דיון חדשות ליגת העל לעונת 07-08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏17/8/07.

1. Don Joan Roman Member

למה שהוא לא יגיע<? משכורת טובה, סביבת עבודה יחסית נוחה, זה לא שיש עליו יותר מדיי קופצים, חוץ מזה שכאן הוא מתחבר לחברים שלו אז הם יכולים לפשוע יחד ואפילו לא יידעו על זה.

2. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

משכורת טובה? בתגובה הקודמת שלי, כתבתי שכנראה הוא ירוויח 100 אלף דולר, שזה ממש לא הרבה, ואני בטוח ש-QPR הוא הרוויח יותר.

3. Don Joan Roman Member

מאה אלף דולר נקי ועוד 250 שחור פלוס טובות ההנאה ברולטות ההימורים ובקזינו זה שווה נפש לכל מהמר כמו ג'ון גרגורי.

4. roi17 Member

ג'ון גרגורי במידה והוא יחתום זה יהיה לסיבוב כאן בארץ כמו לואיס פרננדז בזמנו...נופשים באילת ובים המלח ובקיצור להנות קצת מהחיים.
    מכבי פ"ת לא תצליח איתו לדעתי.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי פ"ת הציעה לגיא עזורי לאמן את הקבוצה :
    יו"ר מכבי פ"ת, שינו זוארץ, ונשיא המועדון, עמוס לוזון, פנו ליו"ר בית"ר ירושלים, אלי ארזי, וביקשו אישור רשמי לפנות למאמן הנוער של בית"ר ירושלים, גיא עזורי, כדי לפתוח איתו במשא ומתן לאמן את מכבי פ"ת. ארזי השיב בחיוב, וכעת נראה שדרכו של עזורי למועדון קצרה. כזכזור, עזורי עבר לקבוצת הנוער והוביל אותה לדאבל היסטורי. העונה התגברו חניכיו על פתיחה צולעת של העונה ובעזרת 8 ניצחונות רצופים, הם ניצבים בראש הטבלה ונראים המועמדים הבטוחים לזכיה באליפות נוספת.

מה דעתכם, גיא עזורי מועמד ראוי מספיק לקבוצה כמו מכבי פתח תקווה? האם הוא ראוי לצ'אנס הזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/11/07
  6. אלי מתחן Member

אני לא יודע אם הוא מתאים או לא, אבל ההזדמנות מגיעה לו.
    הביא את הנוער של בית"ר להישגים והשלב הבא זה מועדון בוגרים. נקווה בשבילו שהוא יצליח, ובשביל הלוזונים שהוא ייכשל, ככה שבכל מקרה אני מרוויח.

7. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

הזדמנות בהחלט מגיעה לו. הוא הוכיח את עצמו מעל ומעבר בנוער של בית"ר, וגם בכמה משחקים שהוא אימן את הבוגרים של בית"ר. בשבילו אני מאוד מקווה שיעבור, כדי שיצבור ניסיון, ואולי בעתיק הוא יאמן את בית"ר, אך אני מקווה שהוא לא יעזוב את הנוער, שכ"כ מצליח תחת הדרכתו.

דרך אגב, קראתי לפני כמה ימים, שבית"ר לא יעמדו בדרכו של עזורי, אם הוא ירצה לאמן את מכבי פ"ת. וזאת בגלל שהם מתכננים לקדם בעונה הבאה את עזורי.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז לאחר שעסקנו בהאם עזורי מתאים לאימון מכבי פתח תקווה, החליט עזורי להישאר בקבוצת הנוער של בית"ר ירושלים.
    ביממה האחרונה, מאז הפנייה הרשמית של מכבי פ"ת, התקיימו שיחות רבות בין אלי ארזי לעזורי. יו"ר בית"ר ביקש מהמאמן להישאר במועדון ואמר לו שהוא מאמין שהעתיד המקצועי שלו הוא בבית"ר ירושלים.

9. בית"רי מלידה Member

והמדהים הוא משהו שמצאו במחסן של האורווה: עופר פביאן.

קבוצה בלי אוהדים ובלי מאמן, אבל עם פטרון חזק שידאג שהם לא יירדו, מספיק האחיין בסכנה.

