שקלאר הציע לשחק 150 אלך דולר עבור בנאדו לחצו כאן דעה: עדיף להחתים את בן יוסף ואם בן יוסף עוזב אז להביא בלם זר. אם נביא את בנאדו קודם כל נהפוך לגלאקטיקוס שתיים וגם נחתים בלם בן 33 שיש לו לתת שנתיים (במקה הטוב)!
בנין שוב מתחיל במחנה אימונים אישי באיטליה כמו בתחילת עונת 03-04. אני לא מבין למה קבוצות כמו הרצליה,הכח,כפ"ס,הפועל פתח תקווה לא פונות אל בנין.
בהרצליה בכל מקרה לא צריך להביא שחקן יקר כמו בנין לעמדה הכי פחות מדאיגה בקבוצה(בוקסנבוים ודיוויס.) מה?
פעם בתוכנית "שישי חי ובועט" ראיינה הדוגמנית הזאת את בוקסנבוים והוא סיפר שהחברים שלו לקבוצה קוראים לו תות' (לא זוכר למה)
אלי אברבנל חזר לבני יהודה אחרי שעזב אותה לפני כחודשיים וחתם בהפועל פתח תקווה. המצב בפתח תקווה קשה מאד.
יש לו יותר מכינוי אחד, אחד מהם הוא תות' בכל מקרה, זה לא רלוונטי לדיון הזה. אני קצת מופתע מהריאיון שנערך לרונן אלעד, הבעלים לשעבר של הפועל פ"ת , בעיתון מעריב. הוא נשאל "כשניהלת , הבטחת שהשחקנים שלך ישוחררו רק לאירופה,איך אתה מסביר את זה שתמוז בבית"ר ושבחון במכבי ת"א ?" רונן אלעד : "אין תגובה."
אני חושב שבית"ר ירושלים לא באמת רוצה את אריק בנאדו, היא פשוט רוצה להחליץ את תומר בן יוסף ולהראות לו שהוא לא קובע שום דבר בקבוצה והוא שחקן הרכב, אבל עדיין שחקן והוא לא שווה את הסכומים שלו. דויד אמסלם הוא המחליף של בית"ר ירושלים לעמדת הבלם אם גרשון או בן יוסף לא יוכלו לשחק: פציעות\הרחקות\רוטציות. בכל מקרה, בנאדו כרגע ללא קבוצה וחיפה לא יפה מה שהיא עושה, היא תוקעת אותו וגם ככה אין לו עוד הרבה שנים לתת. שיורידו את הדרישות עליו, ככה לא עושים לסמל במועדון. הפועל פ"ת אכן במצב קשה מאוד, כל שלושת הסטארים שלה עזבו, וגם רביד גזל. ההתקפה שהייתה בנוייה על טוטו תמוז(12 שערים) יוסי שבחון(11 שערים) ומנור חסן, התפרקה למעשה והשחקן היחיד הכשרוני שיש כרגע בקבוצה הוא אחד קאסום שבאמת לא ברור לי למה הוא סגר דווקא שם, הוא היה בדרך למכבי פ"ת. אבל אין מה לעשות, פ"ת עשתה קולות של תחתית מההתחלה ושלושת השחקנים רוצים להתקדם. פ"ת צריכה להשתמש בכסף שקיבלה על תמוז ושיבחון, אבל לפי הדיווחים היא מתקיימת רק מהכספים האלו. רונן אלעד עשה עבודה גרועה בקבוצה, בקצב הזה פ"ת יורדת ליגה בעונה הבאה, בצדק אברבאנל ברח משם. רק מאיר שמיר יוכל להציל את הפועל פ"ת.
המצב יותר מדי קשה, כל קיץ הוא קיץ קשה מאוד להפועל פתח תקווה, המון שחקנים עוזבים, כמעט הרוב והיא הקבוצה שבה הכי המון שחקנים עוזבים אותה, אני לא מבין את הבעלים של הפועל פ"ת, מדוע הם לא מנסים להשאיר חלק מהשחקנים, יש להם שחקנים נפלאים, טוטו תמוד, מנור חסן, אוזן ועוד מהון שחקנים ששיחקו אצלה אשתקד והם עוזבים, הפועל לא מנסה להשאיר אותם אפילו, עכשיו אלי אברבנל שחזר אל הפועל פ"ת שבה הוא גדל אם אני לא טועה ועכשיו הוא חתם בבני יהודה. שבחון השחקן הכי טוב שלה העונה עזב ולמה?ואז עוד אוהדי הפועל באים לקרית אליעזר עם השלטים "בנים גידלתי ורוממתי ולחיפה נתתי", והוכל בגלל שהאי מוותרת עליהם כל כך בקלות וחבל שכך. הוא לא סמל, אני אוהב אותו מאוד אבל הוא הוכיח שהוא לא סמל, עם כל הכבוד סמל לא מבקש העלאה, איפה חרזי, הוא ביקש העלאה בחוזה שלו?לא ואתה יודע למה שחר העלה לו את החוזה?בגלל כל השנים היפות התרומה למועדון והוא עוד לש שחקן בית לעומת בנאדו שוראה את שחקני ביתר, רסידו תל אביב עושים זאת אז הוא בא לשחר ומבקש ממש בחוצפה, נעדר מאימונים, לא כך מתנהג סמל. בכל מקרה אני עדין אוהב את בנאדו ואני מקווה שהוא עוד יחזור אלינו. אפשר לינק?