צורף פרשן נוראי, לא יכול לסבול אותו. לעומת זאת עודד יעקב פרשן מצוין, אם אני לא טועה הוא גם פירשן איזה משחק של דודי סלע בווימבלדון הנוכחי ועשה את עבודתו על הצד הטוב ביותר. לגבי קיציס, כמו שכבר אמרו פה, הוא השתפר מאוד לעומת שנה שעברה, הוא היה בסדר גמור, לא טוב ולא רע ואיפלו הוסיף מדי פעם קצת הומור לשידור.
אם הטניס לא היה כל כך משובח , הייתי מכבה את הטלוