דיון חדשות ליגת העל לעונת 07-08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏17/8/07.

1. a.m Member

כמה אוהדי בני יהודה יגיעו כבר שצריך כזו אבטחה רבה?

2. Number 8 Member

אין קשר לכמות אוהדי בני יהודה הרוצים להגיע למשחק. כידוע, אוהדי בית"ר ירושלים מגיעים בהמוניהם, אם זה משחק בית או משחק חוץ. המשטרה דורשת כמות אבטחה גדולה מהרגיל שעלויותיה כבדות במיוחד, ומהסיבה שבני יהודה מארחת את המשחק, היא צריכה לשלם את העלויות הגבוהות, אך הקבוצה לא מסכימה לכך, ולכן קיום המשחק עומד בסימן שאלה גדול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/12/07
  3. בית"רי מלידה Member

אוהדי בני יהודה הם סתם אשכנזים חנונים עם נזלת באף - זה אנחנו המסוכנים לציבור... :aaa021:

4. Alon_Yaari Member

חחח... אולי הם לא חוליגנים כמוכם, אבל לא היית רוצה להסתובב בשכונת התקווה עם צעיף של מכבי או בית"ר... http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/tongue.Xxx

5. יהודה ברוך Member

אני מבין שזה ממלא אותך אושר.

6. בית"רי מלידה Member

זה ממלא לי את הלאפה שאני קונה בתקווה עם 2 שישליק, טחינה, פטרוזיליה, והרבה חילבה וחריף.עמבה אני לא אוהב.

7. a.m Member

התכוונתי לאבטח אותם שלא יתקלו באוהדי ביתר...

8. Don Joan Roman Member

הסתובבתי עשרות פעמים בשכונת התקווה באישון לילה עם צעיף ו/או חולצה של בית"ר והדברים היחידים שקיבלתי הם הזמנות לכוס קפה או לאיזו לאפה טעימה, בשכונת התקווה אמנם יש הרבה עבריינים ומסוממים וכל זה אבל שי גם עשרות אנשים שהם בני אדם זהב, די כבר עם הסטיגמות המטופשות האלה.

9. בית"רי מלידה Member

בפעם הבאה שאתה מגיע לתקווה, כנס למסעדת בוסי - תראה מה יש שם על הקיר מאחורי הקופה, תקבל צמרמורת.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

באופן לא מפתיע במיוחד, הושג סיכום בין המשטרה לבני יהודה. הפגישה שהתקיימה היום בנוכחות מנכ"ל בני יהודה, משה דמאיו, מנהל האצטדיון, איתן שור וקצין אג"מ במרחב יפתח, סנ"צ דני לוי, התנהלה באווירה עניינית ורגועה וההדורים יושרו בין הצדדים.

הנחת העבודה של המשטרה, כפי שהובעה במהל הפגישה, היא כי אוהדי בני יהודה יכנסו לאצטדיון ויצפו במשחק ולא יפגינו מחוץ לאצטדיון לפני המשחק ובמהלכו כפי שהם מאיימים לעשות במסגרת פעולות המחאה שלהם נגד הנהלת הקבוצה, בדרישה להחזיר את משחקי הבית לשכונת התקווה. לפיכך, לא יוקצה כוח שיטור נוסף מעבר למקובל מחוץ לבלומפילד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/12/07
  11. בית"רי מלידה Member

בני יהודה במצבה חייבת לחזור לשכונה, כי כבר אין לה מה להפסיד.

מגרש קטן וביתי שלא מאפשר ליריבות שלה להביא הרבה אוהדים זה בדיוק מה שהיא צריכה עכשיו.

ממילא כדורגל יפה זה הדבר האחרון שמעניין קבוצת תחתית.

12. יהודה ברוך Member

שוב הסאגה הנצחית. ביתר מגיעה למגרש כלשהו המשטרה דורשת דרישות מוגזמות ההנהלה היריבה עושה בלגן. ואחר כך באה איזה ישיבה ובסוף מתפשרים על עלות האבטחה. אולי במקום לעבור את כל הזבל הזה פשוט ידרשו מראש דרישות נורמאליות?

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/07
  13. bayer04 Member

שכחת שאנחנו חיים במדינה כזאת קטנה, באמצע העולם, שבה הכל הפוך?..אה נכון, קוראים לה ישראל (איך זה שעד עכשיו לא המציאו עלינו סרט אנימציה קורע מצחוק?)
    אין הגיון בארץ הזו, לא בצבא, לא בממשלה, וגם לא במשטרה מן הסתם..

14. Number 8 Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/12/07
  15. Dimitar Berbatov Member

אני לא מבין את השנאה שלך אל קלינגר עידן.
    כבר שכחת את האליפות הגדולה שהוא הביא למכבי ב-2003 (הדגש על "הוא", הוא בגלל שעקב הספסול של נימני והחלפתו בדגו, מכבי עשתה את הקאמבק ההוא [עד אז, ואני לא צריך לספר לך, מכבי היתה במרחק של 10 נקודות לפחות מחיפה]). כבר שכחת לו את הגביעים? את העלייה לליגת האלופות למרות שגם אני לא אהבתי את צורת המשחק שלו ושל מכבי דאז?
    אז נכון, קלינגר עשה טעויות במכבי, אבל הוא היחיד שהביא לכם אליפות מאז קשטן העליזים, לא?