הפריצה של אסולין הייתה בהרצליה. בעונת אי העלייה במכתש במחזור האחרון. "עשו" אותו, זה מונח די דבילי, כי טכנית הוא גדל ברעננה, רק בנוער הוא הגיע להרצליה. אבל בלי אותה עונת פריצה גדולה אסולין לא היה מתקרב לליגת העל, לא סכנין, לא פ"ת ולא בית"ר. העונה הפכה אותו דאז למלפפון הכי חם בשוק.
ע"פ ספורט 5 מה שמפריד בין אסולין להרצליה זה 50 אלף דולר. הבנאדם בחובות, יאללה תנו לו שישתוק קצת ויתחיל להיות מקצוען. הארץ מפרסם שהרצליה מעונינת בסאלם אבו-סיאם. לאור הבעיה הדי רצינית שיש לנו בעמדת המגן השמאלי הייתי הולך עליו.
לא נראה לי שבונים עליו להרכב הראשון. הוא התחיל להתאמן בהכח אבל לא הסתדר בסוף. בכל מקרה הוא יכול לשחק בלם וקשר אחורי (אצל רוני לוי הוא שיחק דווקא מגן שמאלי). לא יודע למה אתה מתלונן, שחקן נבחרת אולימפית חתם אצלכם.
בוואלה! ספורט מפרסמים שעסקת ההעברה של שיבחון מפ"ת למכבי ת"א אמורה להסגר עד יום ראשון. מה אתם אומרים? זה יסגר עד יום ראשון, או שהוא לא יעבור למכבי בכלל? http://sports.walla.co.il/?w=/7/935939 מה שמוזר, זה שמכבי מכחישים את כל זה.
ליאור אסולין יודיע מחר לראשי מכבי הרצליה על החלטתו לגבי חידוש החוזה במכבי הרצליה ל-3 עונות נוספת בשכר של 120 אלף דולר נטו לעונה. בפגישה ביום שלישי בין הצדדים דרש אסולין 170 אלף דולר. בכל מקרה צפוי שהוא יסרב להצעה מכיוון שהוא לא הגיע לאימונים האחרונים של הקבוצה, אבל הוא צריך לזכור שאם אף קבוצה לא תיקח אותו הוא יקבל רק 30 אלף דולר לעונה(סכום החוזה האחרון שלו.) ואתם כבר הספקתם להכיר את אריאל שיימן.
אברבנל רוצה לחזור לבני יהודה... ועדין לא התחילה העונה... איך אני שמח עכשיו שיתפוצץ הוא לא יבוא כי פ''ת לא תוותר עליו אם ימות גם לחמן לא פראייר... מצד אחד אין לי אינטרס שיחזור כי אני רוצה שאיציק יתקדם ויתחיל לפרוע שטרות הגיע הזמן כבר.. אני מחכה לרוני גפני אחרי כמה מחזורים הוא חוזר לבני יהודה עם הזנב בין הרגליים סמכו עליי הקהל בטדי יבלע אותו אחרי טעות אחת קטנה.. ומי כמוני יודע מה זה גפני וטעויות בהצלחה שיהיה לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
התוכנית הייתה שהוא ישחק במונדיאל עם ניגריה ויראה את עצמו לכל העולם,מה שלא קרה.. בינתיים על העולם היה עסוק בלראות שוערים מהמונדיאל ולנסות להציע חוזים לשחקנים ששיחקו במונדיאל ואניימה קצת נשכח-למרות שלפי מה שהבנתי ברוז הציעה 2 מיליון דולר עליו לבני יהודה אבל הוא לא רצה לעבור לשם.