אני דווקא נוטה להסכים עם חריסטו. אני אישית לא מחזיק מברבאטוב, ולדעתי יונייטד צריכה חלוץ יותר טוב, גם אם הוא בכושר יותר טוב עכשיו. לחלוטין לא היה לו מקום בסגל של 94. עכשיו גם חלוץ מאשדוד משחק שם בנבחרת. אז זה אומר הכל. אני לא אוהב שחקנים שלא משקיעים בכלל. אינני מבין איך ברבאטוב הועדף בזמנו על טבס.
הוא יליד ויילס, לגבי ההשתייכות האתנית, אני יודע שיש לו סבא מאפריקה. אבל אני מניח שלפחות במחציתו הוא וולשי. מה שכן, הוא שיחק בנבחרת נערים האנגלית - SCHOOLBOYS מה שנקרא, אבל שם מה שקובע זה איפה מתאמן השחקן ולאו דווקא איפה נולד. אינני יודע אם לפי החוקים הוא יכל לשחק באנגליה, אבל אני יודע שיש אנגלים שמשחקים בנבחרת סקוטלנד או אירלנד בגלל סבא או סבתא.
לא שאני מצדיק את היציאה הזאת של סטויצ'קוב, אבל מההודעה שלך אפשר להסיק שברבאטוב לא סופר את מסי ורונאלדו. גאון- בהחלט. חלוץ ענק- תלוי את מי שואלים, וגם זה לפרקים.
אם כך אני חושב שהוא כן יכל לשחק בנבחרת אנגליה, אבל הוא זומן לסגל ויילס כבר ב - 91 או 92 ולכן החליט ללכת על בטוח. חבל מאוד מבחינת הנבחרת האנגלית מן הסתם.
כמה גיגס יכל לתרום לנבחרת אנגליה...אבל לכו תדעו, אולי עדיף כך - הרווחנו ככה שחקן ענק בכל קני מידה, שחקן נשמה אמיתי.
שמע, אם הוא היה רץ 7-8(שגם זה נמוך, במיוחד עבור חלוץ), אז אולי עוד הייתי יכול להסכים עם מה שאתה אומר. אבל סחבק, מדובר בשני קילומטר במשחק שלם, כשהוא הקפטן של הנבחרת ואמור להוות דוגמא אישית. אתה צריך להתאמץ כדי לרוץ 2 קילומטר במשחק שלם. ומה הקשר לחריסטו סטויצ'קוב המאמן? ואולי בגלל שהוא שיחק אצלו, הוא מדבר ככה? אתה באמת מחפש דברים שאינם שם. זה לא משהו מהותי, זה אפילו די הגיוני להגיד שברבאטוב לא היה נכנס לנבחרת שסיימה רביעית במונדיאל.
מסתבר שלשמוע את תכנית הספורט של העיתונאי הכי מעצבן (בעיניי) יכולה להביא לסכנת חיים של ממש תוך כדי נסיעה. אני נוסע לי בערב בנתיבי איילון, מזפזפ בהנאה בין תחנות הרדיו, שומע את הקול של מלר, מופתע לטובה ואומר לעצמי שהלוואי שיגיע לכדורגל עולמי. ואכן אחרי כמה דק', ענבר (הלקקן הכי נחות שיש, אין לו מושג באף ענף וגם האנגלית שלו קלוקלת) מתחיל לדבר איתו על סאגת יונייטד. לענבר הליצן אין שום מושג מה קרה באמת בין יונייטד לרוני (גם אנחנו לא יודעים הכל כמובן, אבל וואלה, שישווה קו עם מה שידוע לכל), וכמובן שהוא ישר זורק את ה-"250 אלף לשבוע", מכנה את המהלך שלו גאוני, מוסיף שהנסיעה שלו לדובאי מיותרת ושאת המלון הוא לא ישלם בטענת "הנחת סלבס". מלר ההמום שרק מנסה למצוא פרנטר לדו-שיח נאלץ להתמודד עם אפס מאופס שרק יודע לדבר על סוויטות במלון. הלאה לנושא הבא, העתיד של יונייטד... ענבר מעדכן אותנו שבהיעדר רוני יש את צ'יצקרטיקו (משהו כזה, בקיצר, לא היה לו מושג מי זה הילד הזה ואפילו הרננדז הוא לא ידע לבטא). עוד מוסיף פח האשפה כי אתמול הוא ראה את המשחק של יונייטד ולא הבין מדוע שני הקשרים האחוריים שלנו פתחו יחד בהרכב...מלר מנסה לשאול למי הוא מתכוון וענבר עונה "קראגר" :aaarofl: , מלר מתקן מיד לקאריק וענבר משיב שהוא ופלטצ'ר זה אותו שחקן ואין מקום לשניהם בהרכב. כ"כ מרגיז. אדם שמקבל להנחות תכנית ספורט (אני חושב שזה 102 fm), אין לו טיפת מושג, באף ענף, הוא רק יודע לראיין (בעברית) ולהתחנף, הקול שלו מרגיז, רק בישראל מוקיון שכזה, מהזן הכי נחות שיש, יכול לקבל במה. אין סוף לטמטום. קראגר...
תעשה לי טובה ובכל פעם שאתה מתייחס לדני ענבר, תכתוב את השם המלא שלו. כשאני קורא משפטים כמו "ענבר מעדכן אותנו שבהיעדר רוני יש את צ'יצקרטיקו" אני מרגיש לא נעים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
מצחיק שבכתבה על ונגר כתבו שאוהדי ארסנל קוראים לונגר מלך הספינים או משהו כזה. מצחיק כי מדובר באתר שהפך את הספין למקצוע והעלה על נס את האיש שיצר את המונח. ואם כבר דיברנו על זה... איך זה שאף אחד בתקשורת שלנו לא מדבר על ווסטהאם? מה, קבוצה שמאמן המאמן הישראלי שכמעט זכה בצ'מפיונס, איך זה ייתכן??? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx מישהו קרא את הראיון עם יורם ארבל? אשכרה ראיתי את הגליון שישי של ידיעות במוצ"ש ב-AMPM וביקשתי לקחת את 7 לילות כדי לקרוא. שמעו, מעבר לעובדה שהבן אדם מגלומן ברמות קשות, עיוור לחלוטין לטעויות שלו (קורא לעצמו הכי מקצועי אבל מעגל פינות כשזה מגיע ללזהות שחקן, ומדבר על חוסר הרמה בארץ לעומת אירופה - נו, אם אתה כל כך לוקח דוגמא מאירופה אולי תעשה קצת כמוהם ותפסיק להתבלבל לרגע?), מטאטא כל בדל של ביקורת עצמית וכמובן שופע תירוצים... לטענתו הוא בכלל לא רוצה לשדר כדורגל בארץ, ולא שחלילה לא הציעו לו... וכמובן מי רוצה לשדר כדורגל מהארץ אחרי שהוא שידר ברצלונה - ארסנל וכמובן, יורק לבאר ממנה שתה שנים רבות. אני לא רוצה שיפאר אבל לפחות שיעשה לנו טובה ולא יהיה כזה שקוף במרמור שלו. יורם ארבל היה בעיניי הרבה דברים. שדר אהוב בילדותי, אדם מרוחק ורווי חשיבות עצמית בהמשך ולסיום גם שדר שירד מגדולתו. אחרי הראיון הזה אני גם חושב שהוא טיפש. הוא יצא כל כך שקוף ופתטי בראיון הזה שזה נלעג, ממש כשם השידורים שלו בשנים האחרונות. ניסה לסגור חשבונות דרך העיתון ויצא קטן יותר מיריביו. חבל שהוא ורמי וייץ ירדו לרמה כזאת. היו פונים אליי, הייתי חוסך להם את הויכוח. שניהם בלתי נסבלים.
איך אני לא סובל אותו!! בנוסף לכל מה שרשמת הוא לקקן בלתי נלאה ומה שאני הכי שונא בו זה שהוא חושב שהוא שואל עלק שאלות קשות, עוד עיתונאי חסר מושג שמדבר על נושא שאין לו מושג בו, אם הייתי מלר הייתי עוזב את השידור במחצית כמו רמי וייץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
האמת שביום ראשון מסיבה לא ברורה עיינתי במוסף הספורט של ידיעות בחלק על הליגה האנגלית, וראיתי שנרשם שם (הקרדיט לליצן בשם מודי קרייטמן) ש"ווסט האם אירחה את ניוקאסל ורק בנס יצאה בהפסד מכובד 2:1"... כמו כן יש טור של רז שכניק ממש ליד שעוסק רק בגרנט ומסביר למה הכל בסדר בווסט האם וכל מה שקורה שם זה לא באשמתו. ממליץ לא לקרוא לפני או אחרי האוכל.
אחד הוינגרים הטובים ביותר בתולדות המשחק. טועמה? לא בטופ מאה בליגה הישראלית לדורותיה. אבל אולי הוא נאמן כמו גיגס.