דיון ה-fm 2005!

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י נדב, ‏7/11/04.

1. ofer16 Member

ועבור אלה שאין להם את המשחק...
    מישהו מוכן להעלות את התמונה לפורום?

2. Javier Zanetti Member

חחח זה עודד קטש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. IversonPower Member

חחחחח נחמד
    עברתי ברפרוף על הפרצופים ולא מצאתי שום פרצוף של בת כלשהי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

4. adirke Member

אני מוכן אבל איך מעלים תמונה לפורום????

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אני מכניס תמונה שלי במקום אחד מהאנשים האלה שם ?

6. משוגע בירוק Member

http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/27/685969.Xxx
    הנה התמונה...

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ת"א - בדרך לזירה הבינלאומית, ולא הפדיחה הלאומית.

לקחתי על עצמי את ניהול מכבי ת"א אחרי שלוני החליט שהוא מאס בקלינגר (דבר הזוי ביותר). דבר ראשון שעשיתי היה להיפטר מעושי הצרות של הקבוצה. אמיל אמבמבה נמכר לבוכום תמורת 1.2 מיליון יורו. ברוך דגו לוורדר ברמן תמורת 700 אלף, וברונו רייס לבוטאפוגו תמורת חצי מיליון.

בתמורה קניתי שחקן אחד: אבי נמני, במחיר נדיר של 1.5 מיליון יורו.

לא הבאתי זרים ויצאתי לליגה ולאירופה בתקווה לגמור את ההגמוניה של מכבי חיפה.

המשחק הראשון בזירה האירופאית, מוקדמות ליגת האלופות סיבוב שני:

יאנג בויז ברן שוויץ. בבית. מצור של 90 דקות על שער האורחים הסתיים בדקה ה-90 עם שער של אדו.

במשחק הגומלין התפוצצות מדהימה על השוויצרים אחרי שהם הובילו 1:0 בדקה הרביעית. חמישייה בתוך 16 דקות, שכללה שלישייה של אדו וצמד של אלי ביטון סידרה לי 5:1 מדהים בהפסקה. בסופו של דבר זה נגמר 5:2.

משם עליתי למוקדמות הסיבוב השלישי, שם פגשתי לי את...פאוק סלוניקי.

במשחק הראשון בחוץ פשוט מאוד הייתי יותר טוב הרבה יותר. ואיכשהו הצלחתי רק לסחוט תיקו עם פנדל של ראובן עובד בדקה ה-75.

במשחק הגומלין אחרי 20 דקות זה היה כבר 2:0 לי והסיפור נגמר למרות שהיוונים שמרו על המתח כשהמשחק הסתיים ב-2:1. ההיסטוריה חוזרת על עצמה : ))

כשקיבלתי את הגרלת הבתים הצ'מפיונס זימנה לי בית לא קל בכלל שכלל את אלופת איטליה, מילאן, אלופת צרפת, ליון, ואת לה קורוניה, מי שהגיעה בשנה שעברה לחצי גמר המפעל.

במשחק הראשון, מול ליון בחוץ, קיבלתי גול בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, וגם הרחקה של כריס בדקה ה-53, ומספר החטאות גדולות לא מנעו ממני הפסד בבכורה שלי בצ'מפיונס.

במשחק השני בבית מול מילאן, שוב הפסדתי 1:0 קטן, אבל שוב אני יוצא מאוכזב כי לא נפלתי גם ממילאן, שקיבלה לא פחות משבעה צהובים במשחק.

במשחק השלישי בספרד, קיבלתי 2:0 מלה קורוניה, אבל זה היה אמור להיות הרבה יותר גרוע אילמלא לירן שטראובר.

טבלת הבית באמצע הדרך:

1.מילאן 7
    2.ליון 4
    3.לה קורוניה 4
    4.מכבי ת"א 0

הבנתי שאין לי מה להפסיד ואני לא רוצה להיות הקבוצה הגרועה בתולדות המפעל (הפרש שערים היה 0:4). והתחלתי לשחק קצת כדורגל. במשחק הגומלין מול לה קורוניה המצב נראה אחרת. 2:0 מהיר, נתן לי ביטחון אבל האורחים מספרד הצליחו לאזן, ורק שער של ארז מסיקה בדקה ה-85 נתן לי ניצחון יוקרתי ראשון וחשוב! 3:2 על לה קורוניה.

במחזור החמישי אירחתי את ליון, למשחק חשוב ביותר את ליון, שבמחזור הרביעי יצאה תיקו עם מילאן. מחצית מאופסת דווקא עשתה אותי שמח, אבל אז הגיע הבלתי יאומן. ב-20 דקות שני שערים של המלך, אבי נמני, ווד צמד של אדו פירקו את ליון, ואני עם 4:0 גדול ו-2 נצחונות במפעל.

למחזור האחרון הגעתי בידיעה שתיקו במשחק השני בין לה קורוניה וליון והפסד של 1:0 בסאן סירו מעלה אותי שלב ומעיף את ליון ולה קורוניה. המצב לפני כן היה כזה:

1.מילאן 11
    2.מכבי ת"א 6
    3.לה קורוניה 5
    4.ליון 5

המשחק בסאן סירו נפתח עם גישושים כאשר המארחים ממעיטים להגיע להזדמנויות...במשחק השני נשמר האיזון, אבל אז הגיעה אצלי הדקה ה-33. אינזאגי כבש. אני צריך להתפלל. דקה להפסקה טבז מעלה את לה קורוניה ל-1:0 ביתי, אני כבר מתחיל להריח את גביע אופ"א. עד לסיום במשחק שלי התוצאה נשמרה, וקורה בדקה ה-92 של אינזאגי פשוט הצילה אותי. במשחק השני עד הדקה ה-77 הכל היה אותו דבר, אבל אז ג'וניניו כבש את השיוויון ושלח אותי לשמינית הגמר.

בשמינית הגמר, מה לעשות גם האריות היו, ונשארו להגרלה מנצ'סטר, סלטיק וארסנל. ידעתי שאם אני אקבל את סלטיק יש לי סיכוי אבל ההגרלה זימנה לי את ארסנל...5:0 להם בסיכום כולל 1:0 מרגיז פה בבלומפילד בדקה ה-77 מפנדל של הנרי.

מנצ'סטר זכתה בליגת האלופות אחרי ניצחון על באיירן בגמר, ניוקאסל לקחה את גביע אופ"א.

בזירה המקומית, בגביע הטוטו שיחקתי כל הסזמן עם המחליפים והודחתי בחצי הגמר בידי חיפה שלקחה את הגביע. בגביע הישראלי, הודחתי על ידי בית"ר ברבע אחרי שנאלצתתי לשחק עם 6 שחקני נוער כי רוב הסגל שלי לא יכל לשחק בגלל נבחרות וכדומה. הפועל לקחה את הגביע : (.

בליגה אני וחיפה היינו צמודים אחד לשני...מחזור 27 אנחנו נפגשנו בקרית אליעזר. ניצחתי 1:0 קטן...עברתי אותם ומאז לא עצרתי, ולקחתי את הליגה בפער של 10.

אחרי העונה הזאת ישראל אצלי הידרדרה רצח בשליחת הנציגות לאירופה...ירדנו עד למקום ה-25. לבולגריה כתוצאה מכך בעונה השלישית יש נציגה בשלב הבתים של ליגת האלופות אוטומטית.

בעונה השניה התחלתי גם להביא זרים וצירפתי את הזרים הבאים, לג'יובאניני, אדו ופנסטיל.

1.יוהאן ארננג, מדיורגארדן השוודית, קשר אחורי מצויין בן 23
    2.פיליפ טאפאלוביץ', מבוכום, שבמציאות דווקא משחק די הרבה, משום מה הם החליטו למכור אותו, קשר אחורי בן 28.
    3.פיליפ טרוג'אן, קיצוני שמאלי מבוכום, צ'כי עם נתונים לא רעים בכלל...שחקן נבחרת צ'כיה הצעירה (יש לו 4 דברים עם 20 ועוד 14 חד ספרתיים שלפחות חצי מהם מעל 15).

