אני אוהב את מלר ויש בו תמימות חיננית, אבל העניין עם מה שהם החליטו לעשות פונה לחלקים קטנים בציבור שהוא גם ככה קטן. יש את חובבי הכדורגל. בתוכם יש את אלו שמוכנים לשלם כסף כדי לצפות בו. בתוך אלו, יש את המכורים למשחק שמעוניים ורוצים לדעת הרבה עליו. זה הקהל שהם מכוונים אליו, לא קהל גדול אבל קיים. מתוך הקהל הזה, אני חושב שכמות האנשים שמוכנים לשלם כסף ולהטריח את עצמם בחום הזה בשביל לצפות בצמד הזה(ובעיקר, לשמוע את נדב יעקבי מדבר) הוא מינימלי, אם קיים בכלל(ויסלח לי the arsenal). הדרך היחידה שאני מוכן לשלם כסף בשביל לראות ולשמוע את נדב יעקבי היא דרך ערוץ 5+ עם כדורגל כשהוא ברקע, וכשיש לי ביד שלט שבכל רגע אני יכול להשתיק אותו.
אתם יושבים בבית ומזיינים בשכל בפורום. אפשר לחשוב שאתם כל-כך מבינים בכדורגל, פרופסורים של ממש. כל אחד חש פה שהוא מבין גדול כדורגל. בועז חלאס להעביר על כולם ביקורת, מי אתה בכלל?
אני לא בא בשביל נדב. אני בא בשביל לשמוע קצת על כדורגל, בתוך כל השעמום האופייני הזה של חודש אוגוסט. לשמוע על כדורגל ממאסטר כמו מלר אף פעם לא יכול להזיק. אני בהחלט יכול להעיד על עצמי שאני מכור למשחק הזה. אני חושב שאתה היוצא דופן פה, לא אני.
דווקא בסוג של דיון או דו שיח עם הקהל לאבי מלר ולנדב יעקובי יש מה לתרום. הם בעלי ידע היקפי מופלג ואפשר לשמוע מהם לא מעט סיפורים מעניינים שלאו דווקא עוסקים בטקטיקות או בניתוח המשחק אלא יותר בכל מה שמסביב. שווה לשמוע אותם בענייני סיפורי קהל, נסיעות, רכילות ספורטיבית, תקשורת ספורט,ספרות ספורטיבית ועוד.
לי יצא לשמוע את נדב יקובי בדיון באוני' בן גוריון כשהייתי סטודנט, נדב ואם אני לא טועה סלבה באו לדיברו על כדורגל דרום אמריקאי. היה בסה"כ מעניין פחות או יותר, קשה לי להאמין שהייתי משלם עבור זה כסף אבל אני בטוח שיש אנשים שכן, בכל מקרה שיהיה להם בהצלחה.
אני לא מבין מה אתם רוצים מנדב. גם אני כמו רובכם לא אוהב לשמוע אותו משדר. קביעות חד-משמעיות עוד לפני שהגיע ההילוך חוזר (פנדל! השופט קובע שמשום מה שיש כאן אופסייד..), צרחות ב-11 בלילה גם בלי סיבה מיוחדת, אבל לשמוע אותו מדבר על כדורגל בטח הלטיני זה תענוג. גם אם זה לא התחום עניין שלך בדיוק (כמוני) ואולי אפילו דווקא בגלל שזה לא תחום העניין העיקרי שלך. אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שהוא מומחה בתחום ושהוא מבין כדורגל ברמה גבוהה. (ההודעה מכוונת בעיקר לבועז, אבל גם לכל האנטי יעקובי שהם רוב מוחץ בפורום)
1)- לה קורבה נורד, מי אני? מישהו שמשלם כסף כדי לשמוע את נדב יעקבי למרות שהוא לא רוצה. אני מעביר ביקורת עליו וזוהי זכותי בדיוק כמו שזוהי זכותך להעביר ביקורת עליי. ההבדל הוא שאותו צריכה לעניין מהי הביקורת של הציבור שצורך אותו עליו. אני לעומת זאת , לא כל כך מעניין אותי מה היא דעתך עליי. 2) ברבאטוב, היום האינטרנט מאפשר לנו להגיע למאגרי מידע אדירים, אנציקלופדיות מהלכות התחלפו בויקיפדיה ושות', היום כשאני הולך לשואו ומשלם עבורו כסף אני רוצה להרגיש שהכסף שהשקעתי הושקע נכון. מה נדב יעקבי יכול לעשות חוץ מלספר לי על "מראדונה הבא" או על הכישרון הגדול מונצואלה או כל חרא אחר? לא מעניין אותי מה שיש לאיש הזה להגיד, הוא לא מרשים, לא חכם, לא מצחיק, פשוט מקיא את כל מה שהוא קרא/שמע/יודע. אני לא יודע למה אתה בדיוק מצפה ממישהו שאתה קורא אותו בבלייזר, רואה אותו בטלויזיה ובכל זאת לא מרוצה. למה לי ללכת להופעה שלו ולשלם על זה כסף???
טוב חברים אני הולך לפרימיירה בעוד שבועיים , אני אוהב את מלר וזה עבורו פעם ראשונה ,למרות שמלר כבר הוכיח כישרון לא מבוטל במשחק (משחק השיא מבחינתי היה להיות גון מלקוביץ , אהה וגם פו הדב הוא היה נפלא ) אני מכבד את כל חברי הפורום שחושבים אחרת וזכותם לחתוך ולהביע דעתם , אני גם לא חשוד באהדה לנדב החרגול ,אבל אני כן חושב שערב כזה יכול להיות מאוד מעניין ודינאמי ,כשגם הקהל מאוד מעורב בערב שכזה , בשיחות שלי עם אבי ובקריאה שלו בדיון שלנו , הוא יודע טוב מאוד מה אנחנו חושבים על נדב וממה שהבנתי יש גם לא מעט עקיצות בינהם לגבי הנושאים השונים , בקיצור זה יכול להיות שעתיים מאוד מהנות לדעתי . אי אפשר להתעלם מהידע ומההופעה של נדב , ותמיד אמרתי את זה ,ומצד שני ההתנהגות הילדותית שלו (הוא חיכה בדיוק 5 דקות לאחר הסיום בברידג כדי לסגור חשבון עם צלסי ,וכמו ילד השוה בין "הקיפוח "של בארסה במשחק הראשון לבין הקנוניה בערב הבילתי נשכח בברידג ,הערב שבו שופט קבע מי עולה לגמר ) בגרמניה 2006 הוא גרם לי לרוץ ברחובות בוכום עם דמעות של אושר כשארגנטינה הודחה בפנדלים , ואולי בגלל כל הניגודים האלו ,יכול להיות ערב מסקרן ומפתיע .
עופר, ממתי אתה צריך את נדב בשביל לבכות משמחה כשארגנטינה מפסידה? אם כבר צוותא אז יש שם ערב לפני הארוע אחלה הופעת מחווה ללד זפלין הגדולה. יודע מה? תחשוב על זה..
גם בסרטים הערביים של יום שישי קשה למצוא משחק מוגזם כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
http://www.sport5.co.il/ 1. הבלוג של דארן לא אמיתי, אבל הוא טוב... מאוד. 2. סוף סוף יחס לארסנל, ב"תמונות היום" (וואו), רק חבל שהם רומזים שונגר צריך ללכת... כמה ישראלי.