דיון חדשות ליגת העל לעונת 07-08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏17/8/07.

1. OR Member

האתר של לימוסול , קבוצתו של אלי גוטמן בקפריסין מפרסת כי המאמן התפטר. כעת הוא המועמד הראשי לאימוןהפועל ת"א ובני יהודה ת"א .

2. אלסנדרו דל פיירו Member

הסיכוי שאלי גוטמן יגיע חבני יהודה זה כמו הסיכוי שלנו להשאר בליגה.. אחד לאחד..
    המועמדים שעל הפרק כרגע זה לחמן ולנדאו..
    רק לחמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx באימונים אחד שובר לשני תרגל ובסוף אפחד לא יהיה כשיר לליגה חחח..

3. bayer04 Member

ולא רק שהשחקנים נפצעים באימונים..כל משחק מורחקים איזה 2 שחקנים. אז בכלל אפשר לשכוח מסגל קבוע לפרק זמן ארוך.

4. Don Joan Roman Member

מנור חסן, איזה שחקן ענק, לא אשכח אותו בחיים.

5. OR Member

מי יודע , אולי הסיכוי להישאר בליגה הוא גבוהה ממה שאתה חושב .
    גוטמן הודה כי קיבל פנייה מבני יהודה והשיב " זה מקום שנחמד מאוד לעבוד בו" מה זה אומר ? אני לא יודע , לגבי הפועל ת"א נאמר במועדון האדום" לא הייתה כל הצעה."
    לגבי הפועל ת"א אמר עוד גוטמן , שאין לו בעיה לשתף פעולה עם אבוקסיס , מראה על כוונתו לאמן במועדון האדום ?
    כמובן שהכתבה המלאה כאן

6. beitar4ever Member

"עומר גולן יעבור בינואר ללוקרן"

חלוץ מכבי פ"ת, עומר גולן, סיכם לארבע שנים בלוקרן הבלגית. החלוץ ירוויח במהלך שנים אלו מיליון וחצי יורו כשגם מכבי פ"ת תהנה מסכום דומה(1.7 מיליון יורו).

הסיכום הגיע בתום פגישה שנערכה בין יו"ר מכבי פ"ת, שינו זוארץ וראשי הקבוצה הבלגית, הבלגים עקבו אחר גולן כמה משחקים והתרשמו לטובה ממנו, וכפי שנאמר הוא יעבור אליהם בינואר.

גולן מצטרף לעוד שלושה ישראלים המשחקים בליגה הבלגית - סלים טועמה ,אליניב ברדה וגילי ורמוט.
    מצבה של הקבוצה בליגה לא כ"כ טוב, והם ממוקמים במקום ה-14 .

7. בית"רי מלידה Member

ההר הוליד עכבר:

לוזון חשב לקבל 5.2 מליון דולר, 4 מליון דולר, 2.5 מליון יורו, ובסוף הוא יקבל ( לא שאני מזלזל בסכום ) רק חצי מליון יורו לעונה ( כ 700 אלף דולר ).

הימור שלי: עומר גולן לא יישאר שם יותר מעונה אחת. מנטליות ישראלית.

8. OR Member

רק 1.7 מליון ? רק ? כמה קיבלו על קולואטי ? כמה על ברדה ? עומר גולן 80% ניפוח של הלוזונים והוא שווה רק 20% ממה שעשו אותו , לא הייתי משקיע עליו יותר מחצי מליון!
    לפחות אני מקווה שלו תיהיה את הסבלנות ואת המיקצועיות לחכות ולהוכיח את עצמו באימונים לפני שתוך עונה הוא יחזור לפ"ת ...
    בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה :)

9. בית"רי מלידה Member

באירופה לא מתאמנים בהליכה, ולא מתאמנים רק פעם ביום. גם מבלים פחות בפאבים.

מה שכן: מרצדס תהיה לו, רק שיזכור לבקש אותה עם הגה שמאלי ולא ימני... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. סמואל אטו Member

אז מה? בגלל שהוא ישראלי הוא יכשל? אפשר לחושב שבישראל אם היו רוצים לא היו יכולים להתאמן כמו באירופה,מה לעשות שיש לנו מאמנים שכונה.

עומר גון הוא שחקן מוכשר מאוד והוא הולך להצליח בבלגיה,אפילו אם ההתחלה תהיה קשה ובסופו של דבר הוא יגיע לליגה יותר טובה.

11. יהודה ברוך Member

1.7 מיליון יורו?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx על מה בידיוק? אני הייתי משלם על גולן 800 אלף יורו גג ולא אגורה יותר. לפחות עכשיו הלוזונות הפסידו את השחקן הכי טוב שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל בסכום המטורף הזה הם יביאו כמה שחקנים במקומו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

12. OR Member

אם הוא יראה רצינות רבה באימונים , ויראה שהוא באמת חיי ספורט ולא חיי את הפוזה שהדביקו עליו הלוזונים , הוא עוד יכול להצליח שמה.

13. bayer04 Member

עם סכום כזה שנכנס לקופה הפתח-תקוואית, הם יכולים לבנות שם מיני-אימפריה.
    אני כבר מתחיל להרגיש את המאבק החיפאי-נתנייתי-פתח תקוואי בשנים הקרובות. בית"ר זאת רמה אחת למעלה מזה.

14. dsvetoy Member

עם המיליון וחצי יורו גם מכבי פ"ת לא יכולים להתמודד עם יאמר ושחר..

15. יהודה ברוך Member

קיום המשחק בין בני יהודה לביתר בבלומפילד ביום ראשון מוטל בספק בגלל דרישות האבטחה המוגזמות של המשטרה. ישיבת האבטחה בין ראשי בני יהודה למשטרה פוצצה אחרי חמש דקות בלבד. שוב כמו תמיד המשטרה שמה דרישות מוגזמות בנוגע לאבטחה במשחקים של ביתר.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/07