פעם ראשונה שאני רואה שמץ של מחשבה ויצירתיות מאחורי התמונות האלה. דווקא יצא להם אחלה. אני מניח שלא בכוונה. והם לא רמזו שום דבר לגבי ונגר. רק לגבי הישנוניות בה הוא ואוהדי פראנסנל מקבלים את התעוררות הענק..
תגידו, ממתי ערוץ ספורט 1 הפך לערוץ של מנצ'סטר יונייטד? כל הכבוד לצ'רלטון על כך שבזמן הפגרה הארוכה מהכדורגל, הם החליטו להכניס כל מיני תוכניות נהדרות כמו ראיונות עם רונאלדו ובקהאם, תוכנית על רוי קין, כל הגולים של סולשאר ומשחקי עבר נהדרים של מנצ'סטר יונייטד - אבל לא יתכן שהערוץ יתמקד אך ורק בהם. ליונייטד יש ערוץ טלוויזיה נהדר עם ארכיון משובח, אבל אני בטוח שגם לליברפול, ארסנל וצ'לסי יש דברים דומים, גם אם פחות איכותיים(ואני אומר זאת רק מלצאת בנקודת הנחה כדי להטיב עם צ'רלטון, לא מידע אישי או משהו). פרט ליונייטד, שודרה רק תוכנית אחת מעניינת - ראיון ארוך עם לאמפרד שחגג 400 משחקי צ'לסי. ואני שואל - למה לא לשדר למשל את הדרבי המדהים בין ארסנל לטוטנהאם מעונת 05\2004, שנגמר בתוצאה 5-4 לארסנל?; למה לא לשדר כתבה על העונה המדהימה של התותחנים שהסתיימה באליפות מרשימה וללא הפסד ליגה, עונת 04\2003(ואני יודע שחלק יגידו שאז הפריימרליג שודרה בערוץ הספורט, אבל בטוח שיש בארכיון של הערוץ של ארסנל או משהו כזה, את הקטעים האלו), תוכנית פרידה מתיירי הנרי...וגם תוכניות מקבוצות אחרות לא חסר - למשל עוד על צ'לסי, או תוכנית על ג'ררארד וגם את גמר גביע האנגלי מעונת 06\2005, אחד הגמרים הטובים ביותר, או דבר אחרון שאני מציע - גמר גביע אופ"א מעונת 01\2000, כשליברפול ניצחה 5-4 את אלאבס. ובכל מקרה, עם כל הביקורת - צ'רלטון הכניסה תוכניות מרעננות ובלתי צפויות. כבר חשבתי שבמשך הפגרה ניאלץ שוב לראות שידורים חוזרים כל הזמן מהפריימרליג...
צ'רלטון רכשו תכנים של ערוץ מנצ'סטר יונייטד וזאת הסיבה. כל התוכניות שמשודרות על מנצ'סטר יונייטד מגיעות לצ'רלטון היישר מהערוץ של הקבוצה. לכן אין להם תכנים דומים על ארסנל, צ'לסי וכו'.
מה עוד אפשר להגיד על היצור הזה שלא אמרו? לי כבר באמת נגמרו המילים בשביל להגדיר את ה"אישה" הזו, בטח כבר הבנתם לבד למי הכוונה. http://www.103.fm/include/updateview.aspx?...tart=spe2607096 משרד הבריאות קובע: מומלץ להצטייד בשקיות הקאה אקסטרה לארג´ לפני שמיעת המערכון שלפניכם,ראו הוזהרתם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/boom.Xxx איזה תת רמה, בחיי. "קיבלת הצעה ממכבי"? "אני לא רוצה להתייחס לכל שמועה שצצה" "אוקיי, אבל רק תגיד לנו אם כן או לא" "ברקוביץ' בולע שאוורמה ופלאפל ובבית מבקש מאישתו פנקייק". איכסססססס
ברגע שמפסיקים להסתכל על התוכנית הזאת כתוכנית ספורט, ומתחילים להסתכל על זה כתוכנית קומית, אז זה נראה כבר הרבה יותר טוב. פשוט לשמוע ולצחוק :aaarofl:
http://www.ronendorfan.com/?p=1221 אני לא אוהב את דורפן, אני חושב שהוא אפילו יותר גרוע מחברו בורוביץ'(וכן, צריך לציין את זה בכל פעם שאני מביא לינק לפוסט מהבלוג שלו) אבל כמו תמיד יש לו לא מעט הברקות. פוסט פשוט קורע מצחוק :aaarofl: רק חבל שכרגיל הוא דוחף לכל מקום שאפשר איזה ביקורת מרומזת, והפעם על ההתנהלות של פרגוסון ושל המועדון בחלון ההעברות.
לא טוב מבחינתנו, ועוד עם הליגה הגרמנית? אין לי מושג איך הם יצליחו להכניס 3 ליגות שמשוחקות במקביל ב-2 ערוצים. גם ככה היו מספיק נטיות בערוץ האנגלי לטובת ישראלי וכאלה, אני מקווה שהעסק לא יחריף עוד יותר.
נראה לי הם ישדרו משחקים מהליגה הגרמנית שמשוחקים בשישי כשביום שבת כרגיל, וביום ראשון הם ישדרו ליגה אנגלית, גרמנית ואיטלקית.
טוב ? לא טוב ? צלחת לווין ,אני כבר 6 שנים מקורב לצלחת ,ועכשיו הזכרת לי שצריך קצת לנקות אותה ככה בכיף לקראת העונה החדשה , 38 מחזורים כפול 10 משחקים במחזור שוה 380 שידורים י ש י ר י ם בעונה ! כולל כמובן אין ספור שידורים חוזרים פריוויאים , סיכומים אולפנים,ליגות נמוכות ,וגייד נפלא באתר האינטרנט שלהם ,בחיי שאני לא עושה פרסומת לאף אחד הכל אמיתי .
מחזק. אנשים שאוהבים כדורגל ולא מתחברים ללווין הם כמו חרמנים שמסרבים לבר רפאלי. היא עומדת שם לפניכם,גשו אליה,תרימו אותה על הקיר. צלחת לווין,הפיתרון התרופתי הטוב בעולם.