גועל נפש מצד ההתאחדות לתת יתרון לבית"ר...גם אותם ארקדי קנה?....שמאלנים מניאקים ימכרו את אמא שלהם בעבור חוקן דולרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
מטה בטורינה סובל מקרע בשריר הירך ובחוץ לחודשיים פחות או יותר. בטורינה שחקן חשוב שפתוע כבר מתחילת העונה ולא משחק באופן סדיר, לדעתי זאת אחת הסיבות לפתיחת עונה הכושלת של הכתומים.
אני שמעתי שהרבה בעלי מנויים לא יגיעו כי הם צריכים לנסוע למשחק חוץ..הם שילמו על מנוי למשחק בית.. ובצדק אני אישית צריך להחזיר מחר ללאן לפחות 6-7 כרטיסים שרכשתי היום לחברים שגם התבעסו מההחלטה ולא יגיעו ואני מבין את כולם.הרסו את החשק..
מזה אני בדיוק חושש , אבל אנחנו נארח בבית דניאל יאמר ישלם כל מחיר הוא לא יעביר את הביתיות , רק חבל שהוא יהיה הפראייר של המשטרה. לא הגיוני שכפר סבא צריכה לשלם כסף בשביל לשחק במגרש שלה ולצאת בהפסד כספי בסוף המשחק .
המפסידה הגדולה מזה , מכבי חיפה . גם לא זכו לארח את ליברפול , גם לא זכו לארח את ליטקס שבטוח אם המשחקים בר"ג/בלומפילד התוצאות שונות לחלוטין. לעומתה , המרוויחה הגדולה הפועל ת"א שלא מספיק שתבוא עם יתרון 1-0 גם תארח בבלומפילד לעיני איצטדיון 3/4 מלא סביר להניח אחרי הגעגועים לכדורגל האירופאי בארץ.
מישהו דיבר על הלוזונים? לשתי הפתח תקוואיות לא תיהיה בעיה לארח את בית"ר. אבל להרצליה,הכח,אשדוד,נתניה וכפ"ס כן. וזה לא צריך להיות ככה.
כמו שרשמתי בדיון של כפר סבא, לדעתי לא המדינה ולא הקבוצות צריכות לשלם על האבטחה אלא המועצה להסדרים בספורט שמגלגלת מאות של מיליוני שקלים ממשחקי הכדורגל , זה כסף קטן בשבילם לשלם על אבטחה לליגות העליונות.
חבל שלא מראים לאופ"א איך שהמשטרה לא מסוגלת לאבטח משחק בין כפ"ס לבית"ר,משחק שהוא די חסר חשיבות אז לתת להם לאבטח את אנגליה,קרואטיה ורוסיה? הרי זה מחדל גדול של המשטרה,ההתאחדות לכדורגל . זה לא תקין.
חיפה לא מפסידה כלום מההחלטה הזאת.... אם היא תעבור רק אז היא תרוויח מכך אבל אי אפשר להגיד שחיפה מפסידה מההחלטה הזאת... זה לא נכון מבחינה הגיונית.
וזה כי למה? כשחיפה שיחקה מול מאלמה ורוזנבורג לא זכור לי שהיא עשתה תוצאה טובה. למה שנגד ליברפול וליטקס זה זה היה יכול להיות שונה, אם גם ליטקס וגם לוזרפול יותר חזקות ממאלמה ורוזנבורג?
יעקב שחר מוציא עצבים שהקבוצה שלו הביאה לו ואומר ש"זה שמחת עניים". אם הוא מנצח 3-0 ועולה בטוח לשלב הבתים הוא היה מגיה הרבה יותר בשמחה. זה נכון שמבחינת ההגרלה חיפה אכלה פה חרא אבל חיפה אמורה להנות מהביתיות עוד העונה, אם זה לא יקרה שיבוא בטענות רק למאמן שלו.
ליטקס הרבה הרבה יותר חלשה ממאלמו, כנ"ל רוזנבורג.. חיפה גם במגרש נייטרלי צריכה לנצח אותם ובבית זה באנקר..
אני פשוט לא מאמין, אז לפחות היו דוחים את המשחק של מכבי חיפה- ליטקס לתאריך אחר לאחר הדיון של אופ"א בכדי שנידע אם מארחים בישראל או לא, אנחנו המפסידים במהלך הזה כי המשחק הגומלין מול ליטקס עלול להיות משחקינו האחרון באירופה העונה. ועוד איך מפסידה במקום לארח את המשחק מול ליטקס בישראל לעייני 30,000 ירוקים ברמת- גן, אירחנו במגרש עם לפחות 200 אוהדים שלנו, במדיה והיו מחליטים את ההחלטה הזאת לפני המשחק היינו מארחים בישראל וזה אומר שכן יצאנו מופסדים מההחלטה הזאת והפועל ת"א לא, כי היא הוכלת לארח את המשחק הביתי שלה בישראל ואנחנו לא. ועוד איך כן. מול ליברפול יש יותר רצון משאשר מול רוזנבורג ומאלמו, השחקנים יתנו הכל מעצמם מול אחת הקבוצות הטובות בעולם לא? כאשר אתה משחק מול מאלמו ורוזנבורג אין לך את אותו הרצון ואת הביטחון, ניצחון לא היינו משיגים מול ליברפול אף אם זה ברמת- גן בפני 40,000 ירוקים, אבל תיקו? כן. אני רוצה להזכיר לכם ש-1-0 קטן מעלה אותנו לשלב הבתים כך שאל תאבדו תקווה, זה לא שהפסדנו שאין לנו סיכוים לעלות.