דיון ה-fm 2005!

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י נדב, ‏7/11/04.

1. Emil Member

ההכנות לעונה השנייה באספניול קרובות לסיום.

מהלכי הפגרה העיקריים:

ראול טאמודו עזב לברצלונה תמורת כ45 מיליון דולר. האוהדים התעצבנו מאד, אבל הגנו עלי והודו שטאמודו הוא האשם במעבר. לאחר מכן טאמודו בקש מהם להבין אותו, והם התעצבנו עוד יותר על המעבר ליריבה העירונית השנואה ...

בעזרת הכסף שזרם למועדון, התרומם רף המשכורות מ50 אלף לשבוע עד 130 אלף לשבוע, ו30 מיליון דולר להעברות נתנו לי הרבה אפשרויות לחיזוק. הבאתי 4 שחקנים חדשים למועדון:

לחיזוק ההגנה הובא הבלם היווני, טריאנוס דלאס, בהעברה חופשית מרומא עם תום חוזהו.
    חיזוק משמעותי ביותר הובא לקישור המרכזי, כשרפאל ואן דר וארט חתם במועדון, ושולם בעדו 15 מיליון דולר.
    החיזוק המשמעותי ביותר, לדעתי, הוא החתמתו של הקשר השמאלי המעולה ג'רום רוטן הצרפתי מפ.ס.ז'. הבחור פשוט עם ציונים מדהימים בשביל שחקן כנף: 20 בקרוסס ופסים, 17 בטכניקה, יצירתיות, ריכוז, פלייר, דריבלינג, החלטות, עבודת צוות, נחישות וסטאמינה, וכבונוס הוא מעולה בבעיטות חופשיות, קרנות ופנדלים. הובא מפ.ס.ז' תמורת 15 מיליון דולר.
    השחקן הרביעי, גם כן הובא בחינם עם תום חוזהו, הוא הרנן קרספו, שישתלב ברוטציה בחוד ההתקפה לצד טריסטאן ודאני.

דבר נחמד: לאחר החתמת ואן דר וארט, וגם אחרי החתמת קרספו, קיבלתי הודעה שמכירת החולצות של המועדון גדלה בצורה חדה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx קטלני ביותר. כמו כן אחרי החתמת רוטן נאמר לי שהאוהדים רואים בהחתמות האחרונות הצהרת כוונות של המועדון, וכבר נרכשו מנויים בשווי 7 מיליון דולר (כשבעונה שעברה זה עמד על 4.5), ועוד יש זמן לתחילת העונה

2. IversonPower Member

מלא אבל מלא הורדות !!!
    פרצופים של שחקנים , סמלים של קבוצות , סקינים למשחק ועוד..

אז הנה הסבר לגבי ההתקנה של כל הדברים האלה

SKINS

Install the skin to the following directory:

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\skins\

Each skin will go into its own folder in the main skins directory.

Check the install file of the skin as there may be other required steps to install the skin. Such as putting certain fonts on.

To use the skin, go onto the Preferences screen and change to it on there.

Back To Top ^

CLUB LOGOS

Install the files to the following directory:

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\Data\Graphics\Pictures\Clubs\

I recommend that you put logos from different countries into seperate folders.

Eg: English logos into a folder called 'eng'

Then just run the game and the logos will appear on the squad selection screen and on the players profile.

Back To Top ^

COMPETITION LOGOS

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\Data\Graphics\Pictures\Competitions\

I recommend that you put logos from different countries into seperate folders.

Eg: English logos into a folder called 'eng'

Then just run the game and the logos will appear on the screens for that competition and also on Players Profiles (eg: The EPL logo will be on Van Nistelrooy's player profile)

Back To Top ^

KITS

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\Data\Graphics\Pictures\kits\clubs

I recommend that you put kits from different countries into seperate folders.

Eg: English kits into a folder called 'eng'

The kits appear on the Match Overview screen.

Back To Top ^

MATCH BALLS

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\graphics\pitch\balls\

I recommend that you make a backup of the original ball if you want to go back to it at sometime

Back To Top ^

PLAYER FACES

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\graphics\pictures\person\custom\

I recommend that you put players from different countries into seperate folders.

Eg: English players into a folder called 'eng'

The player pictures appear on each players profile

Back To Top ^

FONTS

Put the fonts in...

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\fonts\

The fonts must be a .t2k file

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בנתיים התקנתי רק פרצופים של שחקנים מכמה קבוצות באנגליה וזה עבד מעולה.

בכל מקרה הנה אינדקס הורדות של כל הדברים הללו -
    http://files.fmbase.co.uk/pafiledb.php

מקווה שעזרתי ותהנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_joker.Xxx

3. Joel Gion Member

עזרת מאוד,תודה.

