אתם ידעתם שהפועל ת"א עורכת משחק אימון מול סטוק סיטי?! יהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לראות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .
מתוך הכתבה של ספורט5 על שיטי: "שוער מי יש: שיי גיבן, סטיוארט טיילור, קספר שמייכל, ג'ו הארט (מושאל) במשפט אחד: יש צורך בשוער שיתעלה על הבינוניות הזו" אני ראיתי את המשפט הזה ויצאתי. בטח לא חסרות עוד פנינים
הכתבה הזאת מטומטמת ברגע שלא הזכירו את סטיבן איירלנד. ולראות את התגובות של הטוקבקים גורם לתחושת הקאה. יש צדדים כל כך מגעילים בהפיכת בחור ערירי לענק ביום אחד. פתאום כל העולם מתעניין וכמות השכונה בתגובות רק עולה. עוד מעט סיטי שולטתתתת... עופר,כשהייתה מספר בהנהלה כמה אתה שרוף מישראל היו מתמוגגים ומארחים אותך בסיטי כמו מלך. היום בטח יושב שם איזה גבי קצרה ערבי שיחייך לך חיוך של "מאיפה החולה נפש הזה נפל עלי"...
כנראה שגם הם מבינים שהעריץ שלהם על סף פשיטת רגל וימיו ספורים ומתחילים לחפש חלטורות חדשות. האמת? לשניהם יותר מתאים לעבוד בתור קומיקאים מאשר שדרני כדורגל,מהבחינה הזאת המעבר יעשה להם רק טוב ויושב עליהם בול,אני יודע שנהוג לשבח כאן את מלר אם זה בגלל החברות שלו עם כמה מהכותבים כאן ואם זה בגלל שהוא עצמו כותב כאן פעמיים וחצי בשנה,אבל האמת היא שהוא לא הרבה יותר טוב מידידו יעקובי, צורח ומתלהב כמוהו בלי קשר למשחק ולוקה בהבנה מינימלית של המשחק עצמו, את הידע שלו בשמות שחקנים ובהיסטוריה של המשחק אי אפשר לקחת ממנו אבל זה לא מספיק כשבאים לראות כדורגל ולא לשמוע פטפוטים ונתוני טריוויה במשחק שעה וחצי+. אני לא אשכח את שידור חצי גמר גביע אופ"א שלנו בעונה שעברה נגד המבורג,אחד השידורים הגרועים שאי פעם שמעתי באיזשהי שפה (כולל השידורים בצעקות בסינית בסופקאסט) בחסות החבר א. מלר, מילא הטעוית בשמות השחקנים והחוסר אוביקיטביות המדהים,העובדה שהוא לא הפסיק לפטפט במשך כל המשחק כולל פרשנות ומסקנות הזויית מהמתרחש על הדשא הוביל לחווית שידור שגרמה לי להתגעגע לניסים קיוויתי. בשלב הראשון הם הולכים על סטאנד-אפ? למה סתם ללכת סחור סחור, שילכו ישר לקרקס,נראה לי גם שם משלמים קצת יותר טוב מבסטנד-אפ.
ובכל זאת, זה נדיר למצוא אנשי תקשורת, בטח ברמה של אבי מלר, שמתייעצים עם אחרים, שנכנסים לפורומים כדי לקבל עצות ועונים לכמעט כל שאלה שמופנית אליהם. לשמחתנו, יש כאן בפורום כמה אנשי תקשורת שמשתתפים באופן פעיל בפורום שלנו, אבל מכלל אנשי התקשורת בארץ - לרובם לא ממש אכפת מהביקורת שאנשים כמונו מפנים אליהם. לגבי שדרים באופן סצפציפי, השדר האחרון שאני זוכר שהיה כאן פעיל בפורום היה ברק רום והוא פרש כבר מזמן. ככה שאני חושב שצריך להעריך מאוד את מלר ולו רק בזכות העובדה הזאת (ולטעמי יש לו עוד הרבה נקודות זכות).
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בטח אתה קרוב משפחה שלו או משהו, מה הקשר להחליף אותו? לך לישון
אני לא קרוב משפחה שלו. הביקורת שאתה מעביר עליו מפגרת מיסודה בהתחשב בעובדה שאת הדברים שהוא שכח אתה עוד לא למדת. לי לפחות באופן אישי, בלי נדב כנציג ראשי של הערוץ לכדורגל הספרדי, הליגה הספרדית לא היתה אותו דבר.