דיון התשקורת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/6/09.

1. THE STRETFORD END Member

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, זה היה סוג של צפוי, כי הם ניסו לעשות את זה גם בשנה שעברה ונחסמו ממש ברגע האחרון. השאלה היא איך זה ייראה במידה שליגת העל בכל זאת תישאר בצ'רלטון, כי יחד עם הליגה האנגלית, אלו יהיו שלוש ליגות שמשוחקות בו זמנית, על שני ערוצים.

לגבי ערוץ הספורט, אם הם יקנו את ליגת הדוקים, צ'רלטון יקחו מהם גם את זה.

3. בועז Member

אל הבלוג של רביב דרוקר הגעתי ממש במקרה. אני חייב לציין שעל אף שהבחור מעצבן לעיתים, אני פשוט נהנה לקרוא אותו. בפוסט הבא שלו הוא מתנגח בדני ענבר, שגם מגיב לו תגובה עלובה. פשוט עלוב לראות את דני ענבר הרכילאי נדחק לפינה ומדמם. תהנו.
    לינק לפוסט

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי את זה כבר לפני מספר חודשים, אבל זה מצחיק כל פעם מחדש. העיתונאי הדגול דני ענבר מודה למעשה ששכרו אותו כסוג של יחצ"ן, אז לא היתה לו בעיה להיות גם סוג של יחצ"ן. ולא בשביל מישהו שלא קשור כלל לתחום שבו הוא עוסק - פוליטיקאי נגיד, או איל הון - אלא לבעלים של מועדון כדורגל.

אישית, אני מאוד אוהב את הפסקה הראשונה בתגובה של ענבר: בסרט "איש עם ביצים" שביימתי על גאידמאק מעולם לא התיימרתי לייצר תחקיר. כך נאמר בסרט. כך היתה הדרישה מהמזמינים. בסה"כ היתה בקשה מ"רשת" אליי לליווי של גאידמאק חמישה ימים ברוסיה.

יש שם אחר לדברים כאלה, וברמה המטאפורית - זה לא רחוק!

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכן מלר גם את הליגה הגרמנית לקחו לו, עכשיו הוא יצטרך ללמוד בע"פ את ההרכב של אלמריה.
    האמת כל-הכבוד לצ'רלטון שבניגוד לערוץ הספורט גם פועלת ונותנת תמורה ראוייה.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתה אומר שערוץ הספורט לא פועל? אני בטוח שבקרוב תעלה תוכנית אולפן מרגשת שבה ידבר רון קופמן עם ספורטאי עבר על אירועים היסטוריים בישראל, ובסוף יצעק עליהם שהכל חלטורה ושהם בושה לספורט. או משהו כזה. יכול להיות שכבר יש תוכנית כזו, אני לא יודע, אי אפשר לצפות בשום דבר שערוץ הספורט מייצר באולפנים שלו בלי להקיא ממשהו, מלבד חמישיות.

אגב, בוואן, לוחמי החופש והחירות, מכריזים על המעבר של הליגה הגרמנית כ"בשורה לחובבי הכדורגל הגרמני" ומציינים בין כוכבי הליגה את "פרנק ריברי, לוקה טוני, הונטלאר ולוקאס פודולסקי ועוד...". ברור, הונטלאר? תקבל את ההצעה של שטוטגרט. זה מה שאופירע ולקקניה רוצים.

7. Ryan Giggs11 Member

יש בספורט 5 לייב את התוכנית שתפיג לכם את שעמום הקיץ-מתחממים.
    בהחלט תמורה הולמת לכסף שאמורים לשלם עבור הערוץ הזה.

ועכשיו בנימה יותר רצינית, אני עדיין לא מבין למה צ'רלטון נשארה בתדמית של"חראלטון".
    נכון שדרנים ופרשנים בדיחה אחת גדולה(ולפעמים גם בחירת משחקים מוטעת)אבל צ'רלטון כבר מזמן לא הגנבים והרשעים אלא התהפכו היוצרות וספורט 5 אלה הם שדורשים כסף על לא כלום. מעניין מתי התדמית הזאת תשתנה...

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/09
  8. spurs229 Member

גם כשהם שידרו רק את הפרמיירליג אני לרגע לא התחרטתי על ה-50 שקל האלה, בידיעה שבכל מצב אחר אולי הייתי משלם פחות, אבל גם מקבל פחות שידורים. יש להם מוצר מצויין (עכשיו כבר מוצרים), הרבה יותר משל ערוץ הספורט; למרות שבערוץ הספורט האריזה יותר יפה ומקצועית.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר המשעשע הוא שגם האריזה היא כבר לא מה שהיתה, בין ההידרדרות באולפן ליגת האלופות לעליית ה"קופמניזם". לערוץ ספורט נשאר כל כך מעט שזה עצוב. מהערוץ של "להיות שם כשזה קורה" לערוץ של "להעביר לצ'רלטון כשזה קורה".

10. AW forever Member

או גם במקום "כל הספורט שבעולם"- "כל הספורט שבאולם". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר איך בתחילת העשור וסוף שנת ה-90' אולפן הגמר של ליגת האלופות בערוץ הספורט היה חווייה עם המערכון הנהדר.
    והיום? לוקחים את צוות הפרשנים לאיזה חוף ים ומביאים פליטי ריאליטי ועוד כמה לא קשורים, מתייחסים ברצינות לאיציק זוהר ומעסיקים את יעל בן-דב וכמובן לא משדרים את המשחק בערוץ עצמו.
    צ'רלטון רק התחילו ואני מאמין שהם ישתפרו בהמשך.

12. Beitar Member

הלוואי, אבל אדם אל תשכח שגם הם במצוקה כלכלית. כנראה שהמצב שלהם קצת יותר טוב מזה של ערוץ הספורט, אבל גם הם מסובכים בתביעות משפטיות (עם ההתאחדות). במיוחד אחרי הרכישות היקרות של הליגה האירופית והליגה הגרמנית, לא נשאר להם הרבה כסף כדי להפיק תוכניות - אולפן באיכות טובה, בסגנון של ערוץ הספורט.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם לא צריכים אולפנים, משחק משחק באופן רציף.
    אין להם פרשנים טובים בשביל זה ואיזה מודי בר-און עם כריזמה, תראה מה קורה לערוץ הראשון שהאולפן שלהם עם בוני ודני נוימן הוא פשוט בושה.

14. בועז Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

למישהו יש מושג מתי ,או אם בכלל, יכול ערוץ הספורט להשתחרר מהחוזים שיש לו מול יס והוט?
    נראה כאילו זה הדבר שהורס אותם הכי הרבה.

15. Beitar Member

לפי מה שמלר כתב כאן בשנה שעברה, כשספורט 5+ הוקם, הוט ויס חתמו עם ערוץ הספורט על הסכם למשך 10 שנים על שידור הערוץ בתנאים שנקבעו (רוב הכסף מועבר להוט ויס, ורק אחוז קטן לערוץ הספורט). אם אני לא טועה, הערוץ הוקם ב-2002 (לפני המונדיאל) ולכן נשארו עוד 3 שנים.