turn off the mickey זה סלנג אנגלי למישהו ששמח מאוד. פעם אחת אייל ברקוביץ' כבש שער במדי הסיטי והשדר תיאר את זה בביטוי הזה ויעקב זיו תירגם "ברקוביץ' חגג בתנועות של מיקרופון".
תגיד, לדלי, אתה לא בעד לפתוח קמפיין להכניס את שגיב לראש הדסק של כדורגל אירופאי של מעריב במקום הליצן יעקב זיו? הבנאדם הזה כ"כ חסר מושג שזה מפחיד. יש לו את העבודה הכי קלה בעולם, וגם בה הוא מצליח לעשות מעצמו צחוק. יוחלף יעקב זיו לאלתר!
בסדר, גם טורה עבד בארסנל עד לפני שבוע. דברים יכולים להשתנות. ואם אתה מתעקש, אני מוכן אפילו לקבל אותך (למרות עיתונאות מגמתית) כראש הדסק שם, רק שמישהו יגאל אותנו מיעקב!
יש לי הרגשה שהרבה מאלה שעושים את הכתוביות פשוט לא מתמצאים בכדורגל. יותר מפעם אחת ראיתי שכתבו שולס במקום סקולס, בגלל ה-SCH.
אני מקבל בקביעות מהשכנה המבוגרת שלי את הספורט של מעריב ובגלל שיש את האתרים האנגלים באינטרנט אני לא לוקח קשה ודווקא נהנה לקרוא ולצחוק ביחד עם יעקב זיו וסולם החלומות.
כתבה יפה ומרגשת של מלר על רובסון המדהים , אגדת כדורגל עם ניצוץ בעינים שכדורגל היה כל חייו, מייצג את אנגליה היפה , גם כשאימן מחוץ לממלכה הוא סיפר בהתלהבות איך שהיה עוקב אחרי המהדורות של סקי ניוז כדי להתעדכן בנעשה בליגה ,ממש כמונו לפני עידן האינטרנט , החיוך הנצחי שלו נשאר איתי לתמיד בובי האגדה .r.i.p ראיתי מעריב היום לצערי ,יעקב זיו "נענש" בלהכין כתבה על סיר בובי , אין לי מילים , עצוב מצער בשביל מעריב ,לא מצליח לקלוט איך לעזאזל לאף אחד לא אכפת בעיתון שהכדורגל העולמי נתון בידיים של עילג וחובבן כמו יעקב .
גם עלינו חלה חובת הדיוק, ערן הביטוי הוא taking the mickey משמעותו: למתוח מישהו, לעבוד בעיניים, להסתלבט על... הדיווח היה על שחקני פומפי או סיטי ש-took the mickey off eyal berkovic. כלומר, מתחו אותו קצת בחדר ההלבשה. הדיווח בצהרון הישראלי היה (בערך, אל תתפסו אותי במלה): קיבלו את ברקוביץ' בריקודי מיקי מאוס
אבי,זה היה אחרי גול שלו בסיטי מול הפלאט ליין מאחורי השער. הוא הביא מין ריקוד מטומטם כזה ואז השדר אמר את זה. עופר יכול לאשר. באמת שלא שמעתי יותר מידי את הביטוי הזה ואף פעם לא ידעתי מה זה,אבל אחרי הגול חשבתי שזה מה שזה אומר בגלל השדר. יכול להיות שהיו שני ארועים כאלה בעיתונים הישראלים...
אורן זריף למכבי ת"א: איתי לא תספגו אפילו שער איש התת מודע הבטיח לצהובים למנוע מהכדור לחדור לשערו של שטראובר בתמורה ל-800 אלף ש"ח. במקרה של ספיגה, יפצה ב-150 טון אנרגיה http://www.one.co.il/Article/141802.html :aaarofl:
הדבר שהצחיק אותי בכתבה (כן, נכנסתי) זה שזריף אומר שהוא כבר עבד בעבר עם קבוצות ושחקני כדורגל וכדורסל. ובכן, האם קבוצה ישראלית סיימה את העונה בלי לספוג שער? זכתה בליגת האלופות? האם שחקן ישראלי הוכתר לכדורגלן השנה בעולם? זריף, יש לנו בעיה!
גדול!!!!! :aaarofl: ועכשיו ברצינות...אני אמליץ עליו לח'ברה מאבו דאבי שיגיע לסיטי,כסף זה לא הבעיה.יתכן שגיבן הוא איש רוחני שיאמין בזה,בכל זאת הוא קתולי. אבל תעזבו אותנו מהפיצוי הטיפשי של האנרגיות,במקום זה שיעזור לנו (בנוסח אורי גלר)למצוא ריכוזי נפט במדבריות תימן.