דיון ה-fm 2005!

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י נדב, ‏7/11/04.

1. תמיד דל-פיירו Member

טוב חברה,אני ממשיך את הסיפור על מכבי חיפה ונבחרת אנגליה...
    כמו שאתתם זוכרים(הגעתי עם מכבי חיפה סוף סוף לאלופות ומשחק ראשון ניצחתי 1-0 את ולנסיה בבית)...

משחק שני משחק חוץ מול היידוק ספליט,משחק שקול לכל אורך המשחק אבל דקה 92 שער לקרואטים ואני בהפסד ראשון...

הגעתי לצמד המשחקים הקלים בבית מול אלופת צפון אירלנד החלשה,ניצחתי אותם 4-0 בחוץ וכעברו שבועיים 4-0 גם בבית,ואני מוצא את עצמי עם 9 נקודות מתוך 12 אפשריות באלופות שזה כמובן הרבה מאד כסף וגם עם סיכוי של 90 אחוז לעלות לשמינית גמר....
    משחק חמישי משחק חוץ מול ולנסיה,הפסד של 3-0,ברונו רייס פשוט לא יכל על איימר הפעם,והקטן הזה כבש לי צמד והכריע את המשחק...
    המקום הראשון של הספרדים
    אבל בזכות איבוד נקודות של היידוק ספליט מול אלופת צפון אירלנד,אני יכול לחגוג לפני המשחק האחרון שהיה לפרוטקול,עלייה לשמינית גמר האלופות עם מכבי חיפה...
    במשחק האחרון סיימתי בתיקו 1-1 עם היידוק,קיבלתי עוד 200 אלף דולר וסיימתי את הבית מהמקום השני עם 10 נקודות,עכשיו מחכים להגרלה...
    יובה!! פליז יובה!!
    דרך אגב דל-פיירו פרש אצלי,ומיניתי אותו למאמן בנבחרת אנלגליה תחתי כלומר מאמן של הנבחרות הצעירות,איזה כייף לי...

עם אנגליה המצב בסדר סך הכל,אחרי ניצחון 3-0 על סן מרינו במשחק הראשון,יצאתי למשחק חוץ מול יוון,המשחק הכי קשה בבית ויצאתי בתיקו 1-1...
    את המשחק השלישי ניצחתי 4-0 את סלובניה בבית,סוף סוף משחק באנגליה...

מאז היו עוד שני משחקי ידידות,ניצחון 8-0!!! על ליטא בבית...
    והפסד 2-1 לדנמרק בחוץ,עוד יש מקום לשיפורים...

2. aof Member

באיזו עונה אתה?

עם אנגליה שיחקתי שאימנתי אותם במערך 3 בלמים בקו אחד
    2 קשרים במרכז בקהאם וג'רראד
    3 קשרים התקפיים שניים באגפים, ימין רייט פיליפס אמצע לאמפרד שמאל דואינג/קול
    ושני חלוצים אואן ורוני
    מערך תותח תגיע לשלבים הגבוהים ביותר!

3. הפועל ת"א בנשמה Member

אני חדש כאן משהו יכול להביא לי את הדבר הזה???

4. תמיד דל-פיירו Member

אני עכשיו בעונה החמישית...
    ההרכב שלי הוא 4-4-1-1
    אבל אני משנה המון זה בכלל לא קבוע...

בעיקרון הרביעייה האחורית היא:גרי נוויל,וודגייט וקארגר,אשלי קול...
    למרות שאני משנה באמת המון,בראון,קמפבל,פרדיננד,גארת' בארי,פיל נוויל,לדלי קינג,אואן האגרוויס כולם ברוטציה...
    ביינתים אני קורע את כולם במוקדמות ובוחן שחקנים
    אני מאמין שאני יגיע למונדיאל עם הרכב טוב יותר ומגובש יותר,גם הזקנים כמו נוויל וכו כבר ילכו...

הרביעייה במרכז היא:
    בקהאם בימין,גרארד וקול במרכז,שקול עם חץ למעלה ובצד שמאל אני משנה כל הזמן,אבל כרגע דארן אמברוסה בכושר הטוב ביותר...
    כמובן שאמברוסה ובקהאם עם חצים למעלה גם
    קשר התקפי זה אופפ שכחתי את השםפ שלו,זה לא למפארד דרך אגב...
    והחלוץ מרכזי גם כן משתנה,אלן סמית,ווין רוני-כולם ברוטציה...