עכשיו אתם שואלים את עצמכם, מה לא בסדר פה? יש לי שישה זרים...אני משחק עם זר אחד רק באירופה וכאשר נפצע לי מישהו מהזרים בליגה הוא נכנס גם לליגה...

עשיתי שני משחקי הכנה לעונה. האחד מול ספורטינג ליסבון בחוץ, דווקא הייתי מצויין וניצחתי 2:0. השני מול פורטו בחוץ...הפסד 1:0 למרות שלא נפלתי מהם לדקה במשחק.

שוב אני בסיבוב שני של ליגת האלופות. הפעם קיבלתי את ז'ילינה...הזדמנות לנקום!

במשחק הראשון 1:1 עד לדקה ה-70. אז הכנסתי את לירן כהן שגמל לי בשלושער עד לדקה ה-90. ניצחון גדול 4:1. במשחק הגומלין הפסדתי אומנם 2:1 אבל זה לא מנע ממני העפלה.

בסיבוב השלישי קיבלתי את אולימפיאקוס, שוב נציגה יוונית. אחרי 0:0 מאופס, ופציעה של שטראובר שאילצה את גל ניר לעמוד בשער בגומלין יצאתי ליוון למשחק עלייה לצ'מפיונס. שער בדקה ה-87 של נמני העלה אותי לשלב הבתים שוב אחרי תיקו 1:1.

הפעם הבית שקיבלתי היה קצת יותר קל. בנפיקה ליסבון, פ.ס.וו איינדהובן ובאיירן מינכן.

המשחק הראשון זימן לי את בנפיקה בחוץ. שער שיוויון של אדו בדקה ה-65 חילק את הנקודות, ונתן לי נקודה ראשונה במשחק חוץ אי פעם בצ'מפיונס.

לאחר מכן מול באיירן בבית. לא יכלתי לחלום על משחק יותר טוב. אחרי 0:0 במחצית התפוצצתי על הגרמנים ב-10 דקות מדהימות, ועליתי ליתרון מדהים של 3:0. שער של מאקאיי בדקה 71 ועצמי של פנסטיל בדקה ה-90, רק צימקו את התוצאה. ניצחון גדול ומקום ראשון!

במשחק השלישי בבית מול פ.ס.וו...שוב הצגתי משחק נהדר וניצחתי 1:2 אחרי שאדו ונמני כבשו לי ועשו מהפך אחרי שההולנדים הובילו במחצית.

במחשק הרביעי יצאתי להולנד בידיעה ששם עלול ליפול ההפסד הראשון שלי...אוי כמה שצדקתי...תבוסה קשה 3:0...אבל שמרתי על המקום הראשון.

במשחק החמישי, אירחתי את בנפיקה בבלומפילד בידיעה שניצחון שווה עלייה נוספת לשמינית גמר, דבר שיביא הצלחה לישראל כי חיפה העפילה מבית עם אוקזר ושטוטגארט לסיבוב לפני שמינית הגמר ללא הפסד (ישראל בסוף העונה התקדמה למקום ה-18). 1:0 קטן של נמני בפנדל בדקה ה-80 נתן את האות לחגיגות, עלייה!

במחזור האחרון, הקרב היה בין פ.ס.וו לבין באיירן. אני יצאתי לבוואריה. והובלתי 1:0 אחרי 30 דקות שער של אדו. דקה אחרי פתיחת המחצית השניה מאקאיי כבש את השיוויון שעדיין לא נתן לבאיירן העפלה, ורק שער בדקה ה-81 של טורסתן פרינגס, נתן להם את העפלה.

שמינית הגמר הפעם זימנה לי את וורדר ברמן, עוד נציגה גרמנית. יצאתי לווסרשטאדיון שבברמן...2:0 של הגרמנים נראה בלתי מחיק עד לדקה ה-84 אז נמני כבש בפנדל את השער שנתן לי את התקווה.

משחק הגומלין בבלומפילד מלא מפה לפה כרגיל, היה נהדר. 0:0 מחצית. דקה 50 1:0 של אדו, אני כבר מתחיל לחוש את הרבע, אבל איבן קלאסניץ' עשה שיוויון כעבור 16 דקות. 4 דקות לסיום, הגיע הרגע המיוחל, נמני כבר שלושה שחקנים והקפיץ מעל השוער, 2:1 גדול והארכה.

בהארכה לא היו שינויים, והלכנו לפנדלים. 4:4 אחרי 6 בעיות. בעיטה שביעית. טים בורובסקי בועט לעמוד, אחרי ששלח את שטראובר לפינה הנגדית. נמני מכריע את המשחק, אני ברבע הגמר! היסטוריה, והיסטריה.

וברבע הגמר? נכון...ארסנל. שוב הפסד 5:0 בסיכום. ארסנל רצה לה לזכיה בתואר אחרי שדרסה את אינטר בגמר 3:0 עם שלושער של תיירי הנרי. בגביע אופ"א זכתה מנצ'סטר יונייטד.

שנתיים ברצף, פעמיים אנגליות זוכות בתארים...לא בסדר.

בזירה המקומית, בגביע הטווטו זכתה בית"ר ירושלים, אני הודחתי בחצי הגמר עם המחליפים.

בגביע עשיתי טעות שטותית שעלתה לי בגביע, עליתי מול ראשון בחוץ עם המחליפים...הפסדתי 1:0. בגביע זכתה מכבי חיפה, אחרי שגברה על מכבי אחי נצרת, שתשתתף בגביע אופ"א בעונה הבאה...

בליגה יתרון של 10 הפרש, שהצטמצם לקראת סיום העונה, לא מנע ממני לזכות באליפות שניה.

ואני אל עבר אירופה שוב, והליגה. השנה אני ינסה להתחזק בעומרי אפק, דודו אוואט ויניב קטן. יש לי תקציב של 4 מיליון להעברות, ואני יכול להציע לשחק חוזה כולל של משהו בסביבות 4 מיליון יורו כולל בונוסים.

השנה אני יעשה גם את שני משחקי טרום העונה המסורתיים בפורטוגל, ואני אקווה להגרלה טובה.

המונדיאל אצלי בעיצומו, אנגליה הודחה בשלב הבתים בידי דרום אפריקה, שהצליחה להעיף באותו הבית גם את דנמרק. ברבע הגמר ישחקו: ברזיל, איטליה, הולנד, קרואטיה, טורקיה, ארה"ב, צרפת וארגנטינה. עידכונים לגבי זה בהמשך. ישראל את הבית שלה עם אירלנד, שוויץ, צרפת קפריסין ואיי פארו סיימה במקום הרביעי, אחרי התחלה טובה (ממש כמו במציאות). מה לעשות מי שעושה תיקו עם איי פארו ולא מנצחת בבית את אירלנד אחרי יתרון 2:0 לא מגיע לה לסיים במקום שלישי.

במוקדמות היורו ישראל קיבלה דווקא בית לא כל כך קשה הייתי אומר:

סן מרינו, אסטוניה, בלארוס, נורבגיה ושוודיה. שיהיה בהצלחה : )

8. KirkH Member

עוד עונה עם בלקבורן מסתיימת באכזבה - פתיחה עונה מצויינת והתברגות בין ארבע המובילות עד המחזור העשירי המשיכה עם רצף של קרוב ל-20 משחקים ללא ניצחון וסיום עגום במקום ה-14...

אבל פתיחת העונה השלישית דווקא מעודדת, לפחות על הנייר. שופינג ספרי אדיר בקיץ נגמר עם כמה שמות נוצצים והמון תקוות. ג'יימס ביטי ומאטי אפסון הגיעו בחינם וגרמו להשתוללות של האוהדים ולקנייה סיטונאית של מרצ'נדייס. גם קירון דאייר הגיע בחינם, אם כי במקרה שלו, האוהדים לא הראו סימני היסטריה כלשהם. אליהם הצטרפו גם מייקל בול מריינג'רס ואלן אובראיין מניוקאסל (פתחתי סניף של סיינט ג'יימס'ס אצלי בקבוצה כאשר אל טיטוס בראמבל שהגיע בעונה שעברה הצטרפו כאמור דייר ואובראיין הצעיר...)