תחשבו קצת קדימה: את עופר פביאן יהיה יותר קל לזרוק/להחזיר לעמדת עוזר מאמן מאשר מאמן אחר, כאשר יצטרכו למצוא מקום ל "בן האובד" גיא לוזון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. יהודה ברוך Member

על איזה עתיד מקצועי הוא מדבר? אין לא שום סיכוי לקבל את הקבוצה הבוגרת של ביתר ככה שאין לו שמה שום עתיד. הוא לא יכול להיות מאמן נוער או עוזר מאמן כל החיים שלו. הוא היה חייב לקפוץ על ההזדמנות הזאתי. אני אסכם במילה אחת-אידיוט

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אני לא מאמין שגיא לוזון יחזור העונה למכבי פ"ת, אלא דווקא בכיוון שגרגורי יאמן אותם. הוא גם אמר שהכסף זאת לא בעיה בשבילו. העיקר עזורי לא הלך לקבוצה המלוכלכת הזאת.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם גרגורי היה מסכים להגיע לקבוצה הם לא היו פונים לעזורי, זו דעתי.
    הרי אנחנו כבר שבוע שומעים שהם פנו לגרגורי, הציעו לו את התפקיד, כבר דיברו על סכומי הכסף אותם הוא צפוי להרוויח, אם הוא היה מסכים למה להם לפנות לעזורי?

לגבי בחירתו של עזורי, אני בהחלט מסכים עם הדיעה שהוא עשה טעות שסרב להצעה הזו. פתח תקווה הייתה יכולה להיות קפיצת מדרגה עבורו, ואם היה גם מצליח בקבוצה הוא היה נחשב למאמן לגיטימי בליגת העל. בנוסף, מועדון כמו פתח תקווה שרף הציפיות ממנו לא גבוה באופן יחסי ומשחק רב של צעירים נמצאים בו, היו יכולים רק לעזור לגיא בתפקיד.
    אני מתקשה לראות את עזורי משתלב בבית"ר בעונות הקרובות, בטח ובטח כאשר שום וגיורא ממשיכים במועדון. שום הוא המאמן הטוב בארץ לדעתי, וייצטרך לקרות משהו יוצא דופן על מנת שיפוטר.

13. בית"רי מלידה Member

חרזי,

אתה יודע כמה יוסי מזרחי הרוויח בפ"ת? 60 אלף דולר.

מה הבעיה של ארקדי לשלם לעזורי כפול, ולהשאיר אותו? אתה יודע כמה הערכה, כסף, ואהבה הוא מקבל מאוהדי בית"ר?

במשחקי הנוער של בית"ר יש יותר אוהדים מאשר במשחקים של פ"ת שכל האוהדים שלה באים יחד על וספה אחת...

לעזורי יש בבית"ר ראש שקט, תמיכה וגב מההנהלה,וגם מהאוהדים, להבדיל מעבודה עם חמולת לוזון.

עזורי לא בחור טיפש, נהפוך הוא, והוא עשה היום צעד חכם כשאמר לא לאורווה.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם היה עובר לפתח תקווה זה לא היה בגלל התמיכה של הקהל, מהסיבה הפשוטה שגם אם היה מצליח, אין קהל.. המעבר לפתח תקווה, אם היה מתבצע, היה אך ורק על מנת להתקדם מקצועית.
    אם היה מצליח בפתח תקווה, אני משער שגם קבוצות ממרכז טבלה ומעלה היו חושבות עליו כאופציה מצויינת עבורם. אז נכון הוא מצליח בנוער של בית"ר, גם רוני לוי הצליח בנוער של חיפה, אך משהו, מלבד אוהדי חיפה, הכירו אותו לפני שעבר לאמן את הקבוצה הבוגרת ? (ואני מדבר על יכולתיו כמאמן, לא כשחקן).

15. beitar4ever Member

עזורי אומנם מקבל שכר כפול בבית"ר אבל זה לא העיקרון, אני חושב שזהו מספיק הוא מיצה את עניין הנוער שמגיעה אליו הצעה לבוא ולאמן קבוצת בוגרים עוד בליגת העל לא משנה איזה קבוצה הוא צריך לקחת אותה בשתי ידיו, ועוד שמגיעה אליו לא סתם הצעה אלא ממכבי פ"ת שנמצאת במקום טוב יחסית בליגה, מעבר מנוער לבוגרים זה טוב יותר מבחינה מקצועית ולא משנה מה השכר שתקבל.