לא מאמין אבל חייב לפרגן לצרלטון ,הבוקר ראיתי בhd את השידור החוזר של סיטי -פולהאם ,ובשידור החוזר אתה מקבל את השדר האנגלי בלבד ! חוויה כבר שקלתי אך אני אעמוד שוב בלשמוע את צמד האפסים שכנר- לחמן ולהפתעתי ,שקט , חוויה ,איכות , קהל , פרשנות אנגלית של דין סטרידג תודה צרלטון החלטה מעולה ! אולי בכל זאת משהו מבין את הסבל שאנחנו עוברים לא הכל רע בניהול שלהם , תחשבו פעם לראות משחק חוזר בערוץ הספורט ללא נדב הצרחן משהו צריך לחשוב על השכנים ועל שלום הבית
שכנר וניר סביליה מדברים על יעקובו, סביליה אומר שמבחינתנו הם רוצים לראות אותו עולה מהספסל...אלוהים ישמור,אז הוא שיחק לפני 5-6-7 עונות בישראל,אז מה? אחרי זה סביליה בעידוד שכנר מדבר על זה שמבחינת כישרון יעקובו לא נופל מדרוגבה(נשבע שאני לא ממציא)אבל מדבר על הפספוס בקריירה שלו בגלל אופי. מישהו יכול לספר לו שיעקובו עשה קריירה מכובדת באנגליה ובעונות האחרונות סובל יותר מדי מפציעות.
הם הגזימו כי הוא באמת עשה קריירה יפה אבל ידוע שהבן אדם ישנוני. מוייס אמר לו פעם שהוא עצלן מאוד ותמיד מאמנים סבלו ממנו בקטע הזה.
זה היה פשוט מביך לשמוע את זה, במיוחד הקטע על דרוגבה, הוא ביסס את זה על כך שיעקובו אחד השחקנים הכי כשרונים שהוא שיחק לצידו. וואלה, ממש אומר לנו הרבה כששיא הקריירה שלך היה במכבי חיפה, מי ישמע לצד מי שיחקת. בשלב מסוים הם גם התחילו לדבר על ווסטהאם וגרנט בכלל. במשחקים שבהם אין ישראלים מעורבים שלא ישימו שדרים שלהם בכלל, כי בסוף הם גם ככה נגררים לדבר על גרנט ובניון, וכשהם לא אז אין להם מושג על מה הם מדברים, תשאירו את האנגלים, גם ככה היחידים שרוצים לשמוע את שכנר, לחמן, סביליה וכו' הם החבר'ה שבאים לראות רק את ה'לגיונרים' ועם רמת אנגלית של כיתה ד'.
מישהו יכול להסביר לי מה הולך כרגע בערוץ הספורט? זה ערוץ ספורט, או שילוב של MTV ותוכנית אירוח? מה הולך פה?
זה כבר מזמן לא ערוץ ספורט. מצחיק שגם מראים קטעים מאותו ערב בו הבנתי את זה, הערב בו הערוץ הציג את שלמה ארצי כ"מנה העיקרית" ואת המשחק המינורי בין יונייטד לארסנל בחצי גמר הצ'מפיונס כ"חימום". בכל אופן, גם כאוהד הפועל אני מובך. תוכנית כזאת מתאימה לשנות השמונים ולימי "הקבוצה של המדינה" בכדורסל.
צ'רלטון שוב במיטבה... מחלקת יח"צ של התחת דואגת שהציבור הישראלי חובב הליגה האנגלית "יזכה" לראות עוד משחק של אברם בשעה הראשית שבו בעת משוחקים משחקים מעניינים יותר דוגמת יונייטד-בלקבורן או סטוק-סיטי (למרות שמשחק בבריטניה סטדיום הוא לא חווית כדורגל מרנינה) ,בולטון-בלקפול,אפילו סנררלנד הלוהטת בוולבס יתר מעניינת. שתי הקבוצות הללו (ווסטהאם וויגאן) כבשו עד כה יחד כמות המשתווה למספר הכיבושים של בלקפול הצנועה (21). בעבר הייתי מתנצל בפני הפטישים בפורום על הודעות כאלה,אך כבר אין בפני מי להתנצל,הם נעלמו כמו בחורות שמתנדפות לאחר שתמהוני זר מגיע וחושף את התחת שלו בפני כל. אני מתפלל שווסטהאם יפסידו בשבת על מנת שהמשרה של הקבוצה הזאת (שאני כל כך מסמפט) תתפנה למאמן מקצועי ולא לעסקן ציוני נאלח.
איזה כיף לא להיות תלןי באינפנטיליות הישראלית של צ'רלטון. לפחות לשבוע אחד. השאלה היא, גם אם ניקח את זה כשיקול כלכלי נטו, האם יש אדם אחד במדינה - שחושב שכל העולם נגדנו ובטוח שגרנט "מביא כבוד" - שיתחבר לערוצים שלהם בסוף השבוע הקרוב בגלל שהם משדרים את ווסטהאם-וויגן, אפילו אם מבחינתו זה רק כדי לראות את הקבוצה של הישראלי? זה הצד הרע של שני האדומים שוויגן קיבלה נגדנו. בלי אלקראז ורודאייגה יש סיכוי סביר שווסטהאם תנצח את זה. ואם על מה שקרה עד עכשיו גרנט קיבל קרדיט של 14 מחזורים ואף הדחת עוזרו במקומו, צעד מביש ומביך, על ניצחון מול וויגן הוא יקבל עוד שנתיים.
אין מה לדאוג לגרנט. הצדק ייעשה ובמקרה הטוב ווסטהאם יירדו ליגה והוא ימשיך איתם עוד עונה בצ'מפיונשיפ. צ'רלטון מראה בעצם השידורים האובססיבים של ווסטהאם (למה לא לעשות פריצות ולשדר את אחד המשחקים היותר מעניינים באותה שעה?) שהיא מעדיפה כמות על איכות. את הצופים הוותקים, שהיו מנויים מעונת 2004\2005 כשלא היו ישראלים באנגליה( חוץ מברקוביץ' בפומפי שייובש על הספסל) ורוצים לראות כדורגל טוב הם מזניחים לטובת אלו שעשו מנוי לספורט 2 רק בשביל אברם ובניון והשאר לא ממש מעניין אותם.
אפילו הפרובינציאליות לא תמשוך כרגע אנשים לשלם כדי לראות משחק של הקבוצה שלו נגד וויגן כשהיא אחרונה בטבלה.
מוזר שספורט 5 עדיין לא שמו את השעון לתחילתו של הקלאסיקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx המשחק הוא ביום שני, מעניין מה הם ישדרו בשבת וראשון. שמעתי יש קרב מרתק בין חרז לסלמנקה.
היהפוך נמר חברבורותיו? בספורט 2 שינו את המשחק של ווסטהאם למשחק של יונייטד מול בלקבורן,בכל מקרה-אני לא ממליץ לכם להסתמך על כך שכן על כל קרן או הוצאת חוץ יעבירו לכם את השידור לאפטון פארק. עצה שלי תמצאו אפיק טוב של שידור באינטרנט עם שדר אנגלי וללא מלהגים בעברית.
לקראת המשחק ביום שני אני מבקש מכולם להימנע מההשמצות הרגילות כלפי הליגה הספרדית והקהילה הספרדית כאן שנוטות לצוץ מדי קלאסיקו. אם זה לא הובהר מספיק פעמים-אנחנו לא מעוניינים במלחמת ליגות בפעם האלף.