דיון התשקורת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/6/09.

1. Raulito Madridista

הועלו פה הרבה נושאים...

1. אני גם אחד מאלו שאוהבים נוסטגלייה והתוכנית 'העשירייה' היא דבר מאוד יפה ונחמד לדעתי, אבל בנוגע לתוכנית 'הקבוצה שלי' - זה חרטה אחד גדול. קודם כל התוכנית הזאת היא פחות משבע דקות. שנית, יש שם הרבה אי-דיוקים. שלישית, אולי אם היו מביאים עוד כתב ספורט, אוהד או מישהו נוסף שיוסיף קצת צבע, זה היה מעניין. כי התוכנית בינתיים היא דקלום ארוך של מאיה רונן ומידי פעם קטע וידאו טוב. הרבה נמוכה. ודבר אחרון שלא כל-כך קשור לתוכנית עצמה - יש מאה שידורים חוזרים.
    2. 'בקטנה' - אני בדרך-כלל מעביר ערוץ כשזה מגיע. באמת נמאס מכל הפרסומות שיש לפני זה. אם הם היו עושים את זה לפני כל החסויות והיציאה לפרומואים - אולי הייתי מתייחס לזה בצורה אחרת, כי לפעמים יש שם קטעים טובים. אגב - אתמול המהדורה עצמה הייתה 28 דקות - שיא שלילי, וגם לא היה שם שום נושא שקשור לכדורגל עולמי, והרי יש היום הרבה משחקי נבחרות. המהדורה איבדה 'מהקסם' שלה.
    3. דני ענבר ממזמן הוא לא אחד שצריך להעביר ביקורת, הוא סתלבט עם כולם. דווקא הכתבה שלו הייתה לא רעה לדעתי. ראו איך הוא בא ומחטט לאלישע בדפים, וגם את התמונה של המאמן על הלוקר של ארבייטמן.

דברים שאני רוצה להוסיף:
    4. עיתון ידיעות אחרונות הקדיש היום כתשעה דפים לקראת חזרתה של הליגה האנגלית! זה פשוט מטורף, יותר מחצי עיתון. לא זוכר כל-כך הרבה 'חומר' על כדורגל עולמי פרט לתקופה של יורו או מונדיאל. עדיין לא קראתי, וסביר להניח שהכתבות לא ברמות הכי גבוהות שיש(לא אוהב למשל את הסיקורים של אמיר אפרת על כדורגל עולמי), אבל בכל-זאת...
    5. 'שם המשחק' חילקו את המגזין שלהם באיחור של שבוע, וגם הם התייחסו כמובן לחזרתה של הליגה האנגלית. עוד לא קראתי את הכתבה, אבל סביר להניח, שכמו תמיד - הם יודעים לכתוב.
    6. מה דעתכם על כך שאתר ספורט 5 העלה כתבה וטען שדה סילבה הוא חובב אלכוהול קבוע, והכתב(פשכצקי) החליט על דעת עצמו שדגלאס ישוחרר מהפועל ת"א 'וזה לא יהיה כל-כך נורא עבורו כי בשבדיה העונשים הם כבדים'. ספורט 5 כנראה הרגישו החמצה שאתר ONE שידר את המשחק של הפועל. הקבוצה מנסה לשדך לדה סילבה עורך-דין כדי לתבוע את האתר.

2. THE STRETFORD END Member

Raulito

דני ענבר יושב בערוץ הספורט על כסא תוכנית אחד על אחד
    שבה צריכים להישאל שאלות גם קשות,שבה צריך להעביר ביקורת חריפה אם יש,
    איך הוא יכול לעשות זאת?...(עובדה שהוא לא עושה זאת)
    ובכלל,איפה הגבול בין איש מקצוע לבין חברות אישית?

אני לא תמים,חלק נכבד מאנשי תקשורת הספורט בארץ נגועים בחברויות של האנשים אותם הם מסקרים,
    זה כבר הרבה להשגת סקופ פה ושם וככה זה נראה.

3. Dimitar Berbatov Member

קראתי את הפרוייקט של ידיעות על הפריימרליג.
    במפתיע היה לא רע בכלל. מאוד נהנתי לקרוא את ספי ריבלין (אחד הקומיקאים האהובים עליי) כותב על יונייטד שעזרה לו להתגבר על המחלה ועל איך ששמע על אסון מינכן. סך-הכל כל הכבוד לידיעות - להרים כזה פרוייקט מושקע, גם אם לא היה קשה למצוא שם כמה טעויות והכתבה שמסכמת בכמה שורות על כל קבוצה היתה חובבנית - כל הכבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/09
  4. eastlands Member

פשחצקי הוא ללא ספק התשובה של ערוץ 5 לאופירע ואתר one ,אני עדיין מהאנשים האופטימים שמאמינים שיום יגיע ויהיה שינוי בתפיסה של הקובעים בתקשורת וגם כמובן של הצרכנים (במקרה הזה אני פחות אופטימי ,כי אני רואה אותם אצלי כל יום בטוטו מחפשים את פשחצקי ואופירע )

דני ענבר- בחור בלתי נסבל ברמות ,אתמול הוא ראיין דיירקטור מזלצבורג באנגלית , סליחה באנגלית עילגת "ועוזרו" אוחנה הצליח לדרדר את הראיון לתהום אפילו יותר גדול , ענבר טיפוס מאוס ממש.

