כותבים אופ"א אבל חפיף. בצער רב נגמרה השמירה שלי עם צ'לסי/אנגליה/ריאל מדריד בשנת 2011. מישהו יכול להמליץ לי עם איזה קבוצה/ליגות להתחיל?
זה לא משנה... זו מילה לועזית (אני אוהב את התירוץ הזה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ).
אפו לך על קארדיף... ליגת משנה באנגליה.. הכי כיף שיש.. אני תוך עונה העליתי אותם לפריימיר ליג כשהסיכויים שלי לירידה לליגה השנייה היו הרבה הרבה יותר גבוהים מאשר עלייה לפרימיר ליג. בכלל ליגת המשנה באנגליה מעניינת. ואם תרצה עזרה אני מכיר בקרדיף את כל השחקנים בע"פ.
סעמק נידפק לי המנגר והייתי צריך למחוק ולהתקין מחדש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx עכשיו אני צריך להתחיל מחדש עונה עם איזה קבוצה יש לי כמה שאלות 1) מישהו יודע איזה קבוצות עלו מהליגה ה3 לליגה ה2 באנגליה(הליגה השניה זו שלידס ווולבס שמה) 2) למישהו יש ניסיון עם קבוצות מהליגה השניה באיטליה? על מי אתם ממליצים או מה אתם מציעים ? תודה
טוב מכיוון שאף אחד כמעט לא הצביע החלטתי לבחור את האתגר: אוסטריה = ראפיד וינה (לא אוסטריה בסופו של דבר) *מטרת האתגר: להשיג את האליפות המקומית בתוך שלוש שנים (והראשונה לראפיד מאז 96, הקבוצה שזכתה הכי הרבה באליפות ארצה, 30 במספר), להגיע לשלב הבתים של הצ'מפיונס, ולסיים במקום הששני ולהעפיל לשמינית הגמר או לחליפין לרבע גמר גביע אופ"א. *מגבלות האתר: ניתן להביא עד חמישה שחקנים, כאשר שניים מהם חייבים להיות אוסטרים (שמשחקים באוסטריה או בכל העולם). בעונה השניה והשלישית, להוציא את החמישה שחקנים שהבאתם, ניתנת האפשרות להוסיף עוד 3 זרים, אבל שניים מהם חייבים להיות מהארצות הבאות: יוון, איטליה, אוקראינה, ישראל, הונדורס, שוודיה, פינלנד, סקוטלנד, אירלנד, קרואטיה, צ'כיה, אסטוניה והולנד (השלישי חייב להיות אוסטרי). האפשרות השניה: ניתן להביא במקומם שני זרים מאפריקה ואוסטרי. *משך האתגר: מהיום עד ל-27 בדצמבר. אתם מוזמנים להתחיל וגם להעלות תמונות ועידכונים על קבוצתכם.
אחח, יופי של יום לקבל בו חופש. לדעתי המגבלה של הבאת 5 שחקנים בלבד קצת נוקשה. בקבוצה שקיבלתי משתחרים מחוזה בקבוצה בסיום העונה הראשונה 23 שחקנים וזה רק בקבוצה הבוגרת. רובם שחקנים לא גדולים בלשון המעטה. זה ממש דבילי, היות ומגבלת 5 השחקנים תחייב אותי להחתים את רובם הגדול.
מישהו אמר שזה צריך להיות קל? = ) למרות זאת יש כמה דברים הגיונים במה שאתה אומר ולכן נוספה תוספת. (ולכן האתגר הוא להגיע לרבע גמר גביע אופ"א, ולסיים במקום השני בבית בליגת האלופות ולהגיע לשמינית הגמר).
העונה שלי בינתיים: החתמתי שני אוסטרים, ושחקן מהונדורס (Suazo) שהיה ברשימת העברות. החתמתי גם קשר אמצע שוודי (Dujric), ויש לי מקום לעוד שחקן שכנראה יגיע בשנה הבאה. כשרציתי להביא את המגן השוודי של הקבוצה היריבה, אוסטריה וינה, האוהדים איימו להחרים את המשחקים, אז בסופו של דבר לעת עתה ירדתי ממנו למרות שהוא מצויין. המשחק הראשון מול האלופה GAK לא היה מי יודע מה, והסתיים בהפסד 1:0. אוסטריה וינה רק שתדעו הוציאה בקיץ (מאיפה הכסף?) 6.5 מיליון יורו על העברות. במשחק השני, הביתי הראשון, השחקנים שלי התפוצצו עח פאשינג המסכנה 5:1. רביעייה של החלוץ הצ'כי שלי. 16 אלף צופים עמדו ומחאו כפיים. חשבתי שאני על דרך המלך...אז חשבתי...יצאתי למשחק חוץ בזאלצבורג כאשר השוער בן ה-16 שלי עומד בשער משחק שלישי ברציפות (שני השוערים שלי פצועים), ונחלתי הפסד חוץ שני 3:1. לאחר מכן בבית מול קבוצה חלשה אדמירה וואקר, יצאתי 1:1, אחרי שבעטתי את הכדורים לכל מקום חוץ מלרשת...ממש מטווח. התוצאה מחזור 4: 1.ברגנץ 12 2.ג.א.ק 7 3.אוסטריה וינה 6* 7.ראפיד וינה 4 *משחק ביד. בסיבוב השני של גביע אופ"א הוגרלתי מול גלנטורן הצפון אירית. מקווה שההמשך יהיה יותר טוב.
גיליתי היום את הגלגל! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx סוף סוף הבנתי איך מוכרים שחקנים בהון.... אתם קולטים שלא ידעתי למה צריך את האפשרות Negotiable/Non-Negotiable פשוט לא הבנתי, עכשיו אני מוכר שחקנים בהון וקונה בפחות ממה שהם שווים... כרגע יישמתי את זה רק בשמירה שלי במכבי חיפה... אבל אני הולך גם לנסות את השיטה הזאת עם ליברפול בליגה האנגלית ומקווה שהיא תצליח כי היא ממש טובה!
סיימתי עונה ראשונה עם בית"ר ירושלים במקום ה-3 בליגה אחרי מכבי חיפה שלקחה אליפות ומכבי ת"א מקום 2..מקום 3 שלח אותי לגביע אופ"א אבל סיימתי במקום ה3 בלי שום רכישה איך שהסגל שלי היה ככה הוא נשאר כל העונה חוץ מנדאללה שהחזרתי אותו למכבי ת"א..לא עשיתי שום רכש והצעירים המוכשרים של בית"ר עזו מליקסון ברויכאן ששון ועזרה גדולה של נמני מליחי אינדיו אסולין ועוד הצליחו בסוף להגיע למקום ה-3 והמכובד לסגל שהיה לי..הגעתי לחצי גמר הטוטו אבל עפתי אחרי שנמני החמיץ שתי פנדלים..והגעתי לגמר גביע המדינה והפסדתי שם למכבי חיפה שבכמה רמות מעליי..עכשיו התחלתי עונה שנייה עדין בלי רכש..טלקר ועטיה עזבו וסירבו להאריך ת'חוזה שלהם..טלקר לא יודע מה הוא רוצה הוא הלך לנתניה עם משכורת פחות מחצי ממה שהבאתי לו ועטיה ירד כמה ליגות לקרית שמונה אבל זה בגלל שלא שיחק הרבה טלקר שיחק כמעט כל המשחקים ועדין עזב..עכשיו הודחתי בסיבוב הראשון של אופ"א ע"י קזאן מרוסיה ראיתי שעם הסגל שיש לי קשה מאוד באירופה.. אז תנו לי הצעות לרכישה ושלא תהיה יקרה כי המצב הכלכלי לא משו ויש לי רק איזה 80 אלף דולר לרכישות..ואיך רואים איפה יש שחקנים חופשיים? תודה אנשים!
אני לקחתי את אילן בכר בתור העברה חופשית וגם חלוץ זר בחינם(לביתר ירושלים) איך יש לך כל כך קצת כסף? לי בעונה הראשונה היה לי איזה 350 אלף דולר ובכסף הזה קניתי את טל חן ומנור חסן,ובמיוחד כשעלית לאופא אז התקציב אמור לעלות... מוזר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx