דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהם בונים על כך - אולי בצדק - שאנשים עצלנים מדי מכדי להתקשר ולהתנתק...

2. GiladG2 Member

תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Ryan Giggs11 Member

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כמדי שנה, הגיע הזמן לסקר מיוחד בדיון התשקורת. בעונה שעברה בחרנו את איש התקשורת הגרוע ביותר (בתואר המכובד זכתה אופירה אסייג לאחר מאבק עיקש מול איציק זוהר), הפעם אתם מתבקשים לבחור את גוף תקשורת הספורט שהכי פחות חביב עליכם. כרגיל, בתקשורת הישראלית המפוארת לא קשה למצוא מועמדים כבדי משקל, הבחירה בידיכם.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הבחירה שלי, אגב, היא בערוצים 2 ו-10 (בעיקר 2, ובעיקר שידורי רשת כי הם אלה שמשדרים את רוב הספורט בערוץ). לוואן אני כמעט ולא נכנס, ומבין השאר הם הגרועים ביותר. אני פשוט לא יכול לסבול את המחשבה שלהם שכדורגל לא מעניין אף אחד, ולכן צריך לשלב אותו עם פרשנים "צבעוניים" כמו ברקוביץ' ועם ה"טאלנטים" של הערוץ שיקדמו את התוכנית שלהם ועם זמר מזרחי שיעשה שמח.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/10
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט לא מסוגל לבחור.

ערוץ 5, וואן, ערוץ 2, עיתוני הספורט... כולם כל כך פאתטיים שאי אפשר לבחור אחד מהם.

דווקא הערוץ הראשון (למרות הפשע שבלקיחת דני נוימן לדרום אפריקה) וצ'רלטון יוצאים יחסית נקיים אצלי.

7. Robin_Van_Persi Member

אשכרה,ואני עוד מכיר אנשים שאחרי שהכרטיס של אבו דאבי הגיע לארץ הם משלמים עליו כ2100 שקלים!
    באמת שלהתלונן על המחירים של צ'רלטון זה הדבר האחרון שאפשר להגיד.

8. Ryan Giggs11 Member

חבל לראות שיש כל כך הרבה גופי תקשורת גרועים בארץ.
    מהצהוב של ONE עד עיתוני הספורט הגרועים שכתבים מסקרים שם דברים שאין להם מושג בהם.
    בכל מקרה מקום ראשון אצלי הם ערוץ הספורט ובהם בחרתי.
    נאמר כבר הכל לגבי ערוץ הספורט, אני רק רוצה להגיד שמבחינתי צ'רלטון הכי בסדר ברשימה הזאת(גם ערוץ 1 בסך הכל העביר אחלה מונדיאל בערוץ הHD גם אם לפעמים האולפן היה ליצני ודני נוימן פירשן את המשחקים).

9. Berby Member

הסקר הזה זה כמו ללכת לחנות ממתקים עם אישור לקנות רק ממתק אחד.. אי אפשר לארגן פה סקר חדש - עם יותר מאפשרות בחירה אחת?

הצבעתי לערוץ הספורט, אבל אני שוקל לפתוח יוזר שני כדי לתת כבוד גם לאופירה

10. שלו Guest

למה ONE צהוב?
    בכל הקשור לכדורגל הישראלי האתר הזה מאוד אמין.
    בנוגע לכתבות על הכדורגל מחו"ל לא נדמה לי שהם ממציאים את מה שכתוב שם, הם פשוט משכתבים לאתר שלהם כתבות מהדיילי מייל, גול.קום וכו'. אינטרסים של אופירה? על מה בידיוק מדובר? אינטרסים יש לכל גוף תקשורת. ואז מה אם קצת מגיזמים בכותרות על בניון? מגיע לו.

2 ו-10: זלזול באוהדי הכדורגל וריבוי הפרסומות?
    רגע, הם עושים הפסקת פרסומות בדקה ה - 30 במשחק? או שמא מדובר על הפרסומות שקופצות מלמטה? אין מה לעשות, ערוצים בחינם, יש פרסומות.

הטענה נגד צ'רלטון שגויה לחלוטין. הם קונים שידורים ושידורים לא עולים שקל תשעים. לגבי בחירת השידורים, מה לעשות שכל אוהד בלקבורן או ברמינגהאם יוכל להגיד להגיד שבחירת השידורים שגויה. כל ערוץ מחפש רייטינג ולכן משודרים משחקים שמקבלים רייטינג גבוה. את רוב אוהדי הכדורגל בישראל שלא אוהדים קבוצה בליגה האנגלית מעניינים הליגיונרים, או אנשים מסויימים שבכלל לא מתעניינים בכדורגל ורוצים לראות משחק של בניון.
    זה נכון שיש פה ושם פאשלות וכו' אבל ברמה הכללית הכל דיי בסדר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/9/10
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, בוזגלו עבר להפועל תל אביב, לא? הכדורגל הישראלי בוואן כל כולו קשרים ואינטרסים של אופירע. לכן לא תראה שם לעולם משהו נגד נמני, לכן תראה שם (בלי לדעת מה זה באמת) כתבות שמשרתות סוכנים של שחקנים.

12. שלו Guest

היה כתוב שם שהוא חתם? לא.
    היה כתוב שיש סיכוי שיעבור, זה לא אומר שהוא כבר סגור שם.
    איזה אינטרס יש להם להמציא את זה שהוא עשוי לשחק בהפועל ת"א?
    ומתי הייתה שם כתבה נגד שחקן כלשהו?

13. Carlo Zampa Member

עיוות המציאות מספורט 5... לקחתם קשה קצת הייתי אומר. מותר להיות ממורמר, אבל לא עד כדי כך, תרגעו קצת
    אבל כן, בהחלט אפשר להצביע להם על המחסור בתכנים. צ'רלטון משדרים פי 3 מהם בעוד שלערוץ הספורט יש פי 2 ערוצים.
    אבל כמובן אני בוחר בוואן. פשוט איך אפשר שלא לבחור באתר שסימן ההיכר שלו הוא דף הגליצ'ים. אופירה מגעיל אותי.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בעיוות המציאות הכוונה היא לא רק לגימוד הליגה האנגלית (למרות שזה מכעיס כשלעצמו), אלא גם לזה שכל משחק מסכן בגביע הטוטו מקודם שם בתור המשחק הגדול בתולדות הכדורגל הישראלי וכו'.

15. AronB Member

אמנם הצבעתי לערוץ הספורט, אבל באותה מידה אני שונא כמעט את כל הרשימה.
    ערוץ הספורט פשוט נפילה. מערוץ שגדלתי עליו בהנאה אני יכול לומר בלב כואב שהוא נפל לגמרי. ערוץ שכל הזמן הולך לפי הרייטינג (ברצלונה וליגה ספרדית), ערוץ שממזמן לא באמת חשוב לו הספורט, חסר ענקי בתכנים, פרשנים ושדרנים שחוץ משלושה (מלר, עמיחי שפיגלר ויהונתן כהן) לוקים בחוסר ידע, בחוסר אובייקטיביות או באי הבנה בסיסית של כל משחק, אנשים כמו איציק זוהר שפתאום מדברים איתנו על פורמולה1, תכניות כמו יציע העיתונות, לייב וגולד וזו רק ההתחלה...

לONE כבר הפסקתי להתייחס ממזמן. שם הכל אופירע וכל גישוש של קבוצה בשחקן כלשהו מיד הופך ל"X סיכם במועדון ויעבור תמורת סכום של Y דולר".
    העיתונים היומיים מייצגים את הדעות הרווחות ועושים את זה בדרך הכי בנאלית שיש, מביאים פרשן וכל מי שקורא אמור להסכים. למרות שיש גם יוצאי דופן במקרה הזה.

ערוצים 2 ו10 מעצבנים אותי כשזה מגיע לשלב שהם משדרים משחקים גדולים כמו בשלבים המאוחרים של הצ'מפיונס ליג או השלבים המאוחרים של המונדיאל/יורו.
    אני לא צופה יותר מדי בליגה הישראלית ולכן אלה הפעמים היחידות שאני רואה כדורגל בערוצים האלה. חוסר הידע שלהם, הקונפורמיזם הבולט - הם פשוט משדרים בדיוק כמו בדרך שהם פועלים במשך כל השנה. הם לא יודעים שום דבר כל השנה, אבל פתאום כשזה מגיע לשלב המאוחר הם מתנהגים כאילו הם צפו כל העונה.
    קרה לא פעם שבמהלך שידור הציגו דעה שמתאימה לכמה שנים אחורה.

הערוץ הראשון וצ'רלטון גם לוקים בחסר, אבל אצלהם לפחות יש המון יתרונות בולטים. לצ'רלטון למשל כמות השדורים, התכנים, תקצירי הליגה האנגלית והעובדה שאפשר עוד לשמוע שדר אנגלי. לערוץ הראשון העובדה שהמונדיאל שודר בHD ובחינם. אז נכון שהפרשנים והאולפנים אצלהם זוועה, אבל אפשר לסלוח להם על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/10