שוער: יאן לאסטובקה מגן ימני: מייקל אסיין - מי שלא ניסה, חובה! מגן שמאלי: דדה (גם פאביו אורליו לא רע) בלם: נייג'ל דה יונג בלם: נאלדו קשר דפנסיבי: פרדי גוארין קשר ימני: באסטיאן שוויינשטייגר קשר שמאלי: לאונרדו פיסצוליצ'י\ האטם בן ארפה קשר התקפי: רונאלדיניו\דייגו\קאקא חלוץ: רונאלדו חלוץ: אדריאנו ספסל: מייקל רנסינג, הוראסיו פראלטה, דז'אן סטאנקוביץ', וולטר סמואל, פטריס אברה, לבוהאנג מוקואנה, קארלוס טבז. אבל מן הסתם ציינתי רק שחקנים שאני שיחקתי איתם אישית...
תקציבי העברות ממשיכים לעונה הבאה? כלומר, אם יש לי 20 מיליון שאני לא משתמש בהם בעונה הראשונה, ובפתיחת העונה הבאה מביאים לי 30 מיליון, זאת אומרת שיהיו לי 50 מיליון בשביל לחזק את הקבוצה?
לא נראה לי שהבנת למה התכוונתי. אני שואל אם אני לא משתמש בתקציב ההעברות שנתנו לי בתחילת העונה הראשונה בכלל, אם הסכום הזה עובר לעונה הבאה.
תלוי, התקציב לא תלוי רק בזה, אלה גם בחובות של הקבוצה ועוד כל מני, אם יש חובות, אז התקציב יהיה יותר קטן.
דאמט, השדר הערבי שמשדר את המשחקים של ליון תמיד מבלבל אותי. אתה צודק, זה בן ערפה. אגב, חאטם או האטם זה לא משנה מכיוון שלכל שפה יש ניב שונה. (האנגלים לא יכולים להגיד חאטם, אז הם מבטאים האטם, זה נכון באותה מידה כמו חאטם). לגבי עתידו כשחקן גדול אתה צודק, אבל לפי המשחקים המעטים שצפיתי בו בליון, הוא עדיין לוקה בביטחון עצמי, אבל זה עניין שמתפתח עם השנים.
אני עם הפועל ת"א ויש לי בעיה - יש לי 7 זרים ואני צריך להעיף 2, צריך לבחור: 1. אוגבונה 2. מרקש 3. נלדו 4. אדי גאבן 5. פרדי אדו 6.פרדי גוארין 7. ג'ון אלמאנדר (elmander, חלוץ תותח) את מי להעיף?
דהה אוגבונה ומארקש עדכון מהעונה עם הפועל י-ם: כרגע אני מקום רביעי, עם משחק חסר ושתי נקודות מהשני, יש לי איזה מזל מטורף עד עכשיו, גם סיימתי בפוקס מוחלט במקום הראשון בבית בטוטו לאומית, ועכשיו אני ברבע גמר מול רעננה. לא להאמין, פעם אחת הייתי ב1-1 ביתי עם מכבי ב"ש דקה 93, קמתי הלכתי למטבח, חזרתי, 2-1 לי מפנדל מאוחר של ברקו, משחק אחרי זה, אני חייב לנצח את הרצליה בחוץ כדי לעלות בטוח מהטוטו, דקה 47 1-0 צפוי להם, אני מתבאס, הולך שנייה שוב לאנשהוא, חוזר, דודו ביטון עם צמד שם אותי במקום הראשון. גם הצלחתי לסחוט נצחונות גדולים מול הכח ר"ג בבית (ההפסד היחידי שלהם עד כה) והפועל חיפה בחוץ, עם שתי בונקרים מעוררי השראה. לעזאזל, בסוף אני עוד אעלה ליגה, איזה שק חבטות נהיה שלא נדע..