דיון ה-fm 2005!

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י נדב, ‏7/11/04.

1. תמיד דל-פיירו Member

אני ימשיך את סיפורי כמאמן מכבי חיפה ונבחרת אנגליה:
    בעונה החמישית שלי איבדתי את כתר האליפות למכבי תל אביב,אפילו ביתר סיימה לפני ואני רק במקום השלישי הכל כך מאכזב וזה אחרי הפסדים מעצבנים מאד בתחילת העונה לקבוצות קטנות,שהקבוצה הייתה בתקופה נוראית...
    את הגביע לפחות לקחתי אחרי ניצחון בגמר 2-0 על הפועל באר שבע,זכייה שנייה ברציפות...

כאמור אם אתם זוכרים השנה פעם ראשונה הגעתי לאלופות,קיבלתי בית קליל ועליתי לשמינית גמר מול מנ'צסטר שכבר זכתה פעמיים ברציפות באלופות,העיפה אותי בקלות אחרי 6-1 בכללי והמשיכה בדרך לזכייה שלישית רצופה...

הכנות לשנה הבאה:
    בעמדת השוער שיחק אצלי עד היום שוער באמת מצויין,איטלקי בשם סאנטוני,פשוט נתונים מדהימים ובאמת היה החתמה חופשית מדהימה שלי,אבל למרות הכל ולמרות שאני מאד מכבד אותו,הוא פשוט לא מתחבר לישראל,הבאתי לו מאמנים איטלקים והוא פשוט רוצה לעזוב...
    יש לו חוזה לעוד שנה ואני מקווה למכור אותו לפני שהחוזה יסתיים ככה שכבר הבאתי שוער מחליף,סלובני שגם נראה עם נתונים מצויינים ונקווה שהוא יתאקלם יותר טוב ואולי גם נרוויח כמה לירות על סאנטוני...
    השוערים המחליפים שלי הם כאמור שגיא שטראוס ועומרי איב מהנוער...

בהגנה נפרדתי השנה ממגן מדהים בשם הדג'וק,אמריקאי עם בסביבות 70 הופעות בנבחרת,שחקן מאד מרשים שיכול לשחק בימין ובשמאל,בין ההחתמות היותר מצליחות שלי,הוא כבר הזדקן וכיום בן 34 החלטתי לו להאריך את החוזה שלו והוא שוחרר,השיחרור שלו+מגרשווילי שכבר עזב שנה קודמת הביא אותי למסקנה שאני חייב להביא שחקן איכותי לצד שמאל...
    אז הבאתי את טוד דוניברט,עוד אמריקאי,מגן שמאלי ששיחק בבית"ר והחתמתי אותו בהעברה חופשית,והפלוס שיש לו אזרחות ישראלית והוא לא תופס מקום של זר.
    טוד צעיר הרבה יותר ואני צופה לו עתיד טוב בקבוצה,גם הוא שחקן בנבחרת ארצות הברית...
    יוסי נגר הובא גם הוא כמחליפו...
    אריק בנאדו פרש לי ועבר להיות מאמן אצלי,בנאדו בשנה האחרונה איבד את מקומו בהרכב לאבי סטרול והבין שבגיל 35 זמנו לפרוש וטוב שעשה זאת...
    שני הבלמים שלי ימשיכו להיות אבי סטרול ופביו רוסה,שבסגל מחליפים כמו עמוס סאסי,ישראל זוויטי וארז מסיקה שמדי פעם משחק אצלי כבלם שמאלי....
    בצד ימין ימשיכו לשחק מיקי עטייה וכמאל ג'ברין,לא מי יודע מה טובים אבל מספקים את הסחורה כרגע...

