דיון התשקורת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/6/09.

1. בועז Member

מה זה משנה???
    אם היה אופסייד והקוון הרים דגל ושניה אחר כך שחקן מגיע ושובר לשחקן שהיה באופסייד את הרגל בגליץ' מאוחר, האם האופסייד יבוטל ובמקום זה תישרק עבירה? התשובה היא כמובן שלא, ישרק אופסיד.

ולכן אם דין היה רואה את הצלילה לפני המגע(או יותר נכון, אם לא היה מעלים עין), הייתה כאן שריקה לכדור של ארסנל וצהוב לרוני על צלילה.

2. קינג לדלי Member

רק שתהיה לי בריא.
    אין לי כח יותר לכתוב על האירוע הזה.
    תמשיכו לחפש סימוכין לאבחנות שלכם באנגליה רק הבעיה היא שרק אתם העלתם את האירוע הזה ואף אחד אחר לו נגע בו.
    אפילו סטרטפורד שהיה חד וברור לגבי זה שזה לא היה פנדל הבין שברגע שהחלוץ מקדים את השוער ונוגע בכדור הסיפור נגמר.

זאת הייתה ההודעה האחרונה שלי ואין לי כח לדסקס עם קירות איטונג.

אם תרצו,הצגה והרשעה של רוני.
    רק שתרגישו נפלא.

3. AW forever Member

רשמתי את הטענה הזו בדיון המחזור בתגובה לקירק, לאף אחד לא היה מה לענות על זה אז הם בחרו להתעלם. בחיים זה לא פנדל.

4. בועז Member

זה אתה שלא מוכן להבין. אני לא אומר שלא היה מגע, אני אומר שהמגע הגיע אחרי צלילה. למי אכפת במה מתעסקים באנגליה? האמת היא שכבר בשבת הפסקתי לכתוב על זה אבל אתה זה שהעלה כאן את הפוסט מורטם שעשו שחקני העבר בתוכנית של שואוטיים.
    רוני צלל קודם כל וכל מה שקרה אחר כך לא רלוונטי. השופט החמיץ את הצלילה שלו או שבחר לא לראות אותה ולמזלו עכשיו בזכות טיפשות של אלמוניה יש לו תירוץ שמצליח לעבוד כנראה גם עלייך ועל סטרדפורד ופאנל המומחים של שואוטיים. כל זה לא משנה את העובדה שרוני צלל בכוונה והשיג את מבוקשו ועוד הצליח לצאת מזה "גאון" לעומת אחרים שזוכים לבוז בכל נגיעה שלהם בכדור.

5. קינג לדלי Member

בהתחלה חשבתי שאני לבד מול שני האריות שדעתם הכי חשובה לי והייתי בשוק שהם בצד של רודס.
    בימים האחרונים הם כבר איתי.
    עופר אומר שזה יכול להישרק בגלל אלמונייה וסטרטפורד כבר הבין.

200 שנה בכדורגל אני מעדיף להיות בצד הזה ויחד עם שחקני עבר אנגלים מולכם.

גם אם רוני עשה הצגה זה פנדל !
    1.הוא הקדים את השוער לכדור.
    2.השוער המשיך לתוך הרגליים של רוני.
    3.אני טמבל שאני מתעסק עם זה..יש לי דד ליין על הראש...

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה שזו הייתה הצגה? אפילו לו זה היה רגע של שיווי משקל אלמוניה מנע ממנו להמשיך סוף סיפור.
    זה מהלך מבלבל אבל זה פנדל. אלמוניה מעולם לא אפשר לנו לדעת איך היה מסתיים המהלך אילולא היה תופס את הרגליים של רוני.

ושוב אני אוסיף, לחפש פנדל זה דבר שמאמנים מורים לעשות וזה אולי לא הכי פייר פליי אבל זה לגיטימי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/09
  7. AW forever Member

אני לא יודע איזה כתבות אתה קורא ולאיזה אתרים אתה נכנס, אני בכל אתר שקראתי כתבה עם התייחסות למשחק מציינים שם את הדמיון בין מקרה רוני ואדוארדו, חלק רושמים בפירוש שהפנדל של רוני היה צלילה וחלק מציינים באנדרסטייטמנט שהשריקה היא contraversial

8. Rudess Member

אין פה שום רמז, הדברים ברורים, רוני הוא צוללן מדופלם, והצלילה בשבת היא עוד דוגמא לרמאות של חזיר הבר.

עכשיו שכנעת את כולנו, "שני האריות" איתך, אכן השתכנעתי.

רוני צלל, אין צורך ליפות ולהגיד שעשה הצגה, הוא פשוט צלל ולכן זה לא פנדל!
    3. אתה צודק.

זה משנה כי אלמוניה בכלל לא משפיע על האירוע. רוני צלל ואלמוניה לא הכשיל או גרם לו ליפול. אין פה שום בלבול, ברור לחלוטין שזה לא פנדל.

זה הרי בדיוק כמו באחד מקטעי הוידאו שהבאתי, שאותו חזיר בר צלל באולד טראפורד כשסול קמפבל ניסה לתקל אותו אבל לא נגע בו, וגם אז השופט נתן פנדל, וגם אז זאת הייתה צלילה.
    אין הרבה מה להגיד על שופט שמעלים עין בכוונה מפנדל כל כך ברור על ארשבין ומן הצד השני נותן פנדל שלא היה ולא נברא.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/09
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, שכחת להתייחס לטיעון אחד שהצגתי:

10. Rudess Member

אלמוניה בכלל לא רלוונטי, כי גם אם לא היה מזנק ורק היה שולח יד או אפילו מתעטש או מחטט באף , רוני היה צולל כדי להוציא פנדל.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זהו, שהוא לא עשה את זה, הוא הכשיל את רוני.
    על אותו משקל אני יכול לומר "רוני יכל ליפול כי חיטט באף" אבל בסופו של דבר אלמוניה סיים את המהלך במגע עם הרגליים של רוני!

12. Rudess Member

הוא לא יכול להכשיל את רוני, כי רוני בחר לצלול לפני שהגיע לאלמוניה. בדיוק כמו שקמפבל לא הכשיל את רוני, אלא הוא בחר לצלול.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב, אתה בוחר התייחסות חד משמעית לתנועה של רוניי, אתה פותר לך את הסוגייה בכך שאתה מתייג את התנועה שלו אוטומטית כ"צלילה" ומתעלם מהאפשרות שמדובר בהטיית גוף או פעולה שלא הושלמה כיוון שאלמוניה לא אפשר זאת.

14. קינג לדלי Member

חלאס גיא.
    נסגור על השעייה לכל החיים ונמשיך הלאה.

זה דיון תקשורת.

15. Rudess Member

אתה מתעלם מהעובדה שרוני צלל ומנסה לחפש אשמים אחרים במעשה הרמאות שלו.