דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. Ryan Giggs11 Member

באמת מישהו קנה את הערוץ הזה?בשביל מה?

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי יש אנשים שרואים את לוח המשדרים ומתלהבים. בצדק באופן כללי, אני מניח שלכולנו יש שם מה לראות. לפחות תקופה מסוימת. הבעיה היא מה קורה אחרי חודש, כשמגלים שזה חוזר על עצמו. חלק מהטריק הוא פשוט לגרום לאנשים להתחבר. אחר כך הם ימצאו את זה קשה יותר להתנתק, גם אם הם מגלים שיש רק שידור אחד בשבוע שמעניין אותם.

וגם אני לא מבין למה הם אפילו לא נוברים יותר בתוך הארכיונים שלהם. עזבו לקנות דברים מאחרים, יש להם מספיק שידורי כדורגל משנות התשעים, אבל נראה שהם ממעטים לחפור בזה. הולכים בדרך הקלה. יש מישהו שעובד שם שמדי פעם שואל אותי אילו משחקים אפשר לחלץ בשביל נושאים מסוימים שקשורים בשחקני יונייטד, אבל אני לא מניח שהם עושים את זה בכל נושא.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מילה רעה, לשם שינוי, לצ'רלטון. בפרומו לליגה הגרמנית בכדוריד מראים את הקטע הידוע מהחמישייה הקאמרית עם השופט הגרמני. למה זה טוב? לא הולם, לא מוסיף כבוד וגם לחלוטין לא קשור לכדוריד.

4. StevieG Member

אגב, הם מצאו דרך להוסיף עוד שידורים... הם משדרים הערב את ליברפול נגד ווסטהאם בערוץ הHD בזמן שבערוץ ספורט 1 הם משדרים משחק של בית"ר.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל שעשינו HD לפני שבוע...
    בספורט 1 הרגיל הם משדרים בית"ר עם פריצות לליברפול ועל ידי כך בעצם לא עוברים על החוק (שבו הם מחויבים לשדר את השידורים הישירים שבHD גם ברגיל).

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה באמת יהיה כך הם עוברים על החוק, אני עדיין לא משוכנע שיהיה שידור מלא שלנו בHD.
    במידה וכן, הם יכולים כל שבוע לרשום שיש משחק עם פריצות בספורט 1 ואז לדחוף שידור מלא שלו בHD, זה בדיוק כמו ערוץ חדש - ספורט 3 - הערוץ אותו לא אישרו להם להקים.

7. StevieG Member

הם לא יכולים לשדר את הליגה הישראלית בHD, וזה המזל שלנו.

המצב סביר, כל עוד הם לא מתחילים לגבות כסף נוסף על ערוץ הHD.

8. דקו Member

הם הוסיפו עוד עשר שקל לספורט 1+2
    פעם זה היה עולה 50
    עכשיו זה 60 בגלל HD

9. Gago Member

אם חשבתי שרק יעקובי לא מבין כדורגל מסתבר שגם אבי מלר לא כזה גאון. את הגול הקבוצתי במתפרצת של ריאל הוא הכתיר כמבצע אישי של רונאלדו... לא משנה שאיווניר ניסה לתקן אותו ולהסביר לו הוא עדיין לא הבין.
    וכמה נוח לו לנזוף בשופט "שמחלק מתנות לריאל" אבל לשכוח איך הובקע השער של בילבאו.
    http://www.as.com/prom/201011/pro_photo1290290987.Xxx
    פשוט לא יכולים לפרגן לריאל בערוץ הקטלוני.

10. Legolas Member

מה שאותי היום עצבן,במשחק של יונייטד ויגאן זה שלא יכלתי לראות יותר מ5 דקות רצופות של כדורגל במחצית השנייה בלי שכל שנייה הם עברו למגרש השני,בסדר זה מקובל עליי שנשאר חצי שעה לסיום וויגאן כבר ב9 שחקנים והמשחק השני יותר מעניין באותו הרגע,אבל לפחות אל תשגעו תצופים שכל 2 דקות הם קופצים בין מגרש למגרש,יש שתי משחקים מעניינים באותה שעה לא חובה אז לעשות שידור משולב אלא להעביר אותו לערוץ האחר. ואם באותו הרגע משודר משחק של הליגה הבזיונית הישראלית, אז עם כל הכבוד תפתחו עוד ערוץ ותתנו לנו לראות משחק כדורגל כמו בני אדם ואת מה שמגיע לנו אחרי שאנחנו משלמים להם סכום לא מבוטל של כסף.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפתוח ערוץ זה לא רק עניין של רצון, צריך גם אישור.

אבל כן, הטריק של שידור עלק משולב הוא מטופש. אתה יכול גם להעביר ככה 180 דקות בלי לראות שער בשידור ישיר.

12. Robin_Van_Persi Member

דווקא הפתרון הזה של לשדר 3 משחקים שונים בערוצים שונים לא רע בכלל,רציתי שיעשו את זה ממזמן,גם למי שצופה בטלויזית CRT בערוץ הHD שלהם הוא רואה את זה כמעט רגיל(צריך לעשות כיול קטן עם השלט),רק שיתנו להם עוד ערוץ או שניים אפילו ואנחנו מסודרים,עם כל הכדורגל הזה שהם נותנים,שספורט5 ילמדו קצת.

13. Ryan Giggs11 Member

הבעיה עם 3 ערוצים הוא שנשלם יותר על אותו תוכן.
    זה לא שבערוץ הנוסף צ'רלטון רכשו את הליגה הספרדית וואלה בספורט 3 עכשיו יהיה רק ליגה ספרדית ואיטלקית ואני יכול לא לרכוש אותו אלה שעכשיו הליגה האנגלית תתפרש על פני שלושה ערוצים מה שיחייב אותי לשלם יותר על אותם תכנים.
    אני מעדיף את הסידור הקיים גם אם פעם בחודשים וחצי אני אצטרך לראות שידור באינטרנט.

14. Ryan Giggs11 Member

לא ידעתי ממש איפה לרשום את זה אז אני ארשום את זה פה.
    בדיוק אני צופה בחדשות הספורט ונדב יעקבי הביא נתון מדהים שריאל מדריד וברצלונה מקבלות בעונה כ150 מיליון יורו על זכויות שידור הליגה הספרדית וכשהמקום השלישי 30 מיליון.

השאלה שלי היא מה השיטה בליגה האנגלית בנוגע לזכויות השידור ואם למישהו יש נתונים/השערות בנוגע לסכומים אני אשמח לראות.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהדו"ח האחרון על העניין הזה הוא מלפני שנתיים בערך, ממה שאני זוכר ההבדלים היו הרבה יותר קטנים בין יונייטד לקבוצות התחתית. 20-30 מ' ליש"ט הוא ההבדל בערך.

זה ידוע שהגורם המרכזי כרגע לבעיות בליגה הספרדית הוא עניין זכויות השידור והכסף שנכנס למועדונים מזה. הקבוצות הקטנות יותר לעולם לא יתקרבו בתקציב לזה של ברצלונה וריאל מדריד מסיבות ברורות, אבל זה מגביל את התקציב של הרבה מהקבוצות הקטנות בליגה הספרדית מאוד. יהיה מעניין לעשות השוואה בין התקציבים של קבוצות הבטן והתחתית בפרמיירליג לאלה של הליגה הספרדית.