דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. קינג לדלי Member

2. cityblues beter dead than red

זה באמת אבסורד

ניצחון של החניכים של הולווי כבר יראו לתחת את הדרך חזרה לפ"ת (אלא אם קנה בית ליד שר הבטחון ההולל שלנו) ואנחנו נזכה מצ'רלטון לשידורים אובייקטיבים יותר.
    כדי להגיד שאני לא משוחד אגיד שטוטנהאם-בלקבורן עדיף על סיטי בירמינגהאם.
    מצד שני,יש לי את השידורים במחשב שמשבוע לשבוע נהיים איכותיים יותר עם שדר אנגלי וכמעט ללא עצירות.
    מה שמשאיר אותי בצ'רלטון הם שידורי ה-HD.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמישהו כתב כאן שגרנט היה פרשן טוב, הקטע של "מכה חופשית" היה פשוט נוראי. שכונה לכל דבר ועניין.

4. THE STRETFORD END Member

קרדיט גדול מגיע לצארלטון על זה שהם משדרים את קרף האיגרוף,תואר אלוף העולם במשקל כבד(אחת הפדרציות)בין דיוויד היי לאודלי האריסון,
    הקרב יהיה במנצסטר ומעורר הרבה עניין באנגליה(דיוויד היי פייבוריט).

אומנם ניר לוין ומאיר איינשטין הורסים לי את הבריאות(גם היום)וכל האחרים שמשדרים/מפרשנים שם כדורגל גם כן אבל לפחות ולא בפעם הראשונה,צארלטון משדרים כל דבר מעניין שזז ובכל ענף ספורט,
    לא רואים ממטר את ערוץ הספורט בהקשר הזה.

5. StevieG Member

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1756285

בערוץ הספורט ישנים בעמידה. אפילו הליגה ההולנדית הלכה למתחרים. מה הם מתכוונים לשדר שם חוץ מהליגה הספרדית וליגת האלופות?

זו גם בשורה מצויינת עבור כל מי שמחזיק את הערוצים האלה. כייף לי להחשף לכמה שיותר ליגות.

6. Ryan Giggs11 Member

אני לא חושב שגם אם הערוץ היה רוצה היה לו כסף לרכוש את הליגה זהאת.
    טוב מאד, כמה שיותר תכנים בצ'רלטון ככה אולי אנשים יבינו שהתמורה האמיתית לכספם היא בצ'רלטון ולא בערוצי הגנבים +,לייב וגולד.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב ממש שאנשים יבינו. אתה תופתע מכמות האנשים שחושבים שהכדורגל העולמי מסתכם בברצלונה וריאל ולא ממש מעניין אותם שום דבר אחר.

לגבי רכישת הליגה ההולנדית, זה כבר נהיה מצחיק. צ'רלטון כבר במצב שאין להם מספיק ערוצים להכיל את כמות התוכן העצומה שלהם, וספורט 5 עם 4 ערוצים כשכל התוכן שלהם זה הליגה הספרדית ולג"א. אה, והליגה האמריקאית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

קודם כל, למה הפסיקו לשדר שם את הליגה הצרפתית? ודבר שני, למה זה קורה בכלל? זה מגוחך. תארו לכם אם לוקחים את 5 גולד ולייב ונותנים אותם לצ'רלטון. תענוג, ערימות של תוכן ובלי שידורים משולבים.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/10
  8. Ljungberg 8 Member

מישהו יודע להסביר מה הולך לקרות עם הערוץ של one?
    הוא הולך להיות כלול בתוך התשלום לצ'רלטון? ובאיזה זכויות הם מחזיקים?

9. שלו Guest

לפי מה שהבנתי הערוץ אמור להיות חינמי, אולי רק בהתחלה, לא יודע בוודאות.
    בכתבה שפורסמה לא מזמן נאמר כי הערוץ יחזיק בזכויות השידור של הליגה הסקוטית.
    באתר נוסף כתוב שהערוץ קנה זכויות שידור של Real Madrid TV ושל Chelsea TV, הכוללים שידורים ישירים של קבוצות המילואים ושידורים דחויים של ה-First Team ובנוסף, ליגת העל בכדורסל. מעבר לכך, לא ידועים לי פרטים נוספים.

כל האמור לעיל בערבון מוגבל, אני לא יודע אם המידע הזה מדויק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/11/10
  10. AW forever Member

מסכים עם walkon, לטעמי לצ'רלטון יש כרגע יותר מידיי תכנים על פחות מידיי ערוצים- מה שיוביל לתיעדוף מעצבן לכל מי שעקב נניח אחרי הליגה ההולנדית ברצינות. לעומת זאת ערוץ הספורט שנשאר עם "כל הספורט שבאולם" הפך מן הסתם למטחנת שידורים חוזרים, איזוטריה וברצלונה-ריאל.
    שני המצבים לא אופטימלים לצרכן.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיוון שהליגה ההולנדית משוחקת פעמים רבות בשעות מוקדמות ביום ראשון, בהן מקסימום אחד מהערוצים של צ'רלטון תפוס (על ידי הליגה האנגלית), זו לא ממש קטסטרופה. כל האשמה על ערוץ הספורט, אותה בדיחה ששוב מעלימה את הליגה הצרפתית למשל ומי יודע מה קורה איתה.

12. Ryan Giggs11 Member

מה האינטרס אגב של ערוץ הספורט להעלים את הליגה הצרפתית?הזכויות לליגה נמצאות אצל הערוץ?

13. Raulito Madridista

מילה טובה לצ'רלטון:
    הם עושים מאמץ עילאי לא להשאיר את הלקוחות 'משועממים' אפילו לא לרגע אחד. ליגת העל, הליגה הגרמנית, הליגה האיטלקית, משחקי גביע, גביע אופ"א, משחקי נבחרות, הפריימרליג כמובן ואפילו לאחרונה השתלטו שם על ליגת האלופות, ערוץ ה-HD למשל, בניגוד לספורט 5, משדר 24 שעות ביממה גם שידורים חוזרים. ערוץ הספורט אולי כלל בתוכו אנשי ספורט חכמים ומוכשרים יותר והעטיפה נראית טובה יותר, בעבר הם הרימו תוכניות יפות מאוד - אבל מעולם לא היה להם כל-כך הרבה 'חומר'.
    מילה רעה על צ'רלטון:
    עושה רושם שהם קונים תכנים רק כדי שספורט 5 לא ירכשו אותם. אם יש 'שידור משולב' בין שני משחקים של הליגה האנגלית אז מדובר בדבר לגיטימי. אבל כאשר אתה רואה משחק בפריימרליג ופתאום קופץ לך משהו מהבונדסליגה זו חובבנות. דבר נוסף - הליגה האנגלית, גם כשלא-מדובר ב-HD, משודרת באיכות צפייה לא רעה. לעומת זאת, המשחקים מגרמניה - האיכות על הפנים.

מילה על ערוץ הגולד - מביך שהם עושים "לקראת משחק זוטר מגביע הטוטו" וכל מיני כאלה. שלא נדבר על זה שיש תכנים ששודרו כבר כל-כך הרבה פעמים ותחת שם אחר כל פעם. יום אחד קראו לזה "עולם אחר", יום אחד "רביעיות"(קלצ'נקו כובש רבייעיה מול הפועל פ"ת), יום אחד "לקראת הפועל פ"ת - מכבי חיפה", וכן הלאה...

ערוץ כלשהו רכש תכנים מ-RealMadrid TV? נשמע מעניין! אני לא יכול לחכות.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לערוץ הגולד יש ים של פוטנציאל, אבל בשביל זה צריך להשקיע ברכישת תכנים הולמים. המקסימום שערוץ הספורט עושה זה להמציא, כפי שאמרת, נושאים בהם ניתן לשדר שוב ושוב את אותם משחקים ותכנים בקטגוריות שונות.

לצ'רלטון יש יותר מדי תכנים בשביל שני ערוצים, זה נכון, אבל מצד שני, איפה שידרו ביום ראשון משחק מספרד עד תומו ולכן החמיצו את הדקות הראשונות מהדרבי של מילאנו (אם כי עברו לפנדל)? נכון, בערוץ הספורט. אולי מדובר בצעד של צ'רלטון בדרך לניסיון להשיג ערוץ נוסף. הם בהחלט ראויים לו, בניגוד ליריבים שלו.

אני לא יודע מה האינטרס של ערוץ הספורט לא לשדר את התכנים. אולי לחסוך בצורך לשלם לשדר, לאנשי צוות טכני ועל שימוש בלוויין. גם בשנה שעברה הליגה פתאום צצה רק במהלך העונה.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני בספק עד כמה לערוץ שכל כולו מבוסס על שידורים חוזרים יש פוטנציאל, אבל הצעה אחת כן יש לי אליהם-שיתחילו לגוון במשחקים. שיבינו שאוהד יונייטד, לדוגמא, יעדיף לראות סתם משחק נשכח מתקופת קאנטונה מאשר את הגמר מ-99 בפעם האלף. לא שזה רע, אבל מרוב שידורים חוזרים שלו אני חושב שאני זוכר את השידור בעל פה-"31 שנה אף שדר לא זכה להגיד את זה...אני שמח וגאה לומר את זה הערב".

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/10