאימים אפילו לליגה א', בגלל כל מיני סוכנים שהם חברים של מקורבים לקבוצה שדוחפים להם אותם, החזירו את יוסי שקל בלי לחשוב אפילו טיפה רק בגלל הלחץ של מה יהיה עם אג'יי - אלמדון. יוסי שקל קיבל מעל ומעבר הזדמנויות רבות ותמיד נכשל, הוא בהחלט לא מתאים להיות בקבוצה יותר משוער שני לטעמי. כמן כן הבעיה נעוצה בכך שבתחילת שנה הם לא הגיעו להסדר עם אלקריף. מגן סביר ולא יותר, אבל בשביל הגנה- מסננת כמו של אשדוד הוא בהחלט היה יכול לעשות לא מעט את ההבדל.

קבוצה ישראלית ממוצעת. אשדוד היא הדוגמא הקלאסית לכך.

6. אלי מתחן Member

יוסי שקל נתן באשדוד או בני יהודה לפני כמה שנים עונה מצויינת, אחרי זה הוא חזר לקבוצה הקודמת ומאז אני לא יודע מה קרה איתו.

7. אלסנדרו דל פיירו Member

טוב כרגיל הכל יבש בבני יהודה אין החתמות אין כלום...
    מזלנו שיש לנו עדין את יניב והבה שנותן הצגות מחוץ לאצטדיונים..

"השחקנים של בני יהודה יככבו השבת על המגרש"
    הכוונה למוצאי שבת בוולווט בשולחן הקבוע שלהם הוא שמור =)

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/08
  8. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

איצטדיון ר"ג הוא בין המועמדים להיבחר כאחד מ"שבעת פלאי ישראל", בתחרות הנערכת מטעם אתר "עידן התנ"ך". מיקומו של המתקן ברשימה, שזוכה פעמים רבות לביקורת בשל צורתו וחוסר הנוחות הנלווית לאוהדים במהלך משחקי כדורגל במקום, מפתיע.

התחרות נערכת כחלק מחגיגות שנת ה-60 לישראל ובין האתרים שהוצעו אפשר למצוא גם את עיר דוד, קברי המכבים, מערות קומראן, כנסיית המולד, מבצר המונפורט, צריף בן גוריון והמצפה התת-ימי באילת. גם איצטדיון טדי בירושלים ואיצטדיון בלומפילד ביפו נמצאים ברשימת המועמדים.

http://www.7wonders.co.il/dat/pict/1199183930.Xxx
    יבחר לאחד מ"שבעת לאי ישראל"? איצטדיון ר"ג.

9. בית"רי מלידה Member

האצטדיון הכי מגעיל בארץ אחרי האורווה.

10. Don Joan Roman Member

אם זה פלא, אני לא רוצה לדעת מה לא נשחב לפלא בעיני אותם אנשים הזויים שבהכלל חשבו על הרעיון הזה.
    בעצם במחשבה שנייה זה באמת פלא, שעדיין לא שיפצו או הרסו את הדבר העלוב הזה.

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

יש לציין שכל אחד יכול להביא "פלא" שבא לו. למשל אני יכול להביא את בית וגן חח.
    אין מצב שר"ג יזכה לאחד משבעת פלאי ישראל, יש שם הרבה יותר מקומות ואתרים שחשובים יותר. רק לפי התמונה שהבתאי רואים כמה האיצטדיון מכוער.

12. לא מצאתי כינוי Member

הסיבה שהוא הפסיק לשחק כמובן באשדוד הייתה היכולת הגרועה שלו. זה לא חוכמה לתת משחק אחד טוב וארבעה גרועים. זה הסיבה שגם מהרצליה הוא שוחרר בסופו של דבר בשנה שעברה.

13. בית"רי מלידה Member

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא יאמן באירופה של אלון מזרחי.

בקשר לאיצטדיון רמת גן - אם הוא ייבחר למקום 7 אז החדר זבל בבניין שלי חייב להיות לפחות מקום 5,הרבה יותר נקי שם.

15. יהודה ברוך Member