הצעירים מתחילים להשתלב בקבוצה והמכירות של לוקאס ניל עוד במהלך העונה תמורת יותר מ-5 מיליון דולר ובקיץ של גרמס פדרסן ב-12 מיליון דולר מקנות לי מרחב תימרון מאוד רחב. בינתיים זה נראה מבטיח, נקווה לראות סוף סוף תארים. ההנהלה אגב, לא מתרגשת, הם רוצים עוד עונה בליגה. צנועים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/04
  9. shmulikwe Member

טוב, בגביע אירופה, אחרי שעברתי את אינטר עם 3-3 בסיכום (הובלתי 2-0 בחוץ אבל הם עשו 3-2) עפתי מול באיירן (0-0 בבית 0-2 בחוץ) ברבע גמר.
    בליגה הגעתי למצב של חמישה מחזורים לסיום אני מקום שני כשיובה ביתרון נק' מעליי.
    באותו מחזור היה לי משחק מום שמכריע את סיפור האליפות. כל המשחק לחצתי עליהם ורק הדיפות מדהימות של בופון גרמו למשחק להשאר לשיווין עד הדקה התשעים. אז יצאתי להתקפה אחרונה שהסתיימה בבעיטה מדהימה של טוטי מחוץ לרחבה לכיוון החיבורים. חשבתם גול? אז זהו שלא! בופון הודף מדהים, קאנאבארו מרחיק קדימה כדור שבפוקס מגיע על טבז מול מקסס, הוא עובר אותו ושם לפילוצלי בין הרגליים. הלכה אליפות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אחרי המשחק הזה עשיתי תיקו שגמר את הסיכויים שלי. עד הסיום הצלחתי לשמור על הפער וסיימתי מקום שני בהפרש חמש.
    טוטי שחקן העונה ויש לי חמש שחקנים בהרכב העונה.
    נראה לי אני יתפטר ויעבור לקבוצה קטנה.
    יש לי אפשרות באיזה עשר ליגות (איטליה, ספרד, אנגליה- פריימיר וליגת קולה, ישראל, צרפת, הולנד, ברזיל ,ארגנטינה וגרמניה) יש הצעות?

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק, אין לי מושג איך אתה מצליח לשמור סגל כזה קצר. אני עם כל הכסף שנכנס מזכויות שידור יוצר סגל מפלצתי.
    שחקנים עושים לי בעיות וזה מחייב רוטציה שלא תמיד עובדת. כשאני אחזור למשחק מחר נראה לי שאני אתחיל לצמצם...

11. משוגע בירוק Member

טוב מי שרוצה אני נותן פה מדריך קטן לתמונות מהמנג'ר מהעונה שלכם שאתם רוצים להראות בפורום...:

1. בזמן העונה שלכם בכל מסך שתרצו, תוכלו "לצלם" אותו ולשמור במחשב באמצעות המקש Print Scrn.
    2. לך לצייר, תלחץ על עריכה ואחר כך על הדבק. כעת שמור את הקובץ בתור קובץ Xxx.
    3. כנס לכתובת הזאת ותלחץ על עיון ואז תעלה את הקבצים.
    4. תלחץ על שם הקובץ למעלה והוא יפתח לך. תעתיק את הכתובת.
    5. תשלח הודעה חדשה באייסוקר תלחץ על התגית "תמונה" ותדביק את הכתובת.
    6. כעת התמונה תשלח ביחד עם הודעתך...

12. adirke Member

קבלו איזה שחקן
    http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/28/855237.Xxx

13. adirke Member

תודה

14. adirke Member

הניצחון הכי גדול שלי!
    http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/28/793225.Xxx

15. נדב Member

רוביניו?!?! יש כזה שחקן?!?!??!?!?!!?? :aaasecr:

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx