דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כבר כמה שנים כך. כל המופעים, כל הבירבורים. זוהר מדבר על כדורסל (לא שבכדורגל יש לו מושג), קטש מדבר על כדורגל ואוחנה מדבר על הכל. כמה אנשים שם, כך נראה, מאוהבים בקול של עצמם - וכך גם מי שמנהל את העסק. טוב, האנשים האלה גם כך כבר מועסקים שם. להחזיק עוד כמה דקות שידור כשהם מדברים זה יותר קל מאשר לקנות תכנים.

לגבי הלאומית ב-5+ לייב, נו, עוד ביזיון טיפוסי שמן הסתם המועצה לכבלים ולוויין לא עשתה דבר כדי למנוע. היום זה ב-5, מחר זה בלייב, וזהו. כמו פורמולה 1 שעשה אותה דרך מ-5+. "אבל אצלנו ממש אין זליגה, סתם אנשים מאשימים". בערוץ הבסיס ובערוץ הוותיק לא נותר דבר כמעט. לא קונים שום תוכן אטרקטיבי עבורם, וכל מה שאפשר רק מעבירים לערוצים בתשלום. חרפה. אני לא מתנגד לערוצים בתשלום בכלל, אבל לא ככה, לא בטריקים, לא בשטיקים ולא בשקרים. לא מתחבר אליהם ויהי מה. הדבר המצחיק הוא שגם כך אין כמעט מה לראות (מבחינתי) ב-5+ לייב.

2. Ryan Giggs11 Member

מה שעלוב במיוחד בנוגע לספורט 5 הוא שיש זליגת תכנים ל5 לייב אבל איזה תכנים יש שם?שום דבר.
    יש להם פרסומת שמראה כאילו את השידורים והתוכניות ופשוט מצחיק לראות מה יש שם-כמעט כלום של שידורים ישירים ועשרות תוכניות אולפן עלובות וזה מה שהערוץ הזה שווה היום, רק תוכניות אולפן כמו מתחממים,חדשות הספורט ב11,ב7,יציע העיתונות,אתנה,אל חמיסה ושאר השטויות, שידורים ישירים?כמעט ולא וגם הם הולכים ל5 לייב.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח לראות שאיני היחיד שמרגיש כך. עם כל ההילולה, מה כבר יש שם? אוקיי, הייתי שמח לראות פורמולה 1. חוץ מזה? אה, שטויות. קנו את ה-MLS. גיחי.

4. ManUtd Fan Member

אבל זה לא נגמר פה...
    כל הדברים מתחילים בקטן. אני חושב שזה רק עניין של זמן עד שגם המשחקים המרכזיים בליגה הספרדית יעברו להיות בלייב.
    אני בטוח כשהיום הזה יגיע יהיה פה הרבה מאוד רעש, אבל בסופו של דבר הרבה מאוד אנשים ירכשו את הערוצים האלה, בדיוק כמו במקרה של צ'רלטון (וזה כולל אותי).

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אי אפשר להשוות בין שני המקרים.
    בצ'רלטון אתה מקבל תמורת 50 שקל בחודש 4 שידורי HD מהליגה אנגלית, 4 משחקים מליגת העל, ליגתה האלופות, ליגה איטלקית, ליגה ארגנטינאית ועוד.. לעומת זאת בערוץ הספורט, על שלל ערוציו אנחנו מקבלים ליגה ספרדית וליגת האלופות. אי אפשר באמת להשוות. שלא נדבר על כך שעבור צפייה ב HD של ערוץ הספורט צריך להוסיף שוב כסף, בשונה מצ'רלטון שהמחיר כולל גם את ערוץ ה HD שלהם.

6. ManUtd Fan Member

אני לא השוויתי בין התמורה של הערוצים. לגבי זה אני לגמרי מסכים איתך.
    אני בסה"כ ציינתי שגם במקרה עם צ'רלטון בהתחלה היה הרבה מאוד רעש על גנבה שהם עושים ועל מרד צרכנים שבדרך (לא משנה אם בצדק או לא, לדעתי לא), אבל בסופו של דבר כמעט כולם התקפלו והזמינו את הערוצים. אותו דבר אני חושב יקרה אם התכנים המרכזיים של ערוץ הספורט יעברו ללייב. יהיה פה הרבה רעש וצילצולים, אבל שום דבר בפועל.

7. Gass12 Member

סבלתי . סבלתי כתוצאה מאובדן נקודות מרגיז ואז עבר לי... מה שלא עבר לי עד עכשיו זה אייל לחמן
    הזבלן המחנטרש הכי גדול ביקום.מדבר את עצמו למוות מחרטט חירטוטים מארץ עוץ...הייתי לוחץ מיוט
    אלמלא רציתי לשמוע את הקהל .זה מאבד משהו מהאווירה והקסם שבצפייה ללא קול.
    תעשו משהו שם בערוץ זהבי צ'אנל..תחזירו אותו לסכנין או תחליפו אותו תמורת דארפורי...

נ.ב.... כשלא יודעים לספור ספירת זכר-נקבה בוא נאמר שיסלחו לך אם תספור אחת עשרה שתיים עשרה
    וכנ"ל גם לזכר גם לנקבה .אבל להתעקש לומר פעמיים "אחד עשר תוצאות".. יא מטומטם אפס.
    תוצאה זה נקבה...ודווקא כאן היית צריך לומר אחת עשרה . ככה זה כשדוחפים לנו מישהו לא בזכות כישוריו אלא בזכות מרפקיו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/10
  8. FaN_MU Member

הוא מפרשן שם הרבה? התברתי בגלל ה HD, בקצב הזה אתנתק מהר מהצפוי.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצופי הHD עדיין אין שידור ישראלי?

10. ManUtd Fan Member

יש שידור ישראלי לצערי.

11. Van Persie Member

שאלה ללקוחות יס:
    לי יש כרגע יס מקס רגיל עם טלוויזיית HD. עכשיו אני רוצה להתחבר ליס מקס HD (בלי VOD), מישהו יודע כמה זה עולה, והאם זה כדאי? תודה.

12. cityblues beter dead than red

אתה לא חייב להכנס לתכנים של ה VOD או שאתה יכול לחסום את התכנים בתשלום באמצעות קוד סודי.
    את המבצע ליס מקס טוטאל תמצא פה.

13. Bill Shankly Member

2080*

14. Jack Wilshere Member

שאלה לבעלי הלווינים - התקינו לי אתמול בערב לווין, ואני הולך לאיבוד בין כל אלפי הערוצים שיש לי. יש איזשהו אתר שבו יש לוח שידורים, כך שאני אוכל לדעת מה משדרים איפה, בעיקר בכל הנוגע לכדורגל אנגלי?

15. THE STRETFORD END Member