דרך אגב,עם מכבי חיפה קיבלתי בסוף את מנצ'סטר בשמינית גמר,הפסדתי 3-0 בחוץ ו1-0 בבית ועפתי...
    אוי כמה אני מחכה לכסף שיגיע מזכויות השידור...
    העניינים בליגה בכלל לא טובים כי הזנחתי אותם,אחרי 3 אליפויות,כנראה השנה נאבד את הכתר ולא נוכל להגיע לאלופות שנה הבאה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

עם אנגליה ניצחתי בעוד משחק ידידות את מולדובה 3-0
    ומוקדמות את לוקסמוברג בוומבלי 8-0!!!
    ואני מוביל בביטחה את הבית אחרי שיוון הפסידה לסלובניה...

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/05
  5. aof Member

מה עם אואן?
    טרי?
    דואינג?

6. תמיד דל-פיירו Member

אמרתי לך שאתה מאמן נבחרת כזאת,יש כל כך הרבה שחקנים טובים,שגם אפשר להסתדר בלעדיהם לפחות ביינתים במשחקים מול לוקסמורג וכו...
    אני זוכר שאימנתי את אירלנד וניגריה,לא היו כוכבים שהיו מחוץ לסגל כי אין כל כך הרבה כוכבים...
    פה כמעט כל משחק אני עם סגל שונה לגמרי,רק במשחקים האחרונים אני מתחיל לגבש לי סגל...
    המבחן שלי זה לא עכשיו אלא במשחקים גדולים יותר ואז נראה מה יהיה עם ההרכב שלי...

חוץ מזה אישית אני לא סובל את טרי..
    אואן כבר שיחק אצלי אבל שיש כזאת כמות של חלוצים גדולים,אואן הוא לא כזה סופר סטאר...

7. M_T_A Member

גם אני אימנתי את אנגליה וכל הזמן יש להם מלא חלוצים תותחים... יש את james frayne שאני לא זוכר אם הוא ריג'ן או לא אבל הוא הפך אצלי לחלוץ הכי טוב בעולם ב2014

8. city Member

הוא לא ריג'ן הוא מתחיל בליברפול.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו.. וואו.. מזמן לא התרגשתי במשחק מנג'ר ככה. קלטו את התסריט הבא:

אני מכבי ת"א, עונת 06\07, אחרי הדחה כואבת ליובנטוס בסיבוב השלישי המוקדם של הצ'מיפונס יצאתי לטיול בגביע אופ"א, עברתי את זמון הסרבית בסיבוב הראשו עם נצחון כפול, את המשחק הראשון בשלב הבתים ניצחתי 2-1 את ז'לזיניקאר הסרבית, במשחק השני ניצחתי את באנקה ביסטריצ'ה הצ'כית, במשחק השלישי חזרתי מ1-0 ל2-1 מול ויסלה קראקוב בפולין ובעצם הבטחתי לעצמי את אחד משתי המקומות הראשונים, המשחק הרביעי, בבלומפילד, הגלאקטיקוס של ריאל מגיעים בהרכב מלא. דקה שישית, ואני סופג מכה קשה כאשר תום אלמדון נפצע, ולדגל נקרא רון שבירו, ילד בן 19 (הוא יצא בפוקס כשרון ענק, בדר"כ הוא לא משהו בכלל - מתחיל באשדוד) דקה תשיעית התקפה ראשונה, ביטון פורץ באגף ימין ומשאיר למוקואנה שבועט לגוף של קסיאס, אבל משם הכדור מתלגל לג'וניור חאני שדוחק מקרוב 1-0 מדהים. ריאל לוחצת אבל בועטת מרחוק ולא מצליחה למצוא את המסגרת אפילו, והמחצית מסתיימת עם חיוך גדול על פניי. מחצית שנייה יוצאת לדרך, חאני חוטף ושולח לעובד (נרכש בחזרה מבני יהודה) שעובר בקלילות את הבלם ומקפיץ מעל קסיאס, 2-0 מדהים. דקה 56 והחיוך נמחק מפניי, רון שבירו, נפצע גם הוא. אני בלי שוער מול ריאל מדריד עצבנית במיוחד, נאלדו הבלם נכנס לשער, וזרקתי את כל הקבוצה לבונקר, הטקטיקה עבדה מצויין וריאל המשיכה לבעוט מרחוק מחוץ למסגרת, עד שבדקה ה94 בקהאם הצליח לצמק אבל לא יותר. 2-1 מדהים על ריאל בלי שוער כמעט חצי משחק! אני עדיין לא מאמין..

