החלטתי שהגיע הזמן לרענן את הסגל בשחקן-שניים הגיע פליפה, חלוץ צעיר בן 17 בחינם (כנראה קנו אותו לפני שמינו אותי) וחתמתי עם ברנרד סניידר מלברקוזן על חוזה והוא יגיע בסוף העונה. מכרתי את פרוטה ודלאס שלא שיחקו ב16 מליון ו2 מליון בהתאמה וקניתי את אלכס מפנר ב16 מליון אבל אז התברר לי שיש לי שחקן זר אחד יותר מידי אז ניסתי ביחד עם קוםר הארגנטינאי להגיע להסדר אבל הוא לא הסכים אז שחררתי אותו ללא הסכמתו וביטלתי את העסקה עם אלכס (כי אם הייתי מחכה עד סוף הדיליי היה עובר חלון ההעברות) וקניתי אותו מחדש והוא הסכים לחוזה אבל אז הגעתי למסקנה שיש לי מספיק קשרים ושהקישור זה החלק החזק שלי ודווקא בהתקפה חסרה לי רגל מסיימת אז קניתי את סונק מאייאקס תמורת 15 מליון (ההצעות על צ'באנטון, אאילטון ואדבאיור סורבו). אחרי שקניתי את סניידר לסוף העונה הרגשתי חופשי למכור את מנסיני לדפור תמורת 30 מליון אבל רק בסוף העונה (את הכסף היה להם ממכירת לוקה למילאן). אחרי הפגרה חזרתי קצת חלוד אבל יותר טוב מאשר לפני. נצחונות של 2-1 על סמפדוריה ו2-0 על אטלאנטה (שהמנג'ר שלה לכלך עליי) קצת נרגעתי. נצחון 3-0 על ברשיה כבר הראה שחזרנו למסלול ובשמינית הגמר מול אינטר שנגמר 1-0 לי (בבית) הוכיח לי שהקבוצה חזרה לכושר המצויין שלה) המשחק האחרון היה בין המשחקים היותר קשים שלי- מול פיורנטינה בחוץ. הובלתי אחד אפס אבל מרסקה השווה. במחצית השנייה הם לחצו מאוד והחלטתי להכניס את מונטלה במקום קסאנו. מונטלה כבש בדקה השבעים ופיורנטינה רק הגבירה את הלחץ ובדיוק כשחשבתי שהם עומדים להשוות מונטלה הגדיל ל3-1 בדקה ה90. המצב בליגה הוא כזה: 1) אינטר- 57 נק' 2)יובה- 56 נק' 3) רומא (אני)-55 4)מילאן - 51 5)פלארמו- 49 המצטיינים של הליגה: 1)טוטי - 8.13 (!!) (מדהים בליגה קשה כמו האיטלקית.) 2) מאנסיני- 7.84 3) סיידורף- 7.69 4)קאסאנו-7.55 5)קייבו - 7.5 במקום התשיעי יש את דה-רוסי עם 7.46 ומתחלקים במקום העשירי מקסס וד'אגוסיטנו עם 7.44. טוטי מדורג שלישי בכובשים עם 12 קאסאנו חמישי עם 11 ומונטלה שתייים-עשרה עם 8 טוטי מוביל בליגה עם 6 פעמים לאיש המשחק שלמנסיני 4 ולד'אגוסטינו 3 קאסאנו מדורג שלישי בבישולים עם 10 כשטוטי עם 8 ומידו עם 6 לנון, סימונטה ואקייאלנו קצת נעצרו בעקבות חזרתם של מידו ודלבקיו והבאתו של סונק. ולנון עדיין מתגגע הבייתה אבל אני לא מוכן למכור אותו.
אם לנון מתגעגע הביתה ולא מצליח להסתגל גם אחרי הרבה זמן אתה יכול לתת לו חופשה (חודש אם אני לא טועה), שיסע קצת הביתה, זה לפעמים מרגיע את השחקן
למה אני לא וראה את זה? זה אמור להיות ביחד עם שאר האפשרויות הרגילות לשחקן?(לשחרר חופשי, להציע חוזה חדש וכו') כי זה לא שם!
באיזה משחק אתה בכלל משחק...?? FM החדש, או משהו אחר?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
התחלתי שמירה עם ויאריאל, בעונה הראשונה הבאתי את dellas מרומא, demel מדורטמונד שהוא אחלה בלם ואת mokoena. התחלתי את העונה עם 2 ניצחונות רצופים, 3:1 על נוממסיה בחוץ, 3:0 על ברצלונה בבית (החטאתי פנדל), אחרי זה בא ההפסד הראשון לאספניול משער של מקסי רודריגז בפנדל ואז ניצחון בבית על ריאל. ככה המשכתי עד שמצאתי את עצמי במקום הראשון במחזור 30, עם הפרש שערים הכי טוב בליגה. אז תיקו במלאגה עם שער מדהים של וונצ'ופה נגדי ומשם כבר הייתי תלוי בברצלונה שלא הפסידה. מלך השערים שלי היה mokoena עם 25 בכל המסגרות, ריקלמה כבש 22 ונאלצתי להיפרד ממנו לטובת ולנסיה שקנתה אותו מברצלונה. בעונה השנייה נאלצתי למכור את רוג'ר כדי לממן את עיסקת ריקלמה אבל בסוף הוא לא בא אליי אז הבאתי את dede המצויין מדורטמונד, יחד עם gavilan מגן ימני. לקישור הבאתי במקום רוג'ר איזה קנדי מנירנברג שבינתיים כל משחק מצטיין, כמו כן את ponzio מסרגוסה שגם משחק כמו שצריך. בקישור ההתקפי הבאתי את rodriguez מאיזה קבוצה במקסיקו, בינתיים הוא לא מרשים אבל הוא עלה לי רק 3 מיליון דולר. בהתקפה לא היו הרבה שינויים, guayre וmokoena פותחים ברוב המשחק שלפעמים פורלן מחליף אותם, חוסה מארי הוא המחליף של הקשר ההתקפי. הטקטיקה שלי לדעתי היא אחת המקוריות, 4 שחקני הגנה, 3 קשרים אחוריים שלשניים מהם יש חץ באלכסון קדימה לכיוון קו האמצע בצד, קשר התקפי ו2 חלוצים, זה עובד בינתיים אחלה מלבד תבוסות לגדולות בחוץ.
לא, בסדר.... אני כבר לא משחק בזמן האחרון משום מה... אולי היום אני קצת ייחרוש.... יעשה איזה עוד כמה חודשים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
איך אפשר לשחק עם כל התקלות שיש להם ?? ראיתי רשימה מפורטת של מה שהם אמורים לתקן , וזה יותר מדיי... אני מעדיף לחכות שיצא הפאטצ' ואז להתחיל לשחק.