דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אתמול דיברו עם הדרום אפריקאי הבכיר ההוא, שכחתי את שמו שאמר שלאנגליה סיכוי לא רע.

היום זה כאמור נראה אחרת.

2. קינג לדלי Member

יש דיבור שהקטארים אירגנו הצבעה משותפת עם הספרדים-פורטוגלים כדי שהם יצביעו אחד לשני.
    אם יצליח להם אז המונדיאל ב 2018 יהיה בספרד ופורטוגל ו4 שנים אחר כך בקטאר.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

והכדורגל ינצח בגדול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

בתכל'ס זה כמו המאבק על אירוח האולימפיאדה ב-2016 לפני כמה חודשים. אף אחד לא יודע מה עובר בראש לאנשים המחליטים (ובוועד האולימפי כמות המחליטים גדולה פי 4-5). או כמה כסף עובר להם בכיס. היו שחשבו אז שאובמה יטה את הכף לטובת שיקגו. כמה שזה היה רחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/10
  4. SeRgInHo Member

מתי כבר התופעה הזאת של אירוח משותף תעבור מן העולם? למה לעזאזל ספרד לא יכולה לארח לבד? יש לה מספיק אצטדיונים ראויים ועוד לא דיברתי על הבניה של המסטאייה ו ויסנטה קלדרון החדשים.
    אם זה לא יילך אלינו, עדיף כבר שרוסיה תזכה באירוח.

אגב אם מישהו מעוניין באתר של פיפא עוד מעט תהיה הפרזנטציה של ההצעה האנגלית

http://www.fifa.com/worldcup/bidders/live/index.html

5. Ryan Giggs11 Member

גם אני נגד כל ההצעות המשותפות המעצבנות האלה בטח כשזה מגיע משתי מדינות עם נבחרות לא משהו כמו ביורו האחרון.
    למרות שאין לי כמובן שום מידע מוכח יש לי תחושה שאנגליה לא תקבל את האירוח(הלוואי ובסוף אני אתבדה).
    כל החשיפה של השחיתות, השעו איזה מישהו מאפריקה והמדינות מאפריקה כועסות על זה.
    יש לי תחושה על רוסיה.

6. cityblues beter dead than red

אין בבחירה מעין סדר הגיוני שארצות כמו ספרד שאירחה ב-82 לא תקבל עדיפות על אנגליה שאירחה ב-66?

7. StevieG Member

יאללה, אפשר לחשוב כאילו ברוסיה אין חוליגנים/נאו נאציים/גלוחי ראש/סתם גזענים מסוכנים.

ואגב, רק אני מוצא את זה אבסורדי שספרד ופורטוגל מציעות לארח יחד, כשפורטוגל אירחה בעצמה את יורו 2004 וספרד, יש לה כמה ממתקני הכדורגל הגדולים בעולם?

הגביע העולמי היה צריך להיות באנגליה כבר ב2006 והיום, הלוואי, הוא יחזור למקומו הטבעי - מולדת הכדורגל!

8. SeRgInHo Member

בוא נקווה שזה לא השיקול העיקרי, אחרת רוסיה או הולנד ובלגיה יקבלו את האירוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    הייתי אומר שההצעה שלנו היא באנקר, אבל עם הפוליטיקה והשחיתויות שיש שם אי אפשר לדעת.
    הלוואי וזה יילך אלינו ולאוסטרליה, אבל משום מה נראה לי שזה יותר בכיוון של רוסיה וקטאר.

9. eyal7 Member

כמו שדיוויד קמרון אמר, אנגליה יכולה לארח גביע עולמי מחר. לחשוב איזה גביע עולמי אנחנו יכולים להעמיד ב-2018 גורם לצמרמורת.

אם חושבים לטובת קהל הכדורגל רוסיה זה המקום האחרון שהייתי שולח אליו את המשחקים. המרחקים העצומים בין הערים הורסים.
    כמו שנאמר, פוטוגל אירחה טורניר ב-04', ספרד ב-82' - מהבחינה הזו לאנגליה יש יתרון גם על האירוח המשותף של ספרד-פורטוגל.

בקיצור, הכל מציע לביכוון שלנו. או שלא.

לא משנה דבר, גם אם יחליטו לקיים את המשחקים על הירח. אנגליה שוב תהנה מיתרון הביתיות תודות לנו, הקהל הנאמן והתומך ביותר שיש.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, שאלה מעניינת היא באיזה אצטדיונים ייערכו המשחקים. מותר רק לעיר אחת לארח בשני אצטדיונים וכל השאר מוגבלות לאחד בלבד, מה שאומר שאחד מבין וומבלי, אמירייטס, אולד טראפורד וה-COMS יישאר מיותם (זה כמובן לא יהיה וומבלי). חוץ מזה, אולי עד 2018 יהיה אצטדיון חדש בליברפול, למרות שהסיכוי שעד 2018 העיר ליברפול תחרב נראה כרגע גבוה יותר.

11. דנידין Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

קודם נקווה שתקבלו את האירוח, אחרי זה עוד יטחנו פה הרבה על הפוליטיקות הקטנות של מי ומה.
    איך לא מתאים לי מונדיאל מחוץ למערב אירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. SeRgInHo Member

אין הרבה אפשרויות.

וומבלי ואצטדיון האולימפי/אמרויות, אנפילד/סטנלי פארק, סט ג'יימס פארק, אצטדיון האור, אולד טראפורד. כל אלה באנקרים לדעתי.
    יש עוד את וילה פארק, הילסברו, אלנד רואד.
    בנוטינגהאם ובריסטול יבנו אצטדיונים חדשים, בפלימות' ומילטון קיינס ירחיבו את האצטדיונים ל 40,000.

13. דנידין Member

אנפילד למרות היותו היסטורי וחשוב, הוא קטן וישן. אם אנגליה תקבל אירוח, אז כנראה שכן יתנו דחיפה לגבי הבנייה של האיצטדיון החדש בעיר ליברפול (עיר שחייבת לארח). אנפליד כבר לא עומד בסטנדרטים של איצטדוני מונדיאל של השנים האחרונות. הוא אולי טוב מספיק ליורו.

14. SeRgInHo Member

למה קטן? 45 אלף מקומות זה בסדר גמור, וגם צפוים להרחיב אותו ל 50+ אם לא יספיקו לבנות את סטנלי פארק עד אז (ולדעתי אין מצב שלא יבנו אותו תוך 6-7 שנים). יש מספיק אצטדיונים גדולים שיארחו את השלבים המאוחרים. וומבלי 90 אלף, אולד טראפרד 75 אלף, אמירויות 60 אלף ויש אפשרות שירחיבו אותו עוד קצת, אצטדיון האור וסט ג'יימס פער גם יהיו מורחבים לאיזור ה 60-65 אלף.

15. cityblues beter dead than red

חסרות עוד דוגמאות?
    יש את הסנט אנדריוז והוילה פארק,את אנפילד והגודיסון פארק.
    קרוב לוודאי ששפילד (הילסבורו) ונוטינגהאם (סיטי גראונד) שמייצגות את הליגה השניה יקבלו משחק או שניים במוקדמות.

מצד שני-הכל בהנחה שבלאטר לא קיבל אפילו יורו אחד לכיסו (מישהו בודק תנועות של כסף לאחד האיים של הפאסיפיק בחודשים האחרונים?).