דיון ה-fm 2005!

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י נדב, ‏7/11/04.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוער הלכתי על פריי...אחרי מו"מ קשה הוחלט על סכום העברה של 15 מיליון.
    בלם הלכתי על ג'וני הייטינחה תמורת 20 מיליון.

טולדו יפרד מהקבוצה בקיץ, כמו גם מאטראצי ומיכאילוביץ'. ואן דר מיידה יעבור לריאל סוסיאדד תמורת 8 מיליון, ואני מנסה למצוא לג'ון דאל תומאסון, ועוד כמה שחקנים קבוצות.

קיצוני ימני שיגיע במקומו: אנגולו מולנסיה, תמורת 25 מיליון.

יש למישהו טקטיקה טובה לתת לי בשביל אינטר, שבעיקר מייצבת את ההגנה?

2. אלי מתחן Member

תסתכל בעמוד הקודם, אם יש לך 3 קשרים אחוריים שאחד הוא DM RC והשני DM LC היא תעזור לך מאוד, מייצבת את ההגנה ובעיקר תורמת להתקפה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחי מה אני בונקריסט? לא מספיק שאני סובל את קלינגר עם ה-3 אחוריים שלו אני צריך לשחק את זה עוד עם אינטר?

יש לי את אנגולו, אמרה, סטאנקוביץ' שצריכים לשחק בקישור...

אני חושב שאני יילך על הרכב כזה תאמרו מה אתם חושבים:

---------------GK--------------
    DL-------DC------DC-------DR
    ----------DMC----DMC-------
    ----------------MC-------------
    AML------------------------AMR
    ---------------FC--------------

כאשר לאמ סי יש חץ למעלה. השאלה איך לשחק במנטליות, וברוחב...למישהו יש עצה?

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/04
  4. Apu Member

חח זה הטקטיקה שאני משתמש בשביל צ'לסי..
    אני גם עושה לשני הDMC חצים לצדדים

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מותר לך לשחק עם 12 שחקנים, בכיף. אחלה טקטיקה. מבטיח לך שתנצח.

6. אלי מתחן Member

איך שאתה רוצה, ההתקפה הכי טובה בספרד במשך 3 שנים רצופות זה לא סטטיסטיקה של בונקריסט

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאתה לא מבין זה שכרגע אחרי 28 משחקים יש לי גם את ההתקפה הכי טובה בליגה 74 שערים...ויש עוד 10 מחזורים לסיום, ואני מנסה בכל כוחי להשיג את המקום לצ'מפיונס...יש לי פשוט הגנה שמתעקשת לא לתת לי אותו...שוב הבעיה שלי היא בהגנה לא בהתקפה...אם קבוצה כמו רומא יכולה לספוג רק 14 שערים -28 משחקים, אין סיבה שאני לא יספוג כמוה, ועל כמה וכמה ספגתי 49 שערים! אני בטוח שאם הייתי סופג רק 30 הייתי מקום ראשון.

אני בטוח שכשפריי, הייטינחה, ואולי גם קיבו יגיעו המצב ישתפר השאלה עד כמה...בכל הנוגע להתקפה, אני מקווה שהחיזוק של אנגולו יעזור כי חוץ מאדריאנו וקצת ויירי, בחלק ההתקפי אף אחד לא פוגע...והכוונה לרקובה. הקישור שלי לא מתבייש לומר שעם עוד טיפה ליטוש הוא הקישור הכי טוב בעולם...אמרה, סטאנקוביץ' ודאווידס...

אני מקווה גם שרומא יובה וסאפדוריה (מקום שני 2 נקודות פחות ממנו) יקחו ממנו את התואר : ))

יש לי שאלה:

אתם נוגעים בכל הקטע של בעיטות מרחוק קרוסינג ראן וויט דה בול ודברים כאלה?

-----

ההרכב שהייתי רוצה ליישם:

-------------פריי--------------
    קיבו---בונרה---הייטינחה---זאנטי
    -----דאווידס---קאמביאסו-------
    ---------סטאנקוביץ'-----------
    אמרה-------------------אנגולו
    -----------אדריאנו------------

או לחליפין לשחק עם קשר אחורי אחד, ולהוסיף אמ סי, את אמרה ביחד עם סטאנקוביץ' ולהכניס לאגף שמאל את הצעיר המוכשר שלי רבקי.

