התחלתי עונה עם מכבי תל אביב. נצחונותיי הגדולים עד כה היו 4-0 על אשדוד ו-3-0 על באר שבע. קניתי את עמנואל פאפו מאשדוד, אטצ'י הקמרוני מסכנין (מי שמכיר) ומכרתי את דגו לאינטר, אמבמבה לסוסיאדד ופנטסיל לסן לורנצו. אני מחפש שוער. עכשיו האפשרויות הן כדלהלן: א. אני במשא ומתן עם השוער השני של פנרבחצ'ה. להביא אותו ולמכור את אטצי (יש לי כבר 5 זרים). ב. להביא את דוידוביץ' ולהשאיר את אטצ'י. מהי לדעתכם האופציה המועדפת?
כפיים! כפיים! :aaa021: סוף סוף - חבילת הגרפיקה הישראלית להורדה! כוללת : תלבושות, סמלי קבוצוות וכמובן תמונות שחקני ליגת העל ומאמנים. אני הורדתי...זה נראה פשוט מצויין, מוסיף למשחק. להורדה מכאן מחכה לאוסף הפרצופים השלם!!!....
הורדתי את חבילת הגרפיקה הישראלית איך מפעילים אותה??????? באתר כתוב שזה אוטומטי אבל זה לא!!! :aaaprot:
מי שמשחק עם קבוצות קטנות, אני ממליץ לכם לבדוק שני שחקנים פלורנטין דומיטרו (DUMITRU) מסטיווה בוקרשט, שחקן כנף ימין נהדר, אפשר להביא אותו בתחילת המשחק בערך במיליון דולר על מינימום רליס כריסטיאן אלברטו לופז, קולומביאני מאמריקה דה קאלי, סקורר גדול, אפשר להביא אותו ב50 אלף דולר דולר