10. M_T_A Member

חחחחח מיכה אין מה להתרגש... בברנבאו הם יזיינו אותך.
    אני במוקדמות ליגת האלופות שיחקתי עם מכבי מול מנצ'סטר יונייטד ואחרי 1-1 מדהים באולד טראפורד הפסדתי 2-0 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    אהה בעצם בשבילך זה לא נוק אאוט. אז יש מה להתרגש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/05
  11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ברנבאו, סיימתי ראשון בבית וקיבלתי את ספטרה והם את ניוקאסל, מזל.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

12. John Barnes Member

אני פשוט לא מאמין, מדהים!!!!.

עונת 07\08 עם מכבי ת"א, קבוצה מאוד מוכשרת וצעירה שמאומנת ע"י המאמן מס' 1 בעולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. בסיבוב השלישי של ליגת האלופות פירקו החברים את פ.ס.וו 4-1 בסיכום שני המשחקים. בצ'מפיונס קיבלתי בית קל עם צסק"א מוסקבה, אייאקס ופורטו. אחרי הפסד מעצבן לרוסים בחוץ, ותיקו עוד יותר מעצבן עם פורטו בבית. אייאקס מגיעה לבלומפילד. הקבוצה פשוט בטירוף, אייאקס מחטיאה מכל מצב, 2 מתפרצות של מוקואנה מכריעות את המשחק 2-0 ענק. בארנה זה סיפור אחר, 1-0 מהיר למארחים משער של קלייברט. אני עובר מהר לטקטיקה הרגילה לפני שיגיע אסון. להפתעתי, קאגבאני הענק מבקיע שלושער (!!!) ומוקואנה מוסיף עוד אחד, ריאן באבל רק צימק. לא ייאמן. הקבוצה המשיכה בפורמה המטורפת ונצחה 3-0 ו6-0 את פורטו וצסק"א (בהתאמה). סיימתי במקום הראשון, וקיבלתי את רומא. במשחק בבית, אלמדון עוצר כל מה שזז, מתפרצת אחת של שני הדרום- אפריקאים (שומנה & מוקואנה) מסדרת לי 1-0 קטן עם תקוות גדולות לגומלין באולמיפיקו. בגומלין אני פותח בבונקר, שעוזר לי הרבה ובקה ה20 גוארין כובש בבעיטה חופשית!!. אני באקסטזה וממש צורח מול המחשב. במחצית קסאנו נכנס, והתחילו הצרות. מידו כבש בדקה ה50. לא נורא, אבל אז שוב מידו, בדקה ה52 אחרי לחץ אדיר של הרומאים. פה הבנתי שאין מה לעשות אלה לחכות לנס. רומא ממשיכה בלחץ , ואבי סטרול תופס את קסאנו בחולצה ברחבה, מקבל אדום ופנדל לרומא. טוטי ניגש לכדור..... בועט....... אבל אלמדון עוצר!!!. משם מסכת החמצות של הרומאים, 2-1 בסיום, יצאתי בשלום ועם כרטיס לרבע הגמר!. המזל שוב שיחק לי, ופגשתי את ליון, ההגרלה הכי טובה שיכולתי לבקש. קבוצה די חלשה, שניצחה אותי רק 2-1 בביתם. הצלחתי לצאת בשלום מצרפת. ליון באו שאננים, ולא ידעו מה מצפה להם בבלומפילד. בליץ' אדיר במחצית הראשונה , מוקואנה עם צמד, ושער של פרננדו קאגאבני. 3-0 בסיום, ענק!!!. חצי גמר, אני יוצא למילאנו לפגוש את מילאן. שפשוט ריסקה אותי לחתיכות, 5-2 בסאן סירו, ו1-0 קטן בבלומפילד. באסה ענקית, טוב לפחות אני יהיה מדורג בסיבוב השלישי של הצ'מפיונס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

עוד גביע אלופות למנצ'סטר יונייטד סוגר את העונה ה-6 שלי בקבוצה, ניצחון 8-1 בגמר על ארסנל (עונת 09/10).
    נשאר לי לקחת את המונדיאל ואת היורו עם אנגליה, ואז כבר אין לי תואר שלא לקחתי במשחק הזה (6 אליפויות, כל תואר אירופי, גביע הקונפדרציות והקופה אמריקה [עם ברזיל]).

14. אלי מתחן Member

גביע אופ"א ואינטרטוטו לקחת?

