קרע ברצונות ורק 3 שבועות העדרות ??? או שבני יהודה יצאה בנס מהפציעה הזו או שהאיבחון של רופאי בני יהודה פשוט גרוע
בני סכנין פנתה לאסולין, על מנת שהשחקן יצטרף לקבוצה בקיץ: תגובת אסולין: הראש שלי נמצא כרגע בבני יהודה בלבד. כשתיגמר העונה נדבר על נושאים אחרים".
בית"ר י-ם שוקלת לרכוש את כרטיסו של שוונק: בעקבות היכולת הטובה שמגלה הברזילאי שוונק בשני משחקי הליגה האחרונים, בבית"ר שוקלים לרכוש את כרטיסו של החלוץ. בקבוצה כבר ביררו עם סוכנו של השחקן לגבי האפשרות הזאת, אך נכון לרגע זה המחיר שדורשת קבוצתו, מיליון וחצי דולר, מרתיע מאוד את ראשי המוליכה.
שוונק נתן שני משחקים סבירים ושני שערים מול שער ריק, ובית"ר כבר מתלהבת ממנו ורוצה לרכוש את הכרטיס? יותר מדי מהר. צריך לחכות לסוף העונה ואז לדבר על רכישת כרטיסו. חבל שהם מתעסקים בעניינים כאלה כבר עכשיו שהשחקן כמעט ולא עשה כלום. חוץ מזה, הוא לא שווה מיליון וחצי דולר.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=17989&lang=he :aaarofl:, אמרתי או לא? יאללה אריאל תשגע אותו עוד קיץ.
אוי ואבוי לו אם הוא באמת חותם בקבוצה הזאת ל-3 שנים. ראובן עובד צריך לשחק בקבוצה שרצה לצמרת הגבוהה של הכדורגל הישראלי. במקומו, הייתי הולך למכבי נתניה או חוזר למכבי תל אביב (אם קיים יורש לאבי נימני, הרי שזה הוא). גם במשחקים הכי חלשים שלו, הוא עדיין עושה דברים שרק הוא מסוגל להם ואני לגמרי בדעה של ניצן שירזי - בעוד כמה שנים נראה אותו רק בטלויזיה.
מש אבל ממש אל מסכים איתך אבירם, אני עדיין לא מבין מה כל ההתלהבות מראובן עובד. השנה הוא חלש מאוד, פעם ב הוא עשה מהלך יפה או איזה בעיטה לחיבורים. עובד הוא שחקן מאוד מאוד לןא יציב, פעם אחת יכול לתת משחק ענק ואז לא מורגש בכלל במשחק. ראובן עובד הוא שחקן כשרוני מאוד, השנה הוא חלש מאוד, חוץ מסיבוב וחצי ראשון טוב הוא לא הורגש. ראובן הוא שחקן מאוד כשרוני, אבל לדעתי אוברייטד גדול, התקשורת מתלהבת ממנו יותר מדי. כל הכבוד לו ולניצן שירזי בעיקר שהחזיר אותו למסלול הנכון, אבל אותי הוא לא משכנע, ואני לא מבין איך אתם חושבים שהוא עוד יגיע לחו"ל, אני עוד לא רואה אותו מגיע לקבוצה גדולה בארץ.
הרבה לפני שליאור אסולין נכנס לעניינים, מטה בטורינה חזר מהפציעה וההגנה נראתה כמו הגנה סבירה בליגת העל, ראובן עובד החזיק את הקבוצה הזאת לגמרי על הגב שלו. אני לא מסכים עם זה שהוא חלש, כי בינתיים הוא עושה עונה טובה מאוד (גם מבחינה ססטיסטית וזה למרות שהוא עושה דברים שלא מופיעים בסטטיסטיקה) וזה למרות שהוא משחק בקבוצה ממש אפורה וחלשה.
ראובן עובד שחקן טוב מאוד, והעונה יש לו עונה טובה. הוא באמת עושה הרבה דברים שהם מעבר לסטטיסטיקה, אבל הבעיה שלו היא בקבוצה. בני יהודה היא לא קבוצה שבנויה על התקפה, על משחק מהיר, על סגנון שעובד צריך. אני לא יודע אם הוא יכול לעבור לקבוצה ממש גדולה, אבל קבוצה שיותר תתאים לו ולסגנון המשחק שלו. אבל אני בטוח שהוא שמח בבני יהודה, אם לא שירזי ששידרג לו את הקריירה וסידר לו את הגוף הוא לא משחק היום.
אין ספק שעובד אחד השחקנים היותר כשרוניים שיש לנו בארץ, אבל הבעיה שלו בשנים האחרונות הייתה בראש. רק לאחר שהוא שינה את התפיסה שלו, החל לחיות חיים יותר ספורטיבים, היה ניתן לראות את הטכניקה המדימה שיש לו. הרבה בזכות ניצן שירזי הגיע השינוי הזה, והשאלה הגדולה האם כאשר הוא יעזוב לקבוצה גדולה הוא לא יתפתה שוב לחיים לא בריאים, חוסר השקעה באימונים וכו'.