דיון ה-fm 2005!

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י נדב, ‏7/11/04.

1. Apu Member

כי זה מהאיחוד האירופי בספרד... לא רק ספרדים לא נחשבים זרים

2. shmulikwe Member

אולי יש להם אזרחות אחרת מהאיחוד האירופאי. (דה רידר מוגדר כישראלי אבל לא יכול להיות מוזמן לנבחרת)

3. shmulikwe Member

ומה נסגר עם היצור שפתח פורום והוא מעתיק ממנו כל הזמן? זה איזה באג או סתם אדיוט?

4. נדב Member

זה היה בדיוק זה ששאל עכשיו על עניין ה-FGN וזה שהוא לא ידע מזה ואז עוד אמר מה שהוא אמר (לפני שאפו הגיב לו...) מראה שזה 100% משחק ראשון שלו במנג'ר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. adirke Member

זה לא אני פתחתי את הפורום ההוא זה איזה ילד אחד מהכיתה שלי הוא ראה את הסיסמה שלי(היא כתובה לי על דף כי אני שוכח)ופרץ לי!!!
    והוא גם פתח תפורום ושאל מה זה fgn!!!

6. adirke Member

אני בברצלונה וקניתי איזה שחקן ברזילאי בן עשרים מסנטוס קוראים לשחקן:robinho
    יש לו 17 גולים בעשר מחזורים(הרבה בזכות זה שהוא כבש 5 שערים במשחק נגד וויסלה ניצחתי 10-0!)
    והרייטינג שלו זה 9.21!!
    מומלץ מאוד!!!!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx :aaa7: :aaa025: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/04
  7. adirke Member

איך אומרים למאמן שאתה שונא אותו?????
    אני רק איך להגיד למאמן שאני חבר שלו!!!
    אני לא ממש טוב באנגלית כפי שאתם רואים....

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/04
  8. נדב Member

אתה פשוט רוצה שנלמד אותך מזה המשחק מנג'ר...

כן בטוח זה החבר של מהכיתה!

9. John Barnes Member

אני חוזר ושואל, מה הדרישות של המשחק? (מבחינת גראפיקה, איזה מעבד צריך, וכו').

10. adirke Member

נשבע לכם שזה חבר שלי אני יודע טוב מאוד מזה מנג'ר!!!!!!!!

11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדירק'ה, אני רואה שאתה ממש סקאוט ומנג'ר מוצלח. כל הכבוד.

עכשיו לריאלטי, ארונה הדלביופ מאנדרלכט עושה עליי דאוינים של סטאר ורוצה
    להיות בטראנספר ליסט. איזה מאמן זרק לי מילה שהוא לא רוצה שנזכה בתואר
    ושאנחנו סתם טמבלים, וישר הכושי הזה קופץ. הוא טוען שהמאמן צדק ושאין לנו סיכוי
    לזכות בתואר, למרות שאני במחזור 15 ואנחנו מובילים ב12 נקודות על פני גנק.

לא מבין אותו לא מבין. מה להגיד לנודניק הזה?

12. adirke Member

אני צריך עזרה: אני רוצה לדעת איך לשים תמונה מהמשחק בהודעות שלי אני יודע איך מצלמים ושומרים במחשב אבל אני לא יודע איך לשים תתמונה באחת ההודעות שלי!
    תודה לעוזרים.......!@!@

13. adirke Member

נו אז מה הקשר אליי???

14. Emil Member

התחלתי את העונה השנייה עם סטיווה

הרכש:
    רודריגו מילר, קשר ימין/אמצע, צ'יליאני, במיליון דולר. צריך להכנס לנעליים הענקיות של דומיטרו
    אוגן טריסה, קשר ימני, מיליון דולר. רוטציה עם מילר, אבל יהיה יותר מחליף. רומני.
    מיאיטה פלסאן, קשר מרכזי מבטיח, רומני בן 22, שחקן לא רע בכלל. יש עתיד. 2 מיליון דולר.

העונה נפתחה בסערה עם דרבי ענק מול רפיד. כבר מההתחלה הצהרתי על הכוונות עם 4-0 גדול על היריבה השנואה. במחזור השני ניצחתי עם חצי הרכב קבוצה בינונית 2-0.

העונה האירופאית נפתחה שבועיים לפני הדרבי הגדול מול ראפיד. בסיבוב השני של מוקדמות האלופות הוגרלתי מול קבוצה סלובנית בשם גוריצה. בבית ניצחתי 2-0. עם פתיחת משחק החוץ זה נהיה מסובך, וכבר אחרי 30 שניות גוריצה קיבלה פנדל ... השחקן שבעט החטיא, ושחקן אחר עט על הריבאונד וכבש. מסוכן ... אחרי חצי שעה התוצאה כבר היתה 3-1 ... לי. ככה זה נגמר.

הסיבוב הבא כבר יותר מסובך. קיבלתי את, לא פחות, מאינטר מילאן. לפני משחק הבית מולם שמרתי חצי קבוצה (...) בליגה.
    המשחק נפתח קשה, כשכבר אחרי 2 דקות אינטר עולה ליתרון 1-0 משער של אדריאנו...אה רגע...הכוון ממשש את 2,500 הדולרים שבכיס...והשער נפסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בדקה ה34 .. אסטויאנוף במבצע אדיר! מקבל כדור ברחבה מבעיטה חופשית, זורק ימינה את זאנטי, מטעה גם את מטראצי, מסתובב במקום ובועט בעיטה אדירה לחיבורים. ו1-0 לסטיווה!
    אינטר התעשתה מהר, וכבר בדקה ה38 הגיבה. מתפרצת מהירה לאחר בעיטת קרן גרועה נפלה לרגליים של מרטינס. במשך כל המשחק מרטינס לא ספר את הבלמים שלי ופשוט עבר לידם כמו מים בזכות המהירות שלו, והפעם הוא גם הצליח לעבור את השוער ... 1-1.
    כבר פחדתי שעיצבנתי את אינטר ... אבל בדקה ה43, דורינל מונטיאנו הבלתי נגמר (בן 37 לא פחות...) נוגח לפינה הרחוקה של טולדו לאחר הגבהה של מילר, ושער !!!!!! 2-1 לסטיווה!!!!!!!!!!!
    המחצית השנייה היתה של אינטר, ורק יום ענק של השוער, עם ציון 10, שמר על הניצחון הגדול. כל המשחק בעטתי רק 3 פעמים למסגרת .. זה נקרא ניצול מצבים. מתפרצות זה טוב.
    עכשיו נקווה לא להיות מובסים באיטליה, ונגיע לגביע אופ"א עם הרבה כבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע בדיוק איזה דרישות... אבל בא אני אגיד לך שאצלי הפיפא האחרון שעבד זה 2002. 2003 והלאה לא עובדים אצלי אבל המנג'ר הזה עובד מצויין ומהר.