שמואל קוזוקין, המגן השמאלי של קבוצת הנוער של ביתר ירושלים, מתאמן בהכח עמידר ר"ג. גם שי מימון, הבלם של מכבי חיפה, מתאמן שם לפי מה שהבנתי.
אתמול בחדשות הספורט ראיתי ולא הייתי בטוח שזה הוא.. קוזוקין מגן גבוה, חסון, ובעל יכולת טכנית גבוהה מאוד! הוא הגיע לגיל של עלייה לבוגרים וכנראה שידע שלא ימצא מקום בבית"ר אז חיפש תחלופה , להיות מגן בקבוצת ליגת על זה בכלל לא רע , בהצלחה.
ראיתי אותו פעמיים שלוש והרבה פעמים הוא הולך עם הראש בקיר במקום לשחרר כדור. שחקן עם יכולות אתלטיות טובות.
בסדר הוא בן 18 הוא ילד הוא עוד ילמד אבל כבר מעכשיו רואים את הפוטנציאל שיש בו ,אני מקווה שהוא הושאל ולא שוחרר בחינם
בכל מקרה שחקן הוא לא יהיה, עדיף לו לקבל הרבה הרבה יותר כסף ולהכפיל את המשכורת שלו כמה פעמים וגם להתאמן בקבוצה יותר טובה שאני מאמין שהאימונים השנה יהיו ברמה גבוהה ולהשתפר ולא בשמיים שאסולין ישחק קצת בבית"ר.. מאמנים אוהבים את זה שהוא רץ הרבה על המגרש..
בכל מקרה שחקן הוא לא יהיה, עדיף לו לקבל הרבה הרבה יותר כסף ולהכפיל את המשכורת שלו כמה פעמים וגם להתאמן בקבוצה יותר טובה שאני מאמין שהאימונים השנה יהיו ברמה גבוהה ולהשתפר ולא בשמיים שאסולין ישחק קצת בבית"ר.. מאמנים אוהבים את זה שהוא רץ הרבה על המגרש..
ערן לוי סיכם בנתניה והשתתף באימון היום . אני מקווה שישחררו את אוקוצ'ה , יש גישושים אצל ליאור אסולין .
ערן לוי אחלה שחקן,גם בקריית שמונה העונה הוא כבש 11 שערים אחרי שהוא היה פצוע כמעט חצי עונה. הבעיה היא שבגלל ההתנהגות שלו הוא לא יחזיק יותר מ3-4 חודשים גג בנתניה.
יש מישהו שפוי שמאמין שהוא ישחק בהרצליה? נתניה או לא זה לא משנה. הסיפור מלפני שנתיים חוזר על עצמו שוב. סאגת ליאור אסולין, חלק ב' בקשר לערן לוי הוא כנראה צריך שיתפסו אותו קצר כמו לחמן, קשה לי להאמין שגוטמן מסוגל לזה אבל אם הוא יצליח נתניה הרוויחה יופי של שחקן.
אני מאוד מחזיק מקוזוקין, הוא ימני ברגל, התפקיד הטבעי שלו זה מגן ימני...יש כאלה שחושבים שהוא אפס, ויש כאלה שאומרים שהוא יהיה שחקן גדול (כמוני), אבל מה שבטוח זה שהוא יכול לתת משחק גדול ולהרוס הכל בשניה...אני מאוד מקוה שהוא יצליח, שיהיה לו בהצלחה.