בקישור האחורי רביד גזל עזב אחרי שפשוט לא הסתדר איתי והחליט לעזוב בתום החוזה,חבל לי שלא הצלחתי למכור אותו כי הוא שווה פה כמעט מיליון דולר ואני לא מגזים...
    אדנילסון עוד קשר אחורי שלי שמיעט לשחק העונה,שזאת עונתו הראשונה רוצה לעזוב ואני הסכמתי אני מחפש לו קבוצה כדי שבתום העונה לא יעזוב ללא תמורה,אני לא ממש צריך אותו וגם המשכורת שלו גבוהה מאד...
    אז הקשר האחורי שנותר לי הוא ברונו רייס שכאמור עם אזרחות ישראלית,הוא פשוט תותח.
    בקישור העונה שיחקתי עם עם מסאי דגו,ישראלביץ' וחימנז הזר המדהים שלי...
    ישראלביץ' ודגו נשארים וישחקו גם שנה הבאה אבל חימנז כרגע לא חותם על חוזה חדש כי הדרישות שלו גבוהות ביותר,רוצה 35 אלף דולר לשבוע,שאני יכול לתת רק 23...
    אני מקווה שתבוא פשרה כי חבל לי לאבד כזה שחקן...
    בספסל יושבים לי יואב זיו,ארז מסיקה כאמור ודוד כבדה שהבאתי עכשיו בעסקת חליפין בעבור עידו אליהו,איזה קשר מהפועל תל אביב שפעם הבאתי משום מה...
    כמעט שכחתי את רודריגו הקשר הבריזלאי המצויין שהבאתי כבר בעונתי הראשון בהחלפה עם דירסאו,בשנה האחרונה איבד את מקומו בהרכב אך למרות זאת חתם איתי על חוזה חדש,למרות הכל אחרי החתימה החליט שהוא רוצה לעזוב ואני מכבד את רצונו כי הוא באמת כבר לא חיוני לי מאד...
    ככה שאני מקווה למכור גם אותו...
    ואיך אפשר לשכוח את עקיבא מגרשווילי שגם יושב לי על הספסל,קשר בחסד...

בהתקפה מדובר ב6 שחקנים...
    יניב קטן בימין שחקן הרכב לכל דבר שנתן עונה זוועתית השנה ואולי בגלל זה האליפות חמקה לי...
    יוחאי אהרוני מחליפו,שחקן שמחזיר על המגרש כל שנייה שהוא מקבל...
    בצד שמאל יש לי את אמינו סאני הניגרי המצויין,שיכול לשחק גם כמגן,קשר וחלוץ בשמאל וגם לו אזרחות כחולה...-שחקן גדול..
    בחוד שיחקו השנה ג'ו קול בהרכב ובן בסט מהספסל...
    עכשיו הבאתי עוד חלוץ מבית"'ר ב190 אלף שגם לו אזרחות ישראלית,רוסי במקור עם נתונים טובים וייתן גם הוא פייט להרכב...

שכחתי שלושה שחקנים,מייק מאגי,קשר-חלוץ אמריקאי שפשוט לא הולך לו בקבוצה וגם אותו אני שוקל למכור...
    אליניב ברדה שגם הוא משחק אצלי יותר כקשר-חלוץ,לא כחלוץ חוד,הוא סותם חורים אצלי אבל מקבל מספיק דקות....
    והשחקן האחרון החתמתי ממש עכשיו שמשלים את מכסת הזרים לחמישה...
    טרוצקי,קשר ימני ושמאלי מגרמניה,עם נתונים שלא מהעולם הזה,פשוט נראה תותח,אם חימנז יישאר הם יכולים ליצור קישור פשוט מושלם...
    שנה הבאה גביע אופ"א,הולכים על כל הקופה!!

2. תמיד דל-פיירו Member

בנבחרת אנגליה החיים יותר פשוטים...
    בבית הקליל שלי אחרי 6 משחקים,אני עם 5 ניצחונות ותיקו אחד מול יוון בחוץ...
    עם הפרש שערים של 25-1,פשוט קריעות מטורפות הולכות שם,פעמיים 8-0 ניצחתי ואת היוונים בבית 5-0...

ההרכב שלי מתחיל להתגבש חוץ מהחוד שבאמת כל משחק אני פותח עם צמד אחר של חלוצים,פשוט יש לאנגליה חלוצים טובים בלי סוף,חחח דווקא מייקל אואן עוד לא זומן פעם אחת....
    מה לעשות,אני לא משחק עם שחקנים שלא פותחים בקבוצות שלהם...

הקישור שלי זה בקהאם בימין,ג'ו קול בשמאל,ג'רארד במרכז וקווין נולן קשר התקפי מאחורי שני החלוצים,למפארד בחוץ..
    פשוט לא סובל את השחקן,לא נורא,מסתדרים כרגע גם בלעדיו...

הרביעייה האחורית כוללת כרגע את גרי נוויל הותיק בימין,וודגייט בלם ימני,קראגר בלם שמאלי ואשלי קול מגן שמאלי..
    כמובן שגם עמדות אלו לא סופיות,על הספסל יש לי מספיק שחקנים מוכשרים שיכולים לשחק,קמפבל,פרדיננד,בראון,פיל נוויל,גר'את בארי וכו...

בשער פותח פול רובינסון,שביננתים עושה עבודה מצויינת,המחליף שלו זה סטויאט משהו ויש גם איזה בויארס שוער שלישי...,שעוד לא השתמשתי בהם...

אולי בקרוב אני יעשה קצת ריענון,בקהאם וכל שאר הזקנים יאבדו את מקומם,למרות שבקהאם באמת עדיין משחק מצויין...
    יש לו מספיק מחליפים,משון רייט פיליפס,לי בוייר,דארן אמברוסה שמשחק גם בשמאל כמחליף לג'ו קול,מילנר וכו וכו..

ג'רארד אולי השחקן החשוב במערך שלי,במרכז העניינים,מחליפו בקבוצה הוא סטיב קאר המצויין...
    הנה רשימה קצרה של החלוצים שלי באנגליה:
    ג'רמיין דפו,אלן סמית',ווין רוני,ג'יימס ביטי ועוד ועוד ששכחתי את שמם..
    בעיקר צעירים אלמונים שכבר פותחים ומשחקים במנצ'סטר וארסנל...

כרגע אני בגביע הקונפדרציות של 2009 שנערך בתאילנד,בבית עם יפן,ברזיל ותאילנד..
    במשחק הראשון,נשחק משעמם שלי וחלש אך בסוף ניצחתי 1-0 קטן את יפן...

עידכונים בהמשך...

3. Asify Member

ראיתם שיצא הבטא של FM 2006? חצי עונה בליגה האנגלית...
    www.managersnet.net
    מומלץ!

rivaldo- אין מצב שיש את זה באימיול כי המשחק עוד לא הושלם

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מישהו באמת ניסה לשחק בגירסת הדמו של זה?

5. ChenfooSH Member

אחלה משחק

6. שגיא Guest

בעודי מצעיד את מכבי חיפה ונבחרת ישראל לטופ של העולם, הנה כמה דברים שדורשים ציון:

ישראל במקום החמישי בדירוג הליגות של אופ"א, מה שאומר 3 נציגות באלופות, 3 באופ"א ו2 באינטרטוטו. מה שאומר שיש עוד 2 יורדות ועוד שתי קבוצות חסרות כל.
    http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/r/i/e/_/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200204192147183858/200509132309237338/1.Xxx

מכבי חיפה (שאני אני מאמן) מגיעה לדירוג שיא בדירוג הקבוצות של אופ"א, מקום 12!
    http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/r/i/e/_/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200204192147183858/200509132309461918/2.Xxx

נבחרת ישראל במקום ה16 בעולם. האמת שמיקום השיא היה 13, אבל כרגע זה עומד 16 ומכובד.
    http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/r/i/e/_/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200204192147183858/200509132310026989/3.Xxx

7. ChenfooSH Member

8. city Member

באיזה שנה אתה בתמונות האלה ?

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ב-2018
    אפשר לראות לפי הדירוגים, כי זה מחולק לפי עונות

10. city Member

צודק, לא שמתי לב.
    הרבה זמן בשביל שמירה אחת.. אני תמיד נשבר אחרי 4-5 עונות.

11. Igi Member

אני בעונה 6 עם חיפה וגם נבחרת.. אבל אני עם נבחרת אנגליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    כן כן, תאמינו או לא - נבחרת אנגליה!!!
    זכיתי ביורו2008 ובגביע הקונפדרציות עם אנגליה.
    עם חיפה ההישג הכי גבוה שלי היה בעונה שעברה כאשר זכיתי בגביע אופ"א!
    בליגת האלופות לא עברתי את הרבע גמר...
    אצלי לעומתך חיפה מקום 8, אבל לישראל יש רק שתי נציגות בצ'מפיונס.

12. Apu Member

איך הצלחת להשיג 33 נק'?

13. Igi Member

מה?

14. Apu Member

לא אתה, שגיא

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הורדתי וניסיתי את גרסאת הבטא של FM2006. דומה מאוד לנוכחי, רק יש יותר אפשרויות.