בטח אחי סגל - שוערים: קאלה טברטקו - שוער גיא סלומון - שוער גיא חיימוב - שוער הגנה: ליאור ז'אן - בלם אבי יחיאל - בלם משה מישאלוב - בלם יובל שפונגין - מגן אורי שיטרית - מגן קובי מוסא - מגן קישור: שירן ייני - קשר גיא שמיר - קשר גו'באני רוסו - קשר אבי נימני - קשר תמיר כהן - קשר חי אטיאס - קשר ארז מסיקה - קשר תום מנשרוב - קשר לירן כהן - קשר אליעור ועקנין - קשר התקפה: משה ביטון - חלוץ תמיר כחלון - חלוץ עומר פרץ - חלוץ רועי דיין - חלוץ הרכב משוער: שוער:קאלה טברטקו בלמים: אבי יחיאל , משה מישאלוב מגינים:יובל שפונגין , אורי שיטרית קישור אחורי: תמיר כהן , גיא שמיר קישור התקפי:אבי נימני , גו'באני רוסו חלוצים:עומר פרץ , משה ביטון
איך יש כ"כ הרבה שחקנםי והסגל עוד רחוק מלהיות מושלם צריך עוד להביא 2-3 ישראלים ועוד 4 זרים חצי זה מהנוער לא?
כמו שאמרת...חצי מהשמות פה זה נוער... אגב מישהו כאן שמע על דור הלוי? מבני יהודה קראתי בעיתון שהוא יצא למחנה אימונים עם בני יהודה...עם עוד איזה אחד..משהו חנון...כאילו השם משפחה שלו זה חנון..לאדע תפרטי
סגל יחסית לא מרשים למכבי,אבל אולי זה מב שיביא עונה טובה להם,אין שחקנים עם שמות גדולים ושחקנים צעירים שיירצו להוכיח מה הם שווים. אני רואה את מכבי כתעלומה העונה.
אני יודעת שבוודאות תום מנשרוב , אליעור ועקנין , תמיר כחלון ואורי שיטרית עלו מהנוער אגב אני חושב שאתם סתם פוסלים את מכבי ת"א שבמשחקי האימון עם הפסד בודד .. ועוד מכבי לא משחקת נגד קבוצות חובנניות כפי שמשחקות בית"ר והפועל אגב הנה הנתונים של משחקי האימון של מכבי: משחקי אימון: -מכבי תל אביב 2 - 0 הפועל ירושלים / כבשו:אבי יחיאל ורועי דיין {מגרש האימונים , קריית שלום} -מכבי תל אביב 1 - 0 הפועל ירושלים / כבש:משה ביטון {מגרש האימונים , קריית שלום} -מכבי תל אביב 2 - 1 בני לוד / כבשו:עומר פרץ ושער עצמי{מגרש האימונים , קריית שלום} -מכבי תל אביב 2 - 0 הכח עמידר רמת גן / כבשו:עומר פרץ ורועי דיין{מגרש האימונים , קריית שלום} -מכבי תל אביב 2 - 0 הפועל עכו / כבשו:חי אטיאס וגו'באני רוסו{מגרש האימונים , קריית שלום} -טופ אוס 2 - 1 מכבי תל אביב / כבש:תמיר כהן {מחנה אימונים , הולנד} -סירקיל ברוז' 1 - 2 מכבי תל אביב / כבשו:לירן כהן ומשה ביטון {מחנה אימונים , הולנד} מלך השערים: 1)רועי דיין - מס' שערים:2 - עומר פרץ - מס' שערים:2 - משה ביטון - מס' שערים:2 4)אבי יחיאל - מס' שערים:1 - חי אטיאס - מס' שערים:1 - גו'באני רוסו - מס' שערים:1 - תמיר כהן - מס' שערים:1 - לירן כהן - מס' שערים:1 -מאזן נקודות:18 , שערים:4-12 , ניצחונות:6 , הפסדים:1 , תיקו:0 -
עכשיו אני שומע בחדשות הספורט שיש מצב שידחו תמשחקים...חבל..דווקא אני מת שהעונה תיפתח כבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אבל מצד שני איך חיפה תוכל לשחק?
נו, אל תהיו מצחיקים, יש גם ליגה לאומית( 5 קבוצות מאזור חיפה והצפון), אז אם המצב ימשיך ככה באמת שאין טעם להתחיל את הליגה. זה אמור להיות מובן מאליו שהליגה תידחה. מה שכן, בריחת הזרים יכולה לעשות הרבה דברים יפים לליגה.
ועדיין, לא משנה כמה לרואים וקולאוטים יהיו כאן, ראינו בשנים האחרונות- הליגה מתה, הכדורגל קטסטרופלי. אז כן, בלי הזרים (כולם, הטובים והרעים) אז זה יהיה עוד יותר קטסטרופלי, עוד יותר גרוע, אבל לפחות נראה קבוצות כחול לבן עם צעירים ישראליים, במקום קבוצה עם 5 זרים שמתוכם 3-4 בערך באותה רמה של הישראליים, מזמן האמרה שזר צריך להיות רמה אחת מעל הישראלי לא תקפה למה שהולך כאן. בחישוב מתמטי לא פשוט 80 אחוז מהזרים לא תורמים במשהו לשיפור הרמה או הישראליים שלידם, מכיוון שהם עצמם לא כאלה גדולים. אז אני מוכן לוותר על כולם, אפילו ה20 האחוז שכן מעלים את הרמה בעשירית האחוז, כדי שילד ישראלי יקבל את הצ'אנס. לא נשמע לי כל כך רע. זה לא שעם הזרים (זרים במבט כולל של ליגה שלמה, לא דיברתי על בודדים סטייל לרואה ובוקולי) הרמה הייתה ועודנה גבוהה. זה גרוע, זה רע, זה ליגת על הפנים, אז זה יהיה עוד טיפה יותר גרוע. אני מוכן.
הצעירים הישראלים שיקבלו דקות זה רעיון שמוצא חן בעיניי...אבל הם לא ייתקדמו כל כך...והנבחרת תהיה חלשה יותר...וחוצמזה יש סיבה ששחקנים צעירים לא עולים ועולים במקומיהם זרים שכמו שאתה אומר 'באותה הרמה'...אם הם היו באותה הרמה אני חושב שהמאמן היה מעלה את הצעיר במקום הזר...ראית אז שפרננדס עם השמות העלה את קובי מויאל הצעיר למשחק מול הפועל תל אביב אחרי שאמר שהוא מפגין יכולת טובה באימונים... אם הצעירים היו מפגינים יכולת טובה באימונים הם היו עולים בהרכב...
אבל זה מזמן לא ככה. "הצעירים לומדים מהזרים", "הזרים משפרים את הישראלים", כן, בתיאוריה, הכל נכון וככה זה באמת צריך להיות, הבעיה היא שהמשפטים הן עדיין על הדף, לא ראינו את זה יותר מדי, ואני מסתכל במבט כולל על הליגה ועל רמתה. שוב, הכוונה היא במבט כולל, כי כן, הזרים של מכבי חיפה שידרגו את הקבוצה ויכול מאוד להיות גם את הישראליים שבה. זה נכון, אבל אני לא מסתכל על קבוצה אחת או שתיים לחוד, אם זה היה מתרחש ב7 מתוך 12 הקבוצות בליגת העל, הייתי אומר אהלן וסהלן, אתה צודק, אבל ברגע שזה מתקיים בערך ב2-3 קבוצות מתוך ה12, אז אני מוכן לוותר על זה כדי שב7-8 האחרות הישראליים יקבלו את הצ'אנס, על פני כל מיני פלופים וגונזאלסים שהגיעו לכאן משום מקום ולא ראיתי תרומה שלהם לא לישראליים ולא לרמת הקבוצה, ובסופו של דבר- לא לליגה.
אנלא ממש בטוח...הרי בכל זאת יש זרים ששיחקו בקבוצות קטנות והפכו לשחקנים טובים...הבעיה האמיתית היא שרוב המאמנים ממהרים להחתים זרים ולא סבלניים כמו אלי כהן... אגב בלי קשר- לדעתי..כמו שאמר שלמה שרף... הכי עדיף שבמקום להביא 5 זרים כושלים אז שיביאו 2-3 זרים איכותיים..שישקיעו בהם את הכסף.. ואפשר לפתוח מין קופה בבנק של מחלקות הנוער למיניהם ואת הכסף שהתכוונו להשקיע בזרים- לשים באותה הקופה של הנוער...ואז אולי הנוער יתפתח ואז כשייתנו לצעירים לשחק הליגה תראה באמת יותר מעניינת...[ככה עושה דניאל יאמר- רק במקום הכסף שתיכנן להשקיע על זה הוא מקבל את הכסף מעיריית נתניה] בכל מקרה אנלא בטוח שכדאי לשלב את הצעירים במקום לקנות זרים...אולי לעשות רוטציה אבל ככה זה לא נראה לי...גם תחשוב ששאר הקבוצות שמביאות בד"כ זרים לא כל כך טובים הם קבוצות שמתמודדות נגד הירידה ואני לא בטוח שיהיה לאותם הצעירים קל להתמודד מול הלחץ
מרסליניו קשר התקפי.. משחק באמצע די חופשי, אבל גם אם זה יפגע בחלוצים קצת.. אם יש אפשרות להביא שחקן כזה.. זה מבורך שילכו טוטו ופינטו להאכיל יונים בכיכר ספרא מצידי..
אסור לדחות את הליגה נכון שהמצב על הפנים וקשה נורא לשחק ככה אבל כולם משחקים כדורגל בשביל כייף ורק ככה אפשר לצאת מהמלחמה בכיף גם אני כמעט כל יומיים משחק עם החברים נכון שעצוב אבל צריך לדעת שגם ברגעים הקשים צריכים לשמוח כדי להוציא את עצמך וחייבים להמשיך לשחק וחיפה כנראה לא תשחק במגרש הביתי וזה חבל נורא אבל היא צריכה לקבל פיצוי כספי מההתאחדות ולהוריד את המחירים לאוהדים שלה שיוכלו לבוא מחיפה עד ת"א וה-5 קבוצות מליגה לאומית.... שיסתדרו לבד הם לא חשובות לאפחד!!! ולמליקסון 15! תשנה את השם כי מליקסון עזב וגם צודק צריך להביא חלוץ אם טוטו תמוז יהיה מספיק טוב הוא ייפתח הכל תלוי בו
כן, קבוצות כמו הפועל חיפה וקריית שמונה לא חשובות בליגה הלאומית? הם לא מעניינות אף אחד?, אותך הם לא מעניינות. אם המצב ימשיך ככה נראה לך שיהיו משחקים בחיפה? איזה פיצוי ואיזה נעליים. הליגה תידחה.