מה אתם אומרים? מה גם שאם תסתכלו זה חתיכת שינוי בכל הנוגע להגנה שיש לי היום: פאבלי, בונרה, מאטראצי, חאבייר זאנטי, מיכאילוביץ' ופאסקוואלה...שממנה אני מקווה להשאיר רק את פאסקוואלה וחאבייר זאנטי (ביחד עם בונרה כמובן)

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/04
  8. שגיא Guest

התחלתי גם לשחק. למרות חוסר זמן מוחלט (חוזר הבייתה פעם בשבועיים) ובחרתי בבחירת ליבי - מכבי חיפה. בלי קניות ורק מכירה אחת (לופז [מה הוא עושה שם?] לנצרת עילית) התחלתי את העונה. עד עכשיו פתיחמה מצויינת. בלי הפסד ליגה, מקרום ראשון, אם כי צמודים אלי מכבי והפועל ת"א. גביע אופ"א עיליתי לשלב הבתים וגם אותו עברתי (מקום ראשון) ובשמינית אני מול סביליה מספרד. השחקנםי הבולטים הם ווסקלי בהגנה, דירסאו בקישור וקולאוטי וקטן בחוד. בגביע הטוטו אני לרוב עולה עם הרכב שונה לחלוטים, שחקני ספסל ונוער. בין היתר ניצחתי בליגה את בני יהודה 9-0 במשחק ענק. לאט לאט מתקדמים. המטרה העיקרית היא כמובן אליפות אבל אחרי זה, בעונה הבאה, לעלות לליגת האלופות אחרי שהשנה ריינג'רס הדיחה אותי.

9. Joel Gion Member

התחלתי אתמול משחק עם מארסיי.אחרי 12 שנה בלי אליפות,מדברים בוולודרום רק על זכייה בתואר הנכסף.על מנת לעזור לי להשיג את המטרה העניקו לי הבעלים כ-20 מליון יורו לרכש.
    איך שהגעתי ניסיתי לשרטט את ההרכב שהייתי רוצה לראות,השיטה היא 4-4-1-1.שמתי לב לשתי בעיות מרכזיות:אין לי מגן ימני טוב ואין לי קשר התקפי שמתאים לקבוצת צמרת.ניסיתי להביא את הינקל,להאם,רבלייה ונוספים,אבל ללא הצלחה.בעמדת הקשר ההתקפי כבר היו לי הסכמים עם אייאקס לגבי רכישתם של שניידר וואן דר וארט,אבל הם לא רצו להגיע.החלטתי להשאר עם פריירה כמגן ימני והשקעתי את כל הכסף שלי באנדרס דאלסאנדרו.הכוכב הארגנטינאי הגיע תמורת 19 מליון מוולפסבורג.
    יוצאים לדרך.במשחק הראשון ניצחתי 3-1 בחוץ את טולוז לאחר שהייתי בפיגור.במחזור השני סיימתי בתיקו ביתי מאכזב עם טולוז,0-0.בינתיים אני אחרי 14 מחזורים במקום הראשון,עם 3 תוצאות תיקו,הפסד ועשרה נצחונות.אחריי בטבלה נמצאת ליון.ההפסד היחיד שלי היה למונאקו,1-2 בלואי השני.התוצאה הבולטת בינתים היא הנצחון 6-0 על באסטייה,משלושער של ליונדולה וצמד של אנדרס.
    הכוכב של הקבוצה הוא כמובן דאלסאנדרו.הפליימייקר הארגנטינאי כבר עם 11 שערים ב11 משחקים!חוץ ממנו,המצטיינים הם ליונדולה,פלורס ופדרטי.
    בחרתי ברקע את הליגה האיטלקית והספרדית,והמטרה היא להגיע אחרי כמה שנים ותארים ליובנטוס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
    הנה הסגל
    http://img9.exs.cx/img9/8515/5d-hj.Xxx
    וזו הטקטיקה
    http://img9.exs.cx/img9/9130/52-1.Xxx

זהו בינתיים,אם יהיה משהו מעניין אני אעדכן.

10. Javier Zanetti Member

עומר אני משחק כרגע :

--------------------בופון--------------------
    דדה----------מטראצי----פרדיננד-------זאנטי
    -------------------מסצ'רנו------------------
    ---------אמרה------טוטי-------רונלדיניו-----
    ---------------אדריאנו--ג'ילרדינו------------

וספגתי בליגה רק 15 שערים אחרי 34 מחזורים , והבקעתי 106.

איזה באסה , יום אחרי שמכרתי את מארטינס לצ'לסי תמורת 28.5 מיליון אדריאנו נפצע ל3 חודשים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx.
    בצ'מפיונס ליג עליתי לחצי גמר אחרי נצחונות 5-0 ו 2-0 על פורטו , והרגע עליתי לגמר אחרי תיקו 2-2 בברנבאו ונצחון 3-2 במיאצה נגד ריאל מדריד , בגמר אני נגד מילאן.
    הליגה נגמרת עוד 4 מחזורים ויש לי יתרון 9 נקודות על מילאן , ואני פוגש אותם במחזור הבא.
    בגביע ניצחתי את מילאן בגמר הראשון 4-0...
    בקיצור זה אינטר - מילאן בכל התארים , 2 כבר כמעט שלי.

יאנקולובסקי תותח , אני יכול רק להמליץ לכולם לקנות אותו , כובש שערים מדהימים , והרבה.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס איך אתה משחק עם אמרה טוטטי ורונאלדיניו? כMC או כAMC

ואיפה סטאנ?

12. Apu Member

אוקיי הסיפור שלי-
    אחרי שנתיים בריאל מדריד שבהן הגעתי לגמר ליגת האלופות ולקחתי אליפות בספרד, עברתי לצ'לסי.
    שיחררתי לפחות 10 שחקני הרכב בכל אחת מ-2 העונות שהייתי בצ'לסי.
    בעונה הראשונה זכיתי בגביע אופ"א אחרי פנדלים ברבע, חצי ובגמר (בגמר יצא 2-2 דקה תשעים ובסיום 3-3). בליגה סיימתי מקום שני אחרי הטרור שארסנל עושה (4 עונות רצופות היא אלופה..).
    באיזשהו שלב בעונה השנייה שלי בצ'לסי (חודש ינואר 2008), נמאס לי מההגנה שלי, ושיחחרתי פשוט את כולם, את כל ההגנה וקיבלתי עליהם 100 מיליון, עם המאה האלה ועוד המאה שהיו לי בעונה השנייה (בסיום העונה הראשונה בצ'לסי הרווחתי 80 מיליון) קניתי 10 שחקני הגנה שעלו לי 160 מיליון.
    החילוף הזה בהגנה עובד לי ביינתיים בעוד שאני 2 מחזורים לסיות מקום שני 2 נקודות מתחת ליונייטד שלהם יש משחק מול ליברפול (רק שלא יעשו בושות), ואני יוצא למשחק מול ווסטהאם מקום אחרון כבר ירדה ליגה.
    חלוץ מצויין שמפציץ (ומחמיץ) כל משחק הוא ruben castro:
    http://img94.exs.cx/img94/9666/0b-ruben.Xxx
    שכמות ההחמצות שלו פשוט מצחיקות:
    http://img94.exs.cx/img94/189/43-form.Xxx
    אני גם מאמן נבחרת אנגליה, מה שאבסורד בגלל שיש לי (רק) 2 שחקנים אנגליים בסגל שלי בצ'לסי.
    בעונה השנייה שלי בליגת האלופות הולך לי לא רע, אני בחצי גמר מול יונייטד אחרי הפסד 1-0 משחק ראשון.
    הטקטיקה שלי היא:
    http://img94.exs.cx/img94/4323/0e-tac.Xxx
    נקווה לטוב.

אני צריך שוער טוב, המלצות משהו?

13. Javier Zanetti Member

Isaksson ,Marcos, De Sanctis ,Helton.
    מה עשית עם טרי ? הוא אחד הבלמים הכי טובים בעולם אצלי ! גם קרבאליו די חסר.

עומר : אמרה טוטי ורונאלדיניו בMC , לפעמים אני שם להם חץ למעלה ,אם אני ממש חייב להבקיע בכל מחיר , אבל אמרה הוא די חצי חצי , עושה גם הגנה וגם התקפה.
    סטנקוביץ' נמכר לצ'לסי תמורת 33 מיליון יורו אחרי שהבאתי את טוטי בחינם.

אחרי שיצאתי מהמשחק בלי לשמור(בטעות) התעצבני מאוד ולא היה לי כוח לשחק את כל המשחקים שניצחתי עוד פעם , עשיתי גו און הולידיי והאסיסטנט גם ניצח , את מילאן בגביע 2-1(שלפני שיצאתי ניצחתי 4-0) מול פורטו רק 1-0 ו0-0(שלפני שיצאתי ניצחתי 5-0 ו2-0) ומול ריאל 3-0 ו3-3(שאני עשיתי 4-2 ו2-2) בדרבי ניצחתי 2-0 משערים של טוטי ואלוה
    בנצחון בדרבי זכיתי באליפות , ואח''כ בעוד נצחון בדרבי זכיתי גם בגביע.
    3 ימים מאוחר יותר ניצחתי את מנצ'סטר יונייטד בגמר ליגת האלופות 1-0 משער של רונאלדיניו , טריבל.

בסוף הקיץ אני יעלה תמונה של הסגל החדש שלי , בינתיים אני מפנק אתכם בפרופילים של ג'ילארדינו רונלדיניו ואדריאנו :

http://img30.exs.cx/img30/8395/v5pronaldinho.th.Xxx
    http://img30.exs.cx/img30/7093/b0sgilardino.th.Xxx
    http://img30.exs.cx/img30/5057/a2dadriano.th.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/04
  14. Apu Member

שלושה שאלות קטנויות-
    1. למה כתוב להם מספר מתחת לשם?
    2. מאיפה השגת את הסמלים ומה זה הסמל מצד שמאל?
    3. למה אדריאנו נראה כל כך מכוער?

15. Javier Zanetti Member

1.כי שיניתי את האופציה של זה , זה המספר של כל שחקן/קבוצה/ליגה , ככה אני יכול להכין חבילות פרצופים או סמלים בשניה.
    2.הסמל בצד שמאל זה הסמל של הסרייה אה(נראה קצת לא ברור כי גם הרקע של אינטר שחור) ,ואת הסמלים הורדתי מ www.sortitoutsi.net
    3.כדי שהוא לא יהיה מושלם מדי.