קידום מקצועי שלא מביא איתו קידום בשכר? איזה מין קידום זה? חוץ מזה, שמעתי שהוא לא אוהב לאכול חריף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
גיא הוא לא בחור שיעזוב דברים באמצע, אם פ"ת היו פונים אליו ישר בתחילת העונה אני בטוח שהוא כן היה מסכים להגיע ולחתום, בגלל שהם פנו אליו בנקודת זמן הזו המחויבות הגדולה שיש לו לבית"ר והמחויבות שלו לכל אותם בחורים צעירים שהוא נמצא איתם יום יום היא שהביאה אותו להחלטה להישאר בבית שלו בחמשת השנים האחרונות ובתקווה שימשיך להיות הבית שלו לעוד שנים רבות, פשוט איש עבודה נפלא, נכס לכל מועדון.
וטוב בשבילו שהוא נוהג ככה ,גיא הוא מאמן מאוד מקצועי, ואני אוהב מאוד את הדרך המקצועית שבו הוא הולך בה, הוא עושה את עבודתו על הצד הטוב ביותר, ואם ימשיך ככה הוא יאמן בקבוצות הגדולות בארץ בעתיד, ולא רק אלא הוא יוכל להתקדם גם לחו"ל.
החלוץ ,עומר גולן מבוקש לא רק באנגליה ובארץ, אלא היום פורסם שהקבוצה הרומנית , סטיוואה בוקרשט מעוניינת בגולן. הלוזונים אמרו לא פעם ולא פעמיים, שמי שרוצה את גולן ייאלץ לא להיפרד מלא מעט כסף, כ1.5מיליון דולר, ובנוסף לאחר השער המפורסם במשחק של ישראל מול רוסיה, כניראה שיעלו לו את המחיר בעוד כמה אלפי דולרים . בקבוצה הרומנית שיחק כבר שחקן ישראלי בעונה שעברה, המגן הימני של מכבי נתניה ,קלמי סבן שנחל שמה כישלון , ובנוסף העלבה בפומבי מצד היו"ר של הרומנים. סטיואה בוקרשט ממוקמת במקום ה-7 פחות 14 נק' מהמוליכה של הליגה, קלוז'.
אין יותר מדיי מה להתרגש מהיושב ראש של סטיווה . אדם הזוי שנדמה לי שגם הציע בזמנו את הקבוצה למכירה ב10 סנט ?
וגם במחיר הזה אף אחד לא קנה..זו לא התקדמות מקצועית לגולן,אולי כסף טוב אבל ממש לא התקדמות מקצועית,ביתר או חיפה זו כבר התקדמות יותר גדולה,למעשה למעט ליגת האלופות אין לסטיאווה מה להציע וגם זה לא בטוח שיקרה שנה הבאה..
גם אנדרלכט, וסטנדרד ליאז' הבלגיות מעוניינות בעומר גולן, אך נראה שהאלופה היא היותר רצינית מבין השתיים. אנדרלכט שלחה סקאוט למשחק של הנבחרת נגד מקדוניה, אך התאכזבה מכך שגולן לא קיבל דקת משחק אחת אפילו. כרגע חצי מיליון דולר מפרידין בין עומר גולן לבין אנדרלכט. לפי המצב כרגע, סיכויים רבים לראות את עומר גולן מחוץ למכבי פ"ת בינואר, כשהחלום שלו הוא כמובן לשחקן בפריימיר-ליג.
מאזן גנאים: "עמוס לוזון איים על השופט". היום (שבת) בסיום המשחק באורווה, בו הפסידה בני סכנין 2:0 למכבי פ"ת, איבד היו"ר הסכנינאי את קור הרוח המפורסם שלו והיה מעורב בדחיפות הדדיות עם יו"ר מכבי פ"ת עמוס לוזון. וכל זאת אירע בעקבות תגרה על כר הדשא בין שחקני שתי הקבוצות בתום המשחק, לאחר שהיו"רים מיהרו למקום כדי בכלל להרגיע את הרוחות. דבריו של גנאים: "עמוס לוזון איים על השופט במחצית בגלל השער של איסמעיל עאמר שנפסל. זאת בושה וחרפה. מאפיה. אין למי לפנות חוץ מאלוהים. אני מתבייש שאני חבר הנהלת ההתאחדות לכדורגל. אני יכול להוכיח שלוזון איים על השופט. לא יכול להיות שמחזירים שופט שהושעה ל-4 משחקים למשחק כזה רגיש והוא עושה הכל כדי לתת את המשחק לפ"ת. לא הייתה עבירה על פ"ת בשער הראשון והיה גם נבדל ברור בשער השני". עמוס לוזון הכחיש בכל תוקף את הטענות: "אם אמרתי מילה אחת לשופט, שירחיקו אותי לכל החיים ויתנו לי קנס של מיליון דולר. מאזן חושב שמגיע לו הכל. הוא שקרן. כל הזמן הוא משחק אותה מקופח, אנחנו הם אלה שלא אישרו להם גול במחצית הראשונה והם מתלוננים על השופטים". ליגת העל במיטבה.
לא יודע למה אבל אני נוטה דווקא להאמין למאזן. ידוע לכולם שהלוזונים הם החרטטנים והבלופרים הכי גדולים של הכדורגל. החל מעמוס, דרך אבי וכלה בגיא.
שימו לב,שימו לב! הנה רשימת השחקנים שעקבו אחריהם השבוע והקבוצות שעקבו אחריהם,לפי פרסומים באירופה(בעיקר בלגיה): עומר גולן - אנדרלכט,גנק,סטאנדרד ליאז',בלאקבורן(!),לוקרן. ברק יצחקי - אנדרלכט,סנטאנדר. יואב זיו - קלאב ברוז',קופנהאגן,ויטסה ארנהיים. מאור בוזגלו - שלישיית הרוסיות ו-2 קבוצות בלגיות אלמוניות. עמית בן-שושן - לוקרן,GBA. אבירם ברוכיאן - לוקרן,גנק,סטאנדרד ליאז'. תמיר כהן - גנק,רודה,ולנסייאנס.
בלקבורן לעומר גולן, וסנטאנדר ליצחקי יכולות להיות אופציות נחמדות, אך קשה לי לראות את גולם מצליח באנגליה, כל שאר הקבוצות, נמצאות בליגות שהרמה שלהם דומה לליגה בישראל
תגיד אתה נורמלי? הרמה בליגות של רוסיה בלגיה והולנד דומה לרמה בליגת הישראלית? איך אפשר להשוות בכלל בין הרמה בליגה ההולנדית החזקה שיש לה כל שנה נציגה אחת לפחות בשלב הבתים של הצ'מפיונס ליג, ושמשחקים בה מועדוני פאר ברמה האירופאית כמו איאקס או פינורד, או בין הליגה הישראלית לליגה הרוסית שטובעת בכספים של אוליגרכים? או לליגה הבלגית שמה יש סקאוטים מכאן ועד להודעה חדשה?שוב אנחנו רואים כאן מקרה קשה של זילזול ישראלי בכל מה שהוא לא מנצ'סטר יוניטד או ריאל מדריד. בנושא של גולן לבלקבורן לפי דעתי אין לגולן מה לחפש בבלקבורן יש להם את אחת ההתקפות הטובות בליגה האנגלית והוא סתם ישב על הספסל. יצחקי יכול להצליח בסנטאדר ואני בטוח שהוא יכול לתפוס מקום בהרכב שמה.