מי שלא מבין כמה המצב רקוב כאשר הדבר הכי חיובי שיש להגיד על שחקן זה שהוא פוצץ מישהו באימון, כבר לא יבין אף פעם. אני ממש לא מזלזל בכספי, אני מזלזל באנשים שטוענים שהוא הולך להיות השחקן השישי הטוב בליגה בגלל שהוא אנרגטי. ולא, כרגע כספי ממש לא שחקן 13, הוא אפילו לא במצב הזה. קודם יש ליגת קיץ אחרי זה יש מחנות אימון ואז, אולי, במצב האופטימלי - הוא יהיה שחקן 13. לא חסרים שחקני סוף סיבוב ראשון שלא התלבשו מעולם. השאלה היחידה היא כמה סבלנות יש לכספי וכמה ערבים של 4 דקות הוא יוכל לסבול בדרך.
ביחד עם זאת שלגרמניה הגיע לזכות (ועוד איך) לא ברור לי ההחלטה לשים שתי שונאי אנגליה הגדולים של ערוץ הספורט כשדרנים. כהן עוד הגדיל לספר שגרמניה הבוגרת לא זוכה בתורנירים משנת 90. עופר, תזכיר את מי ראית זוכה בגמר וומבלי 96. אבל אתם יודעים מה, אחרי שראיתי את שידור הקונפדרציות בערוץ הראשון אתמול מתברר שיש גרועים יותר משתי ליצני הערב - קשה להאמין.
לא יאמן, הוא באמת אמר את זה? מזל שפיספסתי למען האמת, לא היה כזה נורא. שגיא כהן כרגיל המציא את התאוריות שלו שהנה אאוגו נכנס שהיה חלק מנבחרת גרמניה הצעירה לאורך כל הדרך וזאת המהות של הורבש ובלה בלה בלה. נדב היה בסדר
איזה ביזיון בערוץ הספורט,נבצר ממני לראות את השידור הישיר של גרמניה-אנגליה אז ראיתי את השידור החוזר ב5+ מאוחר יותר בלילה. בתחתית המסך הם הריצו כתוביות והסתכלתי לשנייה והיה רשום"גרמניה הצעירה הביסה היום..." בכל מקרה שראיתי את זה מיד הפסקתי להסתכל אבל זה הרס לי את כל המשחק.
תגידו לי מה זה?! תסתכלו על לוח השידורים היום של ספורט 2 ותגידו לי שזה לא MUTV ISRAEL! לפחות הדרבי שלנו מול אברטון בחוץ משודר..
כאוהד יונייטד אולי תרצה להחזיר אותו... http://www.sport2.co.il/?q=schedule http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/puke.Xxx
כן, זה באמת נראה כמו MUTV. אבל עד שזה באמת יהיה MUTV אורגינל, שניים וחצי משחקים היסטוריים וקליפים של רבע שעה על שחקני עבר גדולים, לא יגרמו לי להזמין את הערוץ הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
כמובן שזה לגיטימי (הסמיילי שלך), אבל אני לא הייתי מתלונן על זה מאותה סיבה שאני לא מתלונן על כך שערוץ הספורט משדר שידורים חוזרים של בארסה תחת הכותרת "ברצלונה, העונה הגדולה". הכול עניין של ציפיות. לא תצפה לא תתאכזב. מבחינת הערוצים האלה, הם ישדרו מה שיביא להם הכי הרבה רייטינג. (ומה שיש להם זכויות שידור לגביו). כתבתי את זה כאן כבר פעם: מה אכפת לערוצים האלה מכותבי אייסוקר, שלצורך העניין מהווים מיעוט שהוא בגדר "מבין עניין" ברמה כזאת או אחרת. אם כל "שטופי המוח" של ערוץ הספורט ימשיכו לצפות בבארסה גם בקיץ, וילדים תמימים יוקסמו ממשחקים של יונייטד משנות ה 80 (לא סביר בעליל, אני לא מבין את ההחלטה שלהם אבל מה אכפת לי) זה מה שהם ישדרו. בקשר לטענה שהועלתה כאן, על היות הערוץ הזה "MUTV ישראל", ממש לא היית צריך שהם ישדרו את ההיסטוריה של יונייטד בשביל להגיע למסקנה הזאת... לאורך השנתיים האחרונות יש שם העדפה ליונייטד אלא אם יש התמודדות בין אחת מ 3 הגדולות הנוספות... יונייטד נגד ברומיץ' משודר על פני טוטנהאם נגד ווסטהאם למשל... גם ליברפול זוכה להרבה זמן מסך... יוסי בניון, סטיבי ג'י שנראה כי שכנר הוא החבר הכי טוב שלו... אבל כן, זה בעיקר יונייטד.
לפני כמה שבועות דיברנו כאן על מגזינים ואני זוכר שאמרתי שפור-פור-טו מצוין, אבל שהתרשמתי ש-WSC יותר טוב. ובןכ, העורך הראשי שלי חזר מאנגליה והביא את גליון יולי של פור-פור-טו. מדהים!!! פשוט מגזין נפלא, נהדר, כל אחת מהמילים הללו ועוד. הכתבה המרכזית היא על יוהאן קרויף ועוד לא התחלתי לקרוא אותה, אבל כמובן שהרוב על אנגליה. כתבה על הקבוצות שעלו לפרמיירליג, ירדו ממנה והתרסקו אחר כך, the premier league curse הם קראו לה, ראיון קצר עם פביאן דלף, כתבה על לוטון טאון, עוד 20 אלף דברים. זה גליון של 140 עמודים. אגב, גם ליגות אחרות מאירופה מקבלות שטח נכבד ומובאים מהן סיפורים מעניינים. אני זוכר שחלק מהחבר'ה (ג'ורג' בסט?) אמרו שיש הבדל ענק ומשמעותי במחירים של המגזין בין ישראל לאנגליה. אם ככה, אני מאוד ממליץ למי שמגיע לאנגליה או שיש לו חברים או משפחה שנוסעים לשם, לקנות את המגזין. זה פשוט שם באור אחר לא רק את העיתונות הישראלית שאנחנו רגילים לצרוך כאן, אלא גם את אתרי האינטרנט האנגליים שכולנו גולשים בהם. סיקור כדורגל ברמה הכי גבוהה ומהנה שיכולה להיות ובעייני גם הסיקור הכי נכון ומעניין. יש לי חבר שהיה לו מנוי לפור-פור-טו במשך שנה שלמה. תמיד עיינתי אצלו בבית, אבל אף פעם לא לקחתי הביתה כדי לקרוא לעומק. עכשיו אני מתכוון לבקש ממנו לקחת בכל פעם אחד. בגלל שמדובר בכתבות, זה כמעט אף פעם לא עניין של משהו לא רלוונטי יותר. גם כתבות מלפני שנה-שנתיים-חמש עדיין משמעותיות. בקיצור, מומלץ בחום.
בוקר טוב אליהו. וכן, זה הייתי אני. 4 פאונד (אחרי עלייה במחיר, אני חושב) לעומת 80 שקלים שדורשת רשת "סטימצקי" עבור בדיוק אותו גיליון (אולי בר רפאלי מצורפת אליו לשעה מתנה + קונדום?). מגזין משובח, ודווקא הפרמיירליג מקבלת בו חשיבות משנה - המון ליגות נמוכות וכד'. האמת שלא מזמן עשיתי קצת סדר בחדר וברוב טמטומי זרקתי כמה גיליונות של פור פור טו... פעם היה שם או שזה היה במגזין אנגלי אחר שיצא לי לראות איור של שני אנשים על הירח כשלידם כדורגל, ואחד מהם אומר: this time Delap has gone too far... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx עריכה: מצאתי עכשיו את הגיליון של אפריל האחרון, תענוג.