אחרון להיום אבל תמיד ראשון ברשימה -סולם יעקב
    בעוד בידיעות מרחו 9 עמודים על אנגליה (חלקם מעניין ונחמד) במעריב המתמוטט יעקב כנראה נשאר לבד במערכת אתמול בלילה ושיבש את כל מדור הספורט (אני אומר לכם העיתון הזה משדר קריסה )
    כתבה שלו על וייגאן מועתקת ,וכמו תמיד קופצת מנושא לנושא ,אני רואה בדמיוני את יעקב המבוהל כותב ממש לפני שסוגרים את האור .
    עוד כתבה מועתקת על אנצלוטי וכמובן קפיצות ובריחות ובארדק,ואפילו סקירה קצרה על משחקי הערב שבהם קשה לדעת מי מתמודד עם מי , אני מחכה לתשובה של מעריב על 9 העמודים של ידעות היום על אנגליה , תתכוננו מחר תלמדו דברים חדשים על הליגה שלנו פרי דמיונו של הסולם.

5. Dimitar Berbatov Member

קראתי את הכתבה של נדב יעקובי ומלבד הפואנטה של הכתבה והפסקה הראשונה אחלה כתבה..
    כמה נקודות:
    - "אבל הרכישה של מייקל אואן הוכיחה שאין הרבה היגיון בשיגעון הפרטי הזה של דון פלורנטינו. עם כל הכבוד לזכייה שלו בתואר ב?2001, אואן לא באמת היה שחקן שריאל היתה זקוקה לו שלוש שנים לאחר מכן, כשהקריירה שלו כבר התחילה לצלול; עובדה שהשהות שלו בריאל עברה עליו בעיקר בספסל."

זאת פשוט דמגוגיה מטופשת. הקריירה של אואן ממש לא החלה לצלול, ליברפול החלה לצלול כי מה לעשות לאואן לא היו סופרסארים לידו. וכמובן שהסיבה לכך שהשהות שלו בריאל עברה בעיקר על הספסל היתה רונאלדו וראול - הקשר ליכולת מקרי בהחלט. ומעניין איך מר יעקובי היה מסביר את העובדה שאואן, שהקריירה שלו החלה לצלול דאז, כבש 13 שערים ב-35 משחקים בריאל - כשרובם החלו על הספסל.

"פרס פיטר יום אחרי שהוביל את הקבוצה לזכייה באליפות ב?2003. הסיבה, נשבע לכם: הנשיא חשב שהמאמן הגוץ, המקריח והאפרורי הוא לא דמות מספיק ייצוגית למועדון כמו ריאל. במקומו הונחת המאמן הפורטוגלי קרלוס קירוש, שאכן נראה כמו דוגמן, מתלבש כמו דוגמן - ולמרבה הצער גם מאמן בהתאם."

אם הקביעה שהוא "מאמן בהתאם" מדברת רק על התקופה שבה אימן את ריאל, שבה לא היה בשל לכך אז יעקובי צודק. אם הוא מדבר בכללי, על יכולות האימון של קירוש זאת פשוט קביעה מטופשת שמבוססת רק על סמך החודשים הלא מוצלחים של הפורטוגלי חסר הניסיון בסיר הלחץ שנקרא ריאל מדריד.

חוץ מזה, אחלה..

6. Beitar Member

שידורי ערוץ הספורט משלב הפלייאוף של הצ'מפיונס ליג:
    שלישי 21:45
    סלטיק - ארסנל ספורט 5
    ספורטינג ליסבון - פיורנטינה ספורט 5+
    טימישואר נגד שטוטגרט 5+ גולד

רביעי 21:45
    זלצבורג - מכבי חיפה ערוץ 2, ספורט 5 HD
    פנאתינייקוס - אתלטיקו מדריד ספורט 5
    ליון נגד אנדרלכט ספורט 5+
    *** משחק ידידות בין דורטמונד לריאל מדריד ב-5+ גולד

7. אבו Member

הם משודרים גם בערוץ 2 וגם בספורט 5? מה זה רציני? מה הקטע...

8. Dimitar Berbatov Member

ספורט 5 HD והאמת שאני לא רואה מה הבעיה פה.
    יש אנשים ששילמו בשביל הערוץ הזה (אני לא מבין את ההייפ למען האמת, לא רואה איזה הבדל עצום בין HD לרגיל) ורוצים לקבל תמורה.
    זה לא שערוץ הספורט משדר בשני ערוצים שלו או בנוסף לערוץ 2 גם בספורט5 הישן. מצב שקרה לא פעם ולא פעמיים

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי היה מאמין. ערב בערוץ הספורט שממש יהיו בו שידורים. הבעיה שזה ערב חד פעמי.

10. Cup of Tea Liverpool, UK

לא יודע כמה זה שכיח אבל יורם ארבל אמר חרא בשידור חי עכשיו במשחק הנבחרת.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חצי שעה עכשיו שכנר והטמבל שלידו אומרים שג'ונסון עשה את הטעות, כשרואים בבירור שזה בכלל פרדיננד. שני מטומטמים.

12. Rudess Member

13. THE STRETFORD END Member

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...489236&fid=2605

אני אישית לא מסוגל לראות כדורגל דרך המחשב,
    גם אם מחברים זאת למסך הטלוויזיה וגם אם האיכות טובה,תמיד יש חשש
    שיהיו תקלות בשידור,בכל זאת מחשב ודרך אתרים פירטיים.

14. קינג לדלי Member

יעקב זיו והסולם היום במעריב.

"סנדרלנד רכשה את לי קטרמולה.קטרמולה הוא הרכש החמישי של הקבוצה".

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:

אגב, מצחיק ועצוב לראות את אתר ערוץ הספורט נראה כמו הערוץ עצמו. הידיעה הראשית (ביום חמישי!) היא קידום למשחק של בית"ר-הפועל בשבת (בגביע הטוטו, כן...), שמזמינה את הגולשים לצפות בתקצירי המשחקים ביניהן בעונה שעברה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/09