הפועל בקשה לדחות את המשחק נגד הרצליה(יש אלוהים?) http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=81872&bz=6
כן אהה... בקרית אליעזר תמיד ביציע ג' עושים אבוקות ואותי בדקו בכל מקום וזה שמאחורי [שעמד מאחורי ביציע ג'] הכניס אבוקה במקרה הייתי לידו גם בכניסה לאצטדיון
אוהדי ביתר מאיימים להעביר את המשחק לרמת גן http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=11526&lang=he פשוט עלובים , גם 100 מיליון שקל , גם 2 קבוצות כמו חיפה והפועל משחקות באירופה , וכל זה לא מספיק בשביל אליפות ? אם המשחק של נתניה עובר לרמת גן עוד יכתבו בהיסטוריה איך ביתר גנבה אליפות שנייה
הנהלת נתניה מחפשת סיבות להעביר את המשחק. אל תופתעו אם בסופו של דבר תצא הודעה מטעם הנהלת נתניה שבה היא תגיד שהיא לא יכולה לעמוד בדרישות המשטרה ולכן היא חייבת להעביר את המשחק לאיצטדיון חלופי. אגב, הגיע הזמן לשדרג את האיצטדיונים בארץ. לא ייתכן שיהיו בסה"כ 2 איצטדיונים ראויים בארץ ואחרי זה עוד ראשי הקבוצות בוכים למה לא מגיעים אוהדים למשחקים.
מי אלה אוהדי בית"ר? אני אוהד בית"ר ואני לא רוצה כזה דבר. הביזיון הוא בראש ובראשונה של מי שאיפשר את המצב הקיים שבו אין איצטדיונים ברמה בארץ. בית"ר לא קשורה לזה.
זה קצת אבסורדי מה שקורה היום בליגה : אני זוכר שעד לפני שנה-שנתיים כולם בכו שאין קהל במגרשים , שבגלל זה הרמה יורדת ועוד כל מיני שטויות. היום יש קבוצה אטרקטיבית שמושכת למשחקים שלה עשרות אלפי אוהדים כל משחק, אז מי אשם? בושה וחרפה שבמדינת ישראל של 2007 אין מתקני ספורט בגודל מתאים לאירוח אירועים רבי-קהל. חוץ מקרית אליעזר,טדי,רמת גן,וסרמיל ובלופמילד אין כאן בארץ שום איצטדיון שמתאים לאירוח משחקי כדורגל בליגת העל ,נקודה.
אתה קורא לוסרמיל איצטדיון? חוץ מטדי ובלומפילד אין שום איצטדיון ראוי . מרגע שמאשרים מגרש כמו קריית אליעזר אז גם מגרשים כמו הי"א , הקופסא והאורווה צריכים להיות מאושרים . זה בכלל לא קשור לכמות האוהדים שיכולים להיכנס לאיצטדיון זה קשור לאיכות האיצטדיון
אני לא מבינה מה עושים מכל זה סיפור. זאת לא הפעם הראשונה ולא השניה שבית"ר מתארחת בקופסא. אוהדי בית"ר,נותנים לכם רק 2500 כרטיסים? תבואו רק 2500. לא טוב לכם? אל תבואו בכלל. אבל אם המשחק יועבר בסופו של דבר לר"ג או לכל איצטדיון אחר בפירוש לסגור את הליגה!! משחק בית-משחקים בבית! :aaaprot: ועוד משהו,דיברתם על איצטדיונים,הרבה דיברו איתי ואמרו איזה דפוק יאמר שהוא לא בנה איצטדיון עד עכשיו. אז אולי תסבירו לי אתם,יאמר רכש את נתניה לפני חצי שנה בערך,האם אפשר לבנות איצטדיון בחצי שנה?! אז אל תשחקו אותה מפגרים,אוהדי בית"ר. הרי אין איש שלא יודע שהאיצטדיון של נתניה כבר בבנייה,בינתיים תסבלו בקופסא!
אם מכבי נתניה תארח את בית"ר ירושלים באצטדיון רמת גן, אני מצפה שבית"ר ירושלים תארח את מכבי נתניה גם באצטדיון רמת גן, כמו שאני מצפה שבית"ר ירושלים תארח את הפועל כפר סבא גם כן באצטדיון רמת גן. הספורט קבוצתי הדבר הכי חשוב הוא השוויוניות. בכדורסל, לדוגמא, לא העבירו את המשחק של הפועל ירושלים מול מכבי תל אביב בעונה שעברה ממלחה ליד אליהו רק כי לא היו כרטיסים לאוהדי מכבי תל אביב. אוהדי מכבי תל אביב פשוט לא הגיעו. זה צריך להיות חוק ברזל: לא לוקחים ביתיות של קבוצה ולא פוגעים בשוויוניות של הספורט.
הוא אמר גם ווסרמיל וזה נכון, עזוב שזה אצטדיון שנראה כמו בית שימוש ביום רע. אבל הוא גדול. בזמנים הטובים הוא היה מכיל יותר מ-20,000 איש והיום בגלל כל ההגבלות של המשטרה מותר 12,000.
זה ועוד איך קשור לכמות. כשיש ביקוש כל כך גדול למשחק , אתה צריך לקיים אותו באיצטדיון שיכול לספק את הביקוש, אפילו אם זה לא הכי פייר פלי. מה עדיף , אמיר רנד 2?
משהו מאד מוזר בארץ פה. כולה מחזור 5,ועשו מהמשחק בין נתניה לבית"ר קרב על האליפות,אם בית"ר מנצחת היא אלופה ואם נתניה מנצחת היא אלופה . בעונת 92-93 במחזור 31 נתניה אירחה את בית"ר ,בית"ר ניצחה 2-1 וזכתה רישמית באליפות,הקהל פרץ למגרש בנתניה ולא היו שום בעיות. שנה קודם מכבי תל אביב ניצחה בקופסה וזכתה באליפות וגם אז האוהדים שלה פרצו למגרש. וזה היה במחזורי הסיום ,אז עכשיו במחזור 5 זאת בעיה כל כך גדולה לארח את בית"ר בקופסה? אני מקווה שזה יהיה בקופסה למרות הכל.