דיון חדשות ליגת העל לעונת 06-07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏15/6/06.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השורה התחתונה זה שאי אפשר להגדיר את הביקור האירופי שלהם כסיפור הצלחה.
    אילן בכר היה טוב בליגה אבל לא מספיק לאירופה, בקשר לאפק אני גי חושב עליו שהוא בזבוז ענק ובסיטואציה מסויימת היה כן יכול להצליח באירופה פשוט הוא נפל על מקום לא טוב עבורו.

בקשר לזנדברג, הוא נכשל בכל משחק של הנבחרת, מול שחקנים אירופאים הוא לא שווה כלום, לעשות בית ספר לעומרי קנדה ולאייל משומר זאת לא חוכמה. ובקשר לטיעון שהוא לא משחק ברמות הגבוהות אז זה בדיוק מה שמפריד בינו לבין כישרון אמיתי שכן יכול להצליח באירופה.

2. uriazu Member

אני חושב שאין הרבה יותר ישראלים באירופה בגלל שהם תופסים מקום של זר....
    אם הייתם צריכים לבחור לקבוצתכם בין ברזילאי וישראלי רוב הסיכוים שיילכו עם הברזילאי אין מה לעשות...
    והכדורגל היחיד שזה עוד אפשרי, האנגלי, השחקן הישראלי ממש לא מתאים לכדורגל הזה. מתאים הכי טוב לליגה הספרדית.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא מסכים איתך בעניין הזה. נכון באנגליה הכדורגל הרבה יותר פיזי מבספרד או בארץ שלנו, אך במידה ואתה בגיל צעיר עובר לשחק באנגליה, אתה מפתח את הגוף שלך כך שתוכל להתמודד עם שחקנים פיזיים ממך. בן סהר לדוגמא, בהיותו בגיל צעיר מאוד עבר לשחק בנערים של צ'לסי, התחזק שם, צבר ניסיון, למד כיצד להתמודד עם שחקנים פיזיים ממך, לנצל את הייתרונות שיש לך ועוד..
    גם בניון שהגיע מהכדורגל הספרדי, באנגליה בתחילה היה מאבד מהר מאוד את הכדור, לא מצליח לכדרדר איתו, ובכל כדורי הגובה הוא היה מפסיד. לאחר תקופה מסויימת, הוא כעת מתמודד עם שחקנים גבוהים ממנו בהרבה, מתקל כאשר צריך, יודע לשמור על הכדור עם גופו, בקיצור הוא הסתגל לכדורגל האנגלי. כמוהו יכולים לעשות עוד מספר שחקנים, כמו אייל ברקוביץ בזמנו, רוזנטל וכו'.

4. uriazu Member

1. בן סהר מהיכרות אישית איתו, הוא היה כבר סוס לפני שנסע לאנגליה.... אמא שלו האכילה אותו כל חרא אפשרי כדי לנפח אותו, והוא היה תמיד מהיר כמו טיל שזה בונוס ענק לכדורגל האנגלי
    2. בניון הוא שחקן משתלב... יש לו הרבה טכניקה והרבה חוכמת משחק והוא יודע להשתלב יפה מאוד בכל משחק, גם באיטליה הוא יכול להצליח כי הוא שחקן משלים מצוין לכל קבוצה.
    לא כל שחקני ישראל משתלבים כמו יוסי, ואם יש משהו שאפשר להגיד על ישראלים טובים זה שרובם יותר טכנים מאשר מהירים או חזקים ולכן הכדורגל הספרדי הכי מתאים להם והאנגלי זה מאוד קשה לישראלי להצליח שם... רונזטל הצליח בגלל שהוא לא היה שחקן ישראלי טיפוסי וברקוביץ' עם הכדורגל שהיה לו בראש וברגליים היה יכול להצליח הרבה יותר במדינות אחרות... ובכל זאת הצליח יפה מאוד באנגליה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/07
  5. Don Joan Roman Member

זנדברג לא יוצא לאירופה ולא ייצא לאירופה בגלל שהוא לא כשרוני מספיק, זנדברג זה שחקן של עבודה קשה ושל כוח מתפרץ שזה היתרון שלו כאן בארץ, באירופה היתרון הזה הולך לאיבוד כי כולם לפחות זחקים כמוהו אם לא יותר ויש להם כוח מתפרץ חזק כמו שלו אם לא יותר.
    זנדברג הוא מהישראלים הטובים בליגה אבל לחו"ל הוא לא מתאים, יש גם שחקנים כאלה.

6. burning soil Member

שוב אתה מצדיק את הטיעון שלי, אם בכר עוד הצליח להגיע לספרד, למרות שהוא לא היה מספיק טוב...
    ועמרי אפק, שהוא בכלל, הרבה הרבה פחות טוב בשיאו מזדנברג בשיאו, הגיע ועשה בכל זאת כמה דברים
    בסנטנדר, אז בטח שזנדברג מסוגל לשחק שם. זה הכל בראש ועניין של רצון בסופו של דבר.

כל שחקן ישראלי שהגיע לאירופה אכל הרבה ספסל בהתחלה, בניון, בן חיים, אוואט וגם אלה שקדמו להם..
    לא לכל שחקן ישראלי יש סבלנות להמתין.. או פשוט ללכת לליגה קטנה יותר.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עומרי אפק הוא שחקן שונה מזנדברג. זנדברג עם יותר טכניקה אבל אפק לדעתי, עם סיכויים (זה הכל סתם דיבורים באוויר, ברור ששניהם לא יצאו כבר) טובים יותר להצליח בחו"ל כי הוא גם טכני בצורה לא רעה בכלל ויש לו רב גוניות שאין לזנדברג.
    מה שאני מנסה להגיד, שעם כל הטכניקה שיש לשחקן ברגליים, זה לא מה שקובע אם הוא יכול להצליח או לא (עזוב את הסוכנים בצד)

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לבכר יש סוכן מדהים,אם אני הולך אליו תוך יומיים הוא מסדר לי לחתום במנצסטר סיטי או משהו כזה..
    רק תחשבו כמה פעמים הוא נבחן/חתם בחו"ל בזמן האחרון ותבינו שמדובר בשחקן שנזרק מהכח רמת גן
    ומכבי הרצליה...פשוט סוכן מדהים יש לו.

9. אורדון במכתש Member

כבר הציעו לזנדברג קבוצות מאיטליה לבוא להיבחן...
    אבל הוא לא רצה להיבחן..

10. Don Joan Roman Member

והוא צודק, מבחנים זה בד"כ לשחקנים שהכדאיות בהבאתם נמצאת בספק ובכדורגל הישראלי מבחנים משולים לכישלון.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שאני תמיד אומר. הוא שחקן סביר ולא יותר מזה. עוד לא ראיתי פעם אחת העונה שבית"ר ירושלים נתנה לו את הכדור ברגע האמת (אני אפילו לא מדבר על זה שהוא אמור לבוא ולקחת) וזה רק מראה שאפילו השחקנים לא באמת סומכים עליו ברגעים שכאלה.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלוי מה זה אירופה,מחליף בקבוצה בינונית באירופה הוא יכול להיות,אבל אם בניון משחק בקבוצת תחתית
    באנגליה צריכים להבין לאן זנדברג יכול להגיע-למרות שמצד שני אחרי הכל הרבה מהכדורגל זה גם עניין
    של מזל ותיזמון.

13. Melixon 15 Member

אפק לא הצליח באירופה.. זה שהוא הבקיע לא אומר שהוא היה שם שחקן..
    גם כן להבקיע זה בדר"כ להיות שם בזמן הנכון, גם שוונקי הבקיע..
    סלמנקה זה לא לשחק באירופה, זה בכאילו..

ואילן בכר שיחק? אני לא כ"כ בקיא בנתונים אבל אני יכול להגיד לך ש45 דקות בכל הזמן שלו בסנטאנדר ביחד הוא לא סגר..
    בראגה זה לא לשחק באירופה, זה בכאילו..

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראגה זה כן לשחק באירופה,רק שהוא לא בדיוק שיחק בבראגה.

אפק היה לו באמת תיזמון טוב והמון מזל,יום אחד הוא נכנס בדקה ה-89 ואחרי דקה כבש גול אחרי
    קרן.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בנוסף להפסד 4:1 להרצליה, מכה נוספת לבני יהודה: וינסנט אניימה, השוער הניגרי של הקבוצה שנפצע והוחלף, ייעדר כשלושה שבועות אחרי שנמצא כי הוא סובל מקרע ברצועת הברך.