שחקן מצוין, רק חבל שלא מקבל אישור עבודה באנגליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
נדמה לי שכותבים mokoena דווקא. הנה הסגל שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בופון פריי קורדאז זאנטי בונרה דדה פאריסי פרדיננד מטראצי קורדובה קרולדרופ מסצ'רנו קמביאסו אמרה רונאלדיניו טוטי יאנקולובסקי אינייסטה אונו - ההכנסות שלי ממרצ'נדייסינג גדלו כמעט פי שתיים אחרי שהבאתי אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx , והוא גם די טוב. אדריאנו ג'ילארדינו איברהימוביץ' מארטינס אלוה ההרכב הפותח : --------------------בופון------------------- דדה--------מטראצי-------פרדיננד-----זאנטי --------------------מסצ'רנו--------------- --------------אמרה--------רוני------------ ---------------------טוטי------------------ ---------------אדריאנו---זלטאן/ג'ילארדינו--- אחרי המונדיאל איטליה ביקשו ממני לאמן את הנבחרת ולא הייתי צריך לחשוב פעמיים , ג'ילארדינו שלי הבקיע שלושער בהופעה הראשונה שלו אצלי אחרי שליפי ייבש אותו על הספסל בשביל דל פיירו.
זנטי צודק טעות שלי, מה לעשות הייתי באמצע משהו ולא הכי מרוכז. עוד שחקן טוב מאוד הוא המקסיקני רודריגז קשר התקפי שעולה בערך 3 מיליון, אם לא יסתדר להביא את ריקלמה אני לוקח אותו.
אחרי עונה שנייה לא כל כך מוצלחת (בלשון המעטה) עם אספאניול ופיטורין (זה הרבה זמן לא קרה לי בשום מנג'ר...) התחלתי עונה כמו שאני אוהב, במדינה נידחת. החלטתי ללכת על רומניה (מזרח אירופה אבל העונה לא מבולגנת כמו רוסיה למשל). חשבתי לקחת את הקבוצה החזקה ביותר במדינה כדי שאני אוכל להתרכז בניסיונות אירופאים, והחלטתי ללכת על סטיווה בוקרשט. סטיווה היו אלופי אירופה באמצע שנות ה80 אחרי ניצחון על ברצלונה בגמר בפנדלים, ובסוף שנות ה80 הגיעו שוב לגמר אבל בו הפסידו למילאן הגדולה. לקבוצה היסטוריה עשירה ברומניה. אז טעיתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx סטיווה היא קבוצת הצמרת החלשה ביותר ברומניה ובהחלט לא מה שהיתה. ליריבות הצמרת, כמו פ.צ. נאציונל, דינמו בוקרשט, ראפיד בוקרשט ואוניברסיטה קראיובה יש סגל טוב בהרבה. הרכש היה מצומצם וקשה להשגה, מכיוון שאין הרבה שחקנים שמוכנים לשחק בליגה הרומנית. השחקן הראשון שהחתמתי היה דווקא פאביאן אסטויאנוף, שאתם בטח מכירים. הבעיה היא שהוא הגיע רק באמצע העונה (עם סיום חוזהו, כי הבאתי אותו בהעברה חופשית). הרבה ניסיונות להביא רכש למועדון לא הצליחו, ובסופו של דבר הבאתי שחקן אחד: כריסטיאן אלברטו לופז, חלוץ קולומביאני צעיר (20) ב100 אלף דולר. לא היו לי תיקוות גדולות ממנו, אבל זה הדבר היחיד שהשגתי. באמצע העונה הגיע גם ברזילאי צעיר בן 17 בשם מוריקי בתמורה ל200 אלף. המשחק הראשון בליגה היה כבר מול פ.צ. נאציונל, היריבה המושבעת. זה היה משחק ענק. נאציונל הובילו כבר מהדקה ה8, אבל הצלחתי להפוך את התוצאה בדקות 15 ו23. נאציונל השוו לפני המחצית. בדקה ה80 עליתי ל3-2 גדול, אבל בדקה ה88 שוב ספגתי, 3-3. נגמר? הצחקתם את צ'אוצ'סקו. 4-3 ענק, כבר במחזור הפתיחה. בעיקרון, לא התקשתי במיוחד מול רוב קבוצות הליגה. מה שיוצר עניין מיוחד בליגה הרומנית זה ריבוי הדרבים והיריבויות. מתוך 16 קבוצות בליגה הבכירה, יש 5 קבוצות מבוקרשט (כולל הקבוצה שלי), שמן הסתם זה אומר 8 משחקי דרבי בעונה. בנוסף לכך, אוניברסיטה קראיובה גם נחשבת יריבה, שזה אומר 10 משחקים בעונה, בעלי חשיבות מיוחדת לאוהדים ולהנהלה. לא פשוט...אבל בטוח מעניין! נכון לעכשיו המאזן שלי מול היריבות הוא לא רע בכלל, למרות שזה התחיל רע. בדרבי הראשון, אחרי חימום רציני ביותר בין המאמנים, הובסתי 3-0 מול רפיד בוקרשט. משחק לאחר מכן הפסדתי בבית 1-0 לאוניברסיטה קראיובה, וכבר התרחקתי 6 נקודות מהמוליכה, רפיד. הקבוצה התחילה להתחבר והתוצאות החלו לזרום, עם 2-1 בדרבי מול דינאמו בוקרשט, האלופה. עם פתיחת הסיבוב השני, הצמרת היתה צפופה, כשאני, נציונאל (שלא הפסידה מאז מחזור הפתיחה מולי) ורפיד באותו מספר נקודות בצמרת הטבלה. 2-2 מול נציונאל גרם לאיבוד ההולכה לרפיד שהיתה תחושה שתברח לי. אבל אז, הנקמה הגדולה ברפיד הגיעה: 3-0 ענק על היריבה, והחזרת הכבוד האבוד. קראיובה קיבלה רביעיה, ודינמו הצליחה לסיים איתי ב4-4 אחרי שכבר הובילה עלי 4-0... עכשני אני במחזור 24 (מתוך 30), עם 60 נקודות, במרחק 6 מנאציונל ו9 מרפיד, אחרי שכבר שיחקתי את כל המשחקים הקשים לעונה (בערך). אם לא יקרה משהו מיוחד אני אמור לזכות באליפות רומניה, ולהחזיר אותה לסטיווה, אחרי 3 שנים ללא התואר. בגביע הגעתי לגמר אחרי הבסות רציניות בדרך, עם תוצאות כמו 8-1 ו9-0 במשחקים כפולים. הגמר הגדול (שבאמת יהיה ענק) יהיה נגד רפיד בוקרשט. יהיה שמח. לצערי, מאירופה עפתי כבר אחרי סיבוב אחד באופ"א בגלל חוסר מזל משווע ... מול AaB. עונה הבאה נקווה ליותר טוב. הכוכב הגדול ביותר שלי הוא פלורנטין דומיטרו, מומלץ בחום לכל קבוצה. אני אאלץ להפרד ממנו בעונה הבאה תמורת 8 מיליון דולר מגלטסאריי, ואין לי מושג איך אני אחליף אותו ...
אם אני לא טועה, אוליבר קאן איים בתביעה על הפרת זכויות יוצרים בגלל השימוש בשמו כנראה שהיה סיפור דומה עם נבחרת גרמניה או משו כזה, זה הסיבה היחידה שעולה לי לראש למה כל הנבחרת לא במשחק כמו שפעם היה בפיפא NO9 במקום רונאלדו, אותו סיפור בערך
סיימתי את העונה עם סטיווה, לקחתי את אליפות רומניה. במשחקים האחרונים התפוצצתי על הליגה, כשב4 משחקי הסיום של הליגה ניצחתי, וסיימתי אותם בהפרש שערים 17-0 לצערי הפסדתי את הגביע בגלל טימטום אבסולוטי: המשחק נערך בזמן משחקי מוקדמות המונדיאל, ו9 (!) שחקני הרכב (!!), כולל השוער (...), ועוד 3 מחליפים בכירים, לא היו יכולים לשחק, לעומת זאת לרפיד רק שחקן אחד לא היה זמין. הובסתי 3-1. אבל לא נורא, האליפות שלי. שחקנים מובילים: פלורנטין דומיטרו, 35 משחקים (ליגה+גביע), ציון ממוצע מדהים של 8.66, 19 כיבושים, 36 (!!!!!) אסיסטים ו20 פעמים איש המשחק. דומיטרו נבחר לשחקן העונה ברומניה, בישל הכי הרבה, ולצערי הרב, הוא עובר בעונה הבאה. אין תחליף לשחקן כזה, במיוחד לא כזה שאני מסוגל להחזיק. המכירה שלו תכניס למועדון 8 מיליון דולר, כשלדעתי הוא שווה הרבה יותר, אבל לא יכלתי לסרב. נאחל לו כל טוב, ושיחזור מתישהו למועדון. בתור מחליף לדומיטרו, שבאמת הקבוצה לא תהיה באותה רמה בלעדיו, יגיע רודריגו מילאר, צ'יליאני בן 23. נקווה שהוא יצליח למלא את החסר. http://www.pictor.co.il/lils22/111115/3013704.Xxx כריסטיאן אלברטו לופז, 29 משחקים (ליגה+גביע), ממוצע של 7.74. 25 כיבושים (מלך השערים בליגה) ו12 אסיסטים. לא רע לשחקן שהובא ב100 אלף דולר. הוא עדיין בן 21 ויש לו לאן להתקדם. נתונים על הקבוצה: מקום ראשון, 78 נקודות. 25 ניצחונות, 3 תוצאות תיקו ושני הפסדים. מאזן שערים של 86-26 (+60). עד ההפסד בגמר הגביע הקבוצה עברה 26 משחקים ללא הפסד, כשמתוכם 24 ניצחונות. בעונה הבאה אני מקווה לשמור על האליפות. המטרה העיקרית היא לנסות להשתחל באיזושהי קומבינה לשלב הבתים של ליגת האלופות. אני אצטרך המון מזל בשביל זה. אני מקווה לרכוש שחקן רומני בכיר שיעזור לי לבצע את המטרה, מכיוון שמכסת הזרים שלי (5) כבר מלאה.
אני בד"כ אוהב לעבור בין מועדונים די הרבה .. בוא נגיד שאם יש לי שמירה של 20 עונות, זה אומר שניהלתי בזמן הזה בערך 4 מועדונים שונים. ויותר מלעבור למועדון באותה מדינה אני אוהב לעבור למועדון בארץ אחרת. בד"כ, אם אני משחק בליגה קטנה, אני אוהב לשחק ברקע עם ליגה ברמה טיפה יותר גבוהה, ועוד ליגה מהגדולות של אירופה. אני קורא לזה "אפשרויות קידום" .. אני מקווה שאם אני אצליח אחרי נניח 4 עונות מאד בסטיווה, ואקדם אותם באירופה, אני אצליח לקבל מועדון גדול באוקראינה, כמו שחטיור או דינמו קייב. זה בטח יהיה יותר קל מאשר לעבור מסטיווה בוקרשט ישר לפרמייר ליג. ואז, אחרי הצלחה אירופאית של כמה עונות באוקראינה, אולי נצליח להשתחל לליגה האנגלית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אני לא יודע איך אתם משחקים את המשחק, אבל אני די בטוח שהמטרה היא לא לקחת מועדון ולהפוך אותו לטוב ביותר בעולם. בכלל לא...המטרה היא לקחת את עצמך ולהפוך את עצמך למנג'ר הכי טוב בעולם. בטוח אני אל אצליח לעשות את זה מסטיווה בוקרשט ... ולא, זה לא איטי