15. M_T_A Member

טוב אני רוצה להביא לכם את הסיפור היפה שלי עם צ'כיה ביורו 2012 למרות שעבר חודש:

הגעתי ליורו הזה אחרי שלב בתים לא מרשים במיוחד עם הפסד ביתי 1-0 לנורבגיה ואפילו הפסד חוץ לארמניה(!!!) באותה תוצאה אבל הנבחרת שלי ידעה להתעלות על עצמה ברגעי האמת וניצחה את נורבגיה ואוסטריה 3-0 במשחקי חוץ וסיימה במקום הראשון.
    ביורו עצמו הוגרלתי לבית קשה עם פורטוגל של דקו, שבדיה של כריסטיאן וילהלמסון וישראל שהפכה לאימפריה שבאה לטורניר עם סגל של 23 צעירים מוכשרים שרובם משחקים בקבוצות גדולות באירופה.
    במשחק הראשון ניצחתי את פורטוגל 2-0 משכנע שנתן לי הרבה תקוות להמשך.
    מול שבדיה עוד 2-0 מצוין והגעתי למשחק מול ישראל כשאני בטוח ברבע הגמר. נתתי לרוב שחקני ההרכב שלי מנוחה וישראל המתוסכלת שכבה לי על השער ולא הצליחה להבקיע. 0-0, ישראל בחוץ, צ'כיה ושבדיה ברבע הגמר.
    ברבע הגמר קיבלתי את גרמניה, שכולה שחקנים אפורים בגלל הבאג המעצבן אבל זה לא מפריע לה להיות נבחרת בין הטובות בעולם ואלופת העולם מ2006. ההימורים נתנו עדיפות ברורה לגרמנים אבל כל זה לא הפריע לצ'כיה שלי ורוזיצקי העלה אותי ל1-0 בדקה ה33. הגרמנים השוו ממש לפני המחצית.
    בדקה ה60 2-1 של בארוש שנשמר עד לסיום ובחצי הגמר אני מול בולגריה המוכשרת של ואלרי בוז'ינוב.
    דקה 14 1-0 לצ'כיה משער מדהים של סברקוס מ25 מטר!!!! מאותו רגע הלחץ הכבד של בולגריה לא עזר ורוזיצקי סגר את הסיפור עם 2-0 2 דקות לסיום. הכל מוכן לגמר הגדול בין צ'כיה למארחת ספרד.

ספרד מגיעה לגמר הזה אחרי 3-0 מרשים על אנגליה ואני לא נותן לעצמי הרבה סיכויים מול המארחת שרוצה לזכות ביורו שני ברציפות והפעם בבית. 90,000 צופים בקאמפ נואו שכ"כ מוכר לי אחרי שנתיים בבארסה(באותה תקופה אימנתי את מילאן יחד עם נבחרת צ'כיה).
    המשחק נפתח עם לחץ ספרדי צפוי אבל בדקה ה11 בכניסה הראשונה שלי לרחבה בארוש מוכשל ופנדל!!!!
    בארוש בועט לא טוב אבל קסיאס הודף פנימה, 1-0 לצ'כיה, אני צורח מול המחשב ו90,000 בקאמפ נואו משתתקים. אחרי 20 דקות צ'אבי אלונסו משווה וה90 אלף חוזרים לשמוח...
    המשחק נשאר שקול ו1-1 ב90 דקות.
    ההארכה היתה 30 דקות של לחץ מטורף על השער שלי. אני משתין במכנסיים מרוב פחד ועובר לבונקר ומתפלל למשוך עד הפנדלים. דקה 119 דווקא החמצה גדולה של אויפאלושי הבלם שלי אבל חפיף סה"כ זה פוקס גדול שהגעתי לפנדלים...
    שריקת הסיום נשמעת ואני משחרר לחץ ועובר למסך הטקטיקות כדי לבחור בועטים. מהר מאוד תחושת הרגיעה הופכת לכעס ועצבנות. איך זה שיש לי בקושי 3 שחקנים עם מעל 10 בפנדלים?!?!?!?!?
    חסר תקווה אני מתייצב לקרב הפנדלים ואכן החששות התממשו. תומאס היבשמן מחמיץ את הבעיטה הראשונה. גם ראול הקשיש מחמיץ את הבעיטה הראשונה של ספרד אבל אני עדיין פסימי.
    בעיטה שניה בארוש שכבש פנדל במשחק עושה את זה גם עכשיו. בעיטה שניה לספרדים חואקין ניגש לבעוט וגם הוא מחטיא!! וככה זה נמשך עד הבעיטה החמישית והמכריעה. אם אני כובש לקחתי. אם לא זה נמשך...
    פטר טרבניצ'ק הוא זה שהולך לבעוט. שחקן אלמוני מהליגה ה3 באיטליה שזימנתי רק כדי להשלים את הסגל כי היו לי כולה 26 צ'כים בכל השמירה... והוא עושה את זה!!!!!!!!! צ'כיה אלופת אירופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אותו שחקן קטן ואלמוני הפך למלך של צ'כיה.....
    אני כמובן צורח מול המחשב ומסתובב בבית עם חיוך של "החיים סבבה".... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx