דיון התשקורת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/6/09.

1. אבו Member

היו שם אולי טעויות שיפוט, אבל שערורייה לא ובטח לא משהו שמתקרב לביזיון שהיה בברידג'.

2. SkiMan Member

צודקים, היינו צריכים להוביל 1-0 מהגול של ג'יולי + אדום ללהמאן עם חוק יתרון. שופט גרוע.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/09
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כדורגל, אבל מישהו יכול להסביר לי את הידיעה הזו?

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=64622&lang=HE

יכול להיות שהיא נועדה רק כדי שאפשר יהיה לשתול שם את שורת הפרסומת ששולחת לעמוד אחר?

4. ארצ'י באנקר Member

סקימן אני מקנא בך, תמשיך לחשוב שהכל היה בסדר בגשר ושלקחתם גביע בלי קומבינה.
    האמת זה יותר בריא ללב ולעצבים.

השופט הוציא אדום לאבידל מכיוון שלא היתה לו ברירה, גם הוא וגם כל העולם ראו במבט
    ראשון עבירה (שלא היתה). גם רמאי משחק לפעמים את המשחק הוגן כדי לא לעורר חשד.
    ברחבה של ברצלונה שיחקו תופסת וכדוריד והאיש משחק אותה כמו רחמים- לא ראיתי, לא שמעתי.
    אני לא זוכר משחק כדורגל ברמות הגבוהות ובשלבים גבוהים שהיה כל כך מוטה לטובת קבוצה אחת
    כמו העלאה בכח של ברצלונה לגמר.

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

המהלך כולו היה בנבדל. גם אחד השערים שלכם, מאוחר יותר.

טוב, זה כבר מגוחך. השופט הציל את בארסה מתבוסה בברידג', כשלא נתן לצ'לסי שלושה פנדלים (לגבי אחד אני לא בטוח, לגבי שניים כן), אם אתה רוצה לשקר לעצמך שלא היה לו קשר לתוצאת המשחק, שיהיה לך בכיף, אבל כל העולם ראה את זה.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שהשופט השפיע על תוצאת המשחק בברידג'. אבל חלאס, זה רק משחק אחד. השופט טעה, השופט שגה, אבל לדבר על "קומבינה"? זה לא שברסה משחק אחר משחק נהנתה מחסרי השיפוט.

7. SeRgInHo Member

http://www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU&feature=related

עזוב את הלינק עצמו. לך ל 2:50, אותה רדיפה מפורסמת והכמעט מכות לשופט מצד באלאק שמוכיחה לי יותר מכל על זה שזה היה מכור מראש. במשחק רגיל באלאק היה מקבל אדום והרחקה ללפחות שלושה משחקים. בפועל, לנורבגי (אחרי כל מה שהוא עורר במשחק ההוא) לא היה אפילו את האומץ להסתכל לבאלאק בעיניים והוא פשוט התעלם.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי. כי גמר יונייטד - ברצלונה היה כל כך גדול והפך את אופ"א לענקית, אבל אוי ואבוי אם היה גמר יונייטד - צ'לסי, זה היה מחריב את הכדורגל האירופי.

די כבר עם החרא הזה... שיפוט גרוע? בוודאי, ויכול מאוד להיות שהשופט בעצמו הבין את זה והרגיש שיש יותר מדי מקרים בעייתיים שהוא לא היה סגור לגביהם. אבל יש הבדל עצום, עצום, בין זה לבין "מכור מראש". הרי אם זה היה מכור מראש, השופט לא היה מרגיש רע לגבי זה.

9. Selby Member

לראות את זה שוב ופשוט לא להאמין.

10. SeRgInHo Member

כן, כמו שהיה יופי של סידור ששתי הקבוצות המלהיבות באירופה יוכלו להיפגש רק בגמר, ככה אני גם מאמין שהיו הוראות מלמעלה בקשר לצ'לסי - ברסלונה.
    בחיים לא ראיתי שלושה פנדלים ברורים ועוד ספק שניים. אתה רוצה להגיד לי שהוא לא ראה את זה? שהוא מצמץ באותן רגעים? כי אי אפשר לראות את זה ולא לשרוק.

11. אבו Member

לראות שוב את היד של פיקה ופשוט לא להאמין. דרוגבה בכלל. :aaarofl:

12. SkiMan Member

השיפוט היה בבירור לטובתנו, אבל מה הקשר לקומבינה? יש שיפוט גרוע, אתה באמת מאמין שמישהו שילם לשופט הזה כסף או שהוא קיבל הוראה מאופ"א להעלות את בארסה לגמר בכוח? תעשה לי טובה.

תמשיך לחשוב שהגביע נלקח מכם בקומבינה. יותר בריא ללב ולעצבים.
    http://www.youtube.com/watch?v=IDHiDdxSFW4

אתה בכלל חי בסרט.
    ממשיך להתבכיין על משהו שבכלל לא קרה לפני 4 שנים.
    טוב ככה זה כשהקבוצה שלך לא מגיעה לכלום שנה אחר שנה.
    ד"ש מהנרי שעבר לקבוצה שבשנתיים השיג בה את מה שלא השיג בארסנל 8 שנים.
    http://www.barcaloco.com/wp-content/uploads/2009/05/henry-with-his-first-ever-cup-win.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/09
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו את הלינק של סלבי והאמת? אני יכול להבין את הסיבה למה הוא לא שרק בכל אחת ואחת מההחלטות הללו, בעיקר בהתחשב בכך שאני קיבלתי את כל הזוויות הללו בהילוך חוזר ,והוא ראה את הדברים רק פעם אחת, בזמן אמת, ומבלי שיש לי אפשרות לדעת מה בדיוק היתה הזווית שלו ומה הוא ראה. אני לא אומר שלא היה פנדל לפחות בחלק מהמקרים, אבל האמת היא שאף אחד מהמקרים, לטעמי, הוא לא 100% פנדל, גם אם בהחלט 80%.

ועדיין יש כאן פער עצום בין שיפוט אומלל לבין משחק מכור, עצום. אתה אשכרה חושב שאנשים באופ"א גם שולחים הוראות למגרילים, גם שולחים הוראות לשופטים, והכל בשביל מה, שיהיה גמר יונייטד - ברצלונה? שטויות במיץ עגבניות. כשיותר ויותר אנשים הופכים מעורבים, הסיכון שהדבר ידלוף הולך וגובר. ותאמין לי, שדליפה של דבר כזה תגרום נזק כל כך עצום, שהתועלת הגמדית של גמר יונייטד - ברצלונה לא תעזור בגרוש.

14. SkiMan Member

אמיר ע

נחמד לקרוא הודעות שפויות פה לשם שינוי על אותו משחק. לא תשמעו אף אוהד כדורגל בכלל ושל בארסה בפרט שאומר שהיה שיפוט שקול באותו משחק. רק מה, אתם ממשיכים לטעון שהיתה קומבינה ושהשופט מכור, אולי תקראו את ההודעות של אמיר עוד איזה 5 פעמים כדי שתעכלו שמה שאתם אומרים זה שטויות ללא היגיון וחסרות ביסוס.

15. Selby Member

למה זה חייב להיות מכור\קומבינה כדי להיות אחד מהביזיונות הכי גדולים שנראו במעמדים האלה?
    אתה אומר שאוהדי ברצלונה מודים שהשיפוט לא היה שקול, בפועל אני ראיתי אותכם רק מדברים על כמה שנעשה צדק ונסגר החשבון של המשחק הראשון או של משחק שהיה בכלל לפני ארבע שנים. ראיתי אותכם רק הולכים סחור סחור ומנסים לתרץ במקום לבוא ולהגיד את האמת כמו גברים.
    הרי את הגמר לקחתם fair and square, כל כך קשה להודות שבדרך לשם קיבלתם חתיכת עזרה מבחוץ? וזה בכלל לא משנה אם זה רק הנורבגי או אם זה עוד מישהו.