4. IversonPower Member

למדתי איך אפשר להכין תמונות של שחקנים משלכם. נגיד אם הורדתם חבילת תמונות של שחקנים ואחת התמונות בחבילה לא נראית לכם יפה או שאחד השחקנים שינה את הלוק שלו בצורה דרסטית, אז אפשר להחליף את אותה תמונה עם אחת יותר עדכנית.
    מי שרוצה עזרה בנוגע לזה שיפנה אליי לאיי סיקיו - 212788108
    אולי אני יכין חבילת תמונות לליגה הישראלית ... אם ממש ישעמם לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

5. IversonPower Member

עשיתי חבילה יותר מעודכנת לצ'לסי מזאת שנמצאת באתר שנתתי. החלפתי תמונות גרועות בתמונות עם איכות טובה יותר, הוספתי שחקנים מושאלים וחברי הנהלה ומאמנים. הקוד עובד, בדקתי אצלי בבית וכל התמונות עובדות.

הנה תמונה של זה -
    http://img.photobucket.com/albums/v144/IversonPower/chelseaposter.Xxx

הנה לינק הורדה של החבילה (יש צורך בתוכנה WinRar כדי לפתוח את הקובץ) -
    Chelsea players faces

יותר מאוחר אני יעלה חבילה ענקית ומעודכנת של ארסנל עם יותר חברי הנהלה, תמונות משופרות ואפילו תמונות של הרזרבות ושחקנים מתחת לגיל 18. אז אם מישהו רוצה להתחיל עונה עם ארסנל זאת החבילה המושלמת בשבילו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/04
  6. IversonPower Member

הנה העידכון הענק של ארסנל שהבטחתי
    תמונה של השחקנים, רזרבות,הסגל מתחת לגיל 18 וצוות המאמנים - (זה נראה קטן בגלל שהקובץ תמונה דיי גדול אבל התמונות הן באותו גודל כמו שאר התמונות 95*95 .
    http://img.photobucket.com/albums/v144/IversonPower/arsenalposter.Xxx

לינק הורדה -
    Arsenal players faces

הכל עובד מאה אחוז, נבדק במחשב שלי.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/04
  7. Apu Member

http://img97.exs.cx/img97/7155/hhhh.Xxx
    מוזר...

8. נדב Member

וואו... תבדוק את המצב הכלכלי שלהם במסך האינפורמציה שלהם...?

9. Apu Member

פשטו רגל.. זה הסיבה?

10. נדב Member

יכול להיות... יכול להיות שהם היו בחובות לליגה או למישהו אחר וזה הפחית להם נקודות...

(בצרפת הורידו קבוצה אחת ליגה בגלל חובות [מקרה אמיתי]).

לא קיבלת שום הודעה שאברטון פושטים את הרגל או משהו כזה...?

נערך לאחרונה ב: ‏18/11/04
  11. Apu Member

קיבלתי ועברתי עליה כמה פעמים, לא כתוב שלוקחים מהם נקודות או משהו, ב03/04 זה היה דבר שגרתי..

12. אלי מתחן Member

השחקן הכי טוב במנג'ר זה ז'וניניו מליון, הציונים שלו פשוט מפחידים.

13. Maxi_Lopez Member

כמה שאלות
    1.מי יודע איך אפשר לפנות זכרון וירטואלי?
    אני מנסה להפעיל את ההתקנה של המשחק והמחשב רושם לי בחלון שחור Program too big to fit in memory.

2.מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המשחק?

3.מה קרה לאתר מנג'רסנט?
    אשמח לקבל תשבות בהקדם!!!

14. נדב Member

תשובות -

1. אתה לוחץ על לחצן ימני בעכבר על 'המחשב שלי' והולך לאחרון (מאפיינים), הולך שמה לכרטיסיה של 'מתקדם', ובמלבן הראשון אתה לוחץ על 'הגדרות', שם אתה הולך לכרטיסיה 'מתקדם' ורואה במלבן האחרון: 'זיכרון וירטואלי' ויש שם לחצן שאתה יכול לשנות...

אזהרה: לא מומלץ לשנות את הזיכרון הוירטואלי למצב קיצוני מדי כי זה יכול להרוס את תיפקוד המחשב...!

2. נראה לי שכרגע רק באינטרנט... הוא יצא בחו"ל אבל לפי מה שאני יודע הוא עדיין לא הגיע לישראל...!

3. אני גם ראיתי ונראה לי שפשוט נגמר להם החוזה כי כתוב שם הודעה משהו כמו: "מנהל האתר ליצור קשר מידי ככל האפשר..." (משהו כזה באנגלית...). בקיצור - לא יודע מה קרה... כנראה ניסגר האתר....!

מקווה שעזרתי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/11/04
  15. Maxi_Lopez Member

אתה יודע אולי כמה המנג'ר צריך כי שיניתי ל1000 מגה וזה עדיין רושם לי את אותה הודעה?