דיון ה-fm 2005!

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י נדב, ‏7/11/04.

1. BOSS Member

מה זה רינג'ים?? איך זייפת את זה?

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הוא לא זייף.. מישהו שלח א זה ל-SIGAMES... אני מכיר עוד תמונות מהסוג הנ"ל.

3. city Member

ריג'נים זה השחקנים שהמחשב יוצר (יעני מעלה מהנוער). תשחק כמה שנים ואז אמורים לעלות מהנוער שחקנים בני 15-16 שהמחשב יוצר.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לזייף דבר כזה, זה שחקנים שנוצרים כדי להחליף שחקנים שפרשו, בSIGAMES עשו שלכל ריג'ן תהיה תמונה, הייתם יכולים לשלוח גם ולהופיע.

מה שמרשים זה שקטש מתאים לתמונה מה שאומר, הריג'נים קבועים וזה פשוט מעולה!

5. h2z Member

סופסוף יצא לי להתחיל משחק חדש (מאסתי בקלות היחסית של הליגות העליונות), אבל הפעם האתגר הוא קשה ביותר: משחק לפי חוקי ה LLM כפי שאלו מופיעים בפורום הרשמי (באתר של SIGAMES). הקבוצה הנבחרת היא Drolysden (נבחרה באקראי ע"י מגריל קבוצות שקישור אליו נמצא גם כן בפורום המתאים). רוב השחקנים שם עלובים ביותר חוץ מאחד, קשר גם ציונים לא רעים במיוחד.
    מיד עם תחילת המשחק, החתמתי עוזר מאמן ברמה גבוה, לא מוכר ועם משכורת מצחיקה לעומת היכולות שלו, כמו כן צורף סקאוט שתפקידו עפ"י ה-LLM הוא לאתר שחקנים פוטנציאלים (רוכשים רק שחקנים שאותרו ע"י הסקואט או כאלו ששיחקו לפחות פעמיים נגד הקבוצה שלכם). הסקאוט עשה עבודה טובה מאוד ועזר להחתים חלוץ בינוני עם יכולת הבקעה גבוה מאוד, שני מגינים צעירים, קיצוני מוכשר, שני קשרים הגנתיים וקשר תוקף. לאחר שבעה משחקים, הקבוצה נמצאת המקום השישי המכובד ועומדת על הפסד אחד, תוצאת תיקו אחת וחמישה נצחונות.
    סימנתי לעצמי כמטרה לאגור כמה שיותר נקודות בסיבוב הראשון בכדי לעמוד בדרישות ההנהלה (להמנע מירידה) עקב החסרון בסטאמינה וכושר טבעי של שחקנים. החלטתי גם לוותר על אימוני סטאמינה בכל שבוע (האימון מתקיים פעם בחודשיים) עקב ריבויי המשחקים בליגות הנמוכות.

6. BOSS Member

יפה אבל באיזו ליגה מדובר?

7. h2z Member

(regional) conference north

8. משוגע בירוק Member

אוסף הפרצופים הגדול שוחרר. 14,000 תמונות של שחקנים באיכות מדהימה שלא מאטה את המשחק!
    האוסף בן 9 חלקים.
    הליגות שיש פרצופים:
    אוסטריה, ארגנטינה, ברזיל, בלגיה, צ'ילה, בולגריה, קולומביה, סין, דנמרק, קרואטיה, פינלנד, אנגליה, גרמניה, צרפת, הולנד, יוון, ישראל, אירלנד, מקסיקו, איטליה, נורבגיה, צפון אירלנד, פורטוגל, פולין, רוסיה, רומניה, סרביה ומונטנגרו, סקוטלנד, דרום אפריקה, ספרד, סלובניה, דרום קוריאה, שוויץ, שבדיה, אוקראינה, טורקיה, אורוגוואי ואחר.

גודל כולל: 376MB

כנסו לכאן להורדה

מומלץ! אני הורדתי זה דבר גדול...!

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוצה גם אולי לתלות באנר מפרסם?http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

10. h2z Member

מאוד מיותר לפי דעתי, רק מעצם הבחירה בFM על פני אחיו הגרפיים יותר מצביעה על כך שאנחנו מעדיפים להתרכז במנוע המשחק ולא באסטטיקה שלו. ככה לפחות אני מרגיש.

וחזרה לקבוצה שלי, חצי עונה מאחורי והקבוצה בנתיים הדהימה גם אותי: מקום שני מכובד, נקודה פחות מראשון ושתיים יותר משלישי. המשחק האחרון היה תצוגת נפל, הפסד ביתי מביש לקבוצה מתחת לקו האדום ותליתי את האשמה בשיטת המשחק שלא התאימה נוכח העובדה ששלות הקשרים המובילים שלי פצועים וביניהם אחד לתשעה (!) חודשים. מבחינת כמות שחקנים אין בעיה אבל האיכות נפגמת רבות ולכן אצטרך להמציא טקטיקה מתאימה יותר.
    כמו שאני רואה את זה, מקום בפלייאוף יהיה מעל ומעבר בסוף העונה כאשר התוצאה הריאלית היא מקום מרכז טבלה גבוה.

11. city Member

אם יהיה מצב שתגיע לגמר הפלייאוף של הקונפרנס (אלופת הפלייאוף של הצפון נגד האלופה של הדרום), תכתוב פה אם המשחק לא נתקע לך. שיחקתי עם קבוצה מליגת הקונפרנס נורת', הגעתי לגמר הפלייאוף, ומשום מה המשחק לא מצליח להיכנס למשחק הגמר. לחצתי איזה 100 פעם על קונטיניו ולא קרה כלום.

12. BOSS Member

מסכים איתך שעדיף מנוע משחק על פני אסטטיקה וגרפיקה, אבל זה לא אומר שאסור לשפר גם בתחום הזה...

13. h2z Member

מותר לשפר אבל כשהשיפור בא בצורת קובץ בגודל של כמעט 400 מגה...אתה מבין למה אני מתכוון.
    גם ככה אני נאלץ לקחת הפסקות אוכל\שתיה\שרותי\טלויזיה וכו בכל פעם שהמשחק עובר למצב רקע. מתישהו אני אצא מגבולות החדר ולמחשב בסלון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

14. מאיר ברד Member

הנה המשימה החדשה של האתר האנגלי של המנג'ר:
    לזכות בליגת האלופות ובאליפות עם צ'לסי, תוך שנתיים, כשמותר שבסגל הבכיר יהיו רק שחקנים בריטים(כולל אנגלים כמובן).
    את כל שאר השחקנים, הזרים, יש להוריד לריסרברס, ולמכור/להשאיל/לשחרר/להשאיר אותם במחליפים.
    מותר לקנות כמה שחקנים אנגלים/בריטים שרוצים, אבל שוב, מותר שבקבוצה שלך בסגל הראשון יהיו רק שחקנים בריטים.
    המטרה כאמור, בשנתיים, לזכות בליגת האלופות ובליגה האנגלית עם צ'לסי האנגלית.

15. John Barnes Member

נשמע אחלה אתגר, אני אנסה לעשות את זה (למרות שלא בעיה בשביל צ'לסקי לקנות את כל נבחרת אנגליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )