צודק ... ועם כבר נגעת בנושא הזה לדעתי כמות הקהל תיקטן פי שתיים מהעונה שעברה.. אני לא מאמין שקבוצות כמו אשדוד ,הכח , הרצליה, כפ"ס ,מכבי פ"ת ואולי אפילו הפועל פ"ת יביאו מעל 1,500 צופים במשחק ממוצע .. ללא ספק ירידה דרסטית של כמות הצופים תיהיה השנה
כרגיל כמו בכל שנה הקהל מגיע פחות ופחות.. ואפילו אין דיבורים שיהיו כמה קבוצות בכירות העונה.. הקרב היחידי שאני רואה הוא בין בית"ר לחיפה ואם כבר בית"ר.. אז רק אצלנו כנראה תעלה בצורה רצינית כמות הקהל, לא שעד עכשיו לא היה מספיק
אל תדאג: ארקדי יסדר לנו צי של מטוסי ג'מבו, צבועים בצהוב שחור, שגם יפזרו רימוני עשן וצעיפים לפני הנחיתה.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
בשביל מה? ארקדי יסדר שהמשחקים יהיו בארץ. יחד עם דון יעקב שחר ואם יצרפו להם את שמעון מזרחי, הם עוד יכולים לשלוט בעולם.
כמה שאני לא סובל את לחמן אני מאד מעריך את זה שבהפועל פתח תקווה הוא מתכוון לבנות שלד חדש שמורכב משחקני בית http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=79219&bz=11 גם אם אני לא מחזיק ממנו כמאמן זה מעשה יפה ומבורך.
אני מאוד מחזיק ממנו ומהידע שלו בכדורגל , רק הבעיה היא שהוא תומך באגרסיביות וחבל , הוא יכול להיות מאמן מצויין .
לחמן מאמן מצויין. מה שהוא עשה בהרצליה לפני 4 שנים לא הולך ברגל ומה שהוא עשה בסכנין גם לא. העונה האחרונה שלו הייתה די חלשה, הוא היה צריך לעלות מבחינת חומר השחקנים שהיה לו. די נהניתי מהתקופה שלו בהרצליה.
הוא תומך בכדורגל מגעיל,הוא התלמיד של גרנט (זה לא חדש). אני לא אוהב אותו אבל אין הרבה מאמנים שמבטיחים להמעיט ברכש כדי לטפח שחקני בית. יהיה קשה ללחמן להצליח השנה בפתח תקווה. לחמן מאז הגביע עם סכנין בעונת 03-04 ניכשל כבר שנתיים ברצף. גם בסכנין שם הוא פוטר לפני סיום העונה וגם בק"ש.
לדעתי זה אחלה שלחמן רוצה לשתף שחקני בית ועוד יותר מעולה שהוא מוציא אותם למחנה אימונים ומתרגל אותם באימוני כושר ובכלל מאמן אותם 3 פעמים ביום במחנה...אני מקווה שפ"ת תהיה קבוצה טובה שתפתח שחקנים טובים שייתנו עונה יפה...למרות שעם הגישה המכסחת של לחמן קשה לי להאמין..קראתי היום בידיעות שלחמן פוצץ משחק כי שחקן קיבל אדום והוא לא רצה לחדש תמשחק אם השופט לא יוותר על האדום...ובכלל הקבוצה הבלגית מולה שיחקה פ"ת אמרה שפ"ת שיחקה אגרסיבי וקשוח...
לחמן אחד המאמנים שאני יותר מעריך בארץ ... אומנם אני לא אוהב את שיטת המשחק שלו אבל הוא מאמן טוב מאוד אני מאמין שהפועל פ"ת לא ירדו השנה הרבה בזכותו
גם אצלי לחמן הוא אחד המאמנים המוערכים בארץ. מאמן שמסמל בדיוק את ההפך ממה שמייצג הכדורגלן הישראלי : חריצות,עיקשות,שאיפה לשלמות וידיעת היריב עד לפרטים הקטנים. כל זה טוב ויפה , אבל במגרש פשוט שנאתי לראות את הכדורגל שהוא מציג - כדורגל אפור טקטי משעמם וברוטלי ברובו , בגלל הדברים האלה לחמן אף פעם לא יהיה מאמן של קבוצה גדולה , להבדיל מרובן עטר למשל.
הוא שיחק ככה מכיוון שעם חומר השחקנים שהיה לו בסכנין לדוגמא הוא היה חייב לשחק ככה וזה הוכיח את עצמו עם גביע מדינה היסטורי לסכנין. כשהוא אימן בהפועל ב"ש אני זוכר שהקבוצה לאו דווקא שיחקה בצורה אגרסיבית ואפורה, שיחקה פתוח ויפה וכנראה זה מה שסלל את דרכו החוצה כי הוא תמיד מאמן של קבוצות עם חומר שחקנים בינוני ומטה ולכן אין לו ברירה אלא לשחק אפור ואגרסיבי , וזה מוכיח את עצמו.
כנראה שלאף אחד מהנשיאים בארץ של הקבוצות הגדולות אין אומץ לקחת מאמן כמו לחמן כפי שעשה לוני הרציקוביץ' כאשר לקח את ניר לוין שהחזיר את שמחת החיים למכבי וגם הביא 2 גביעי מדינה
בעקבות התבוסה של מכבי נתניה, גוטמן רוצה את אריק בנאדו http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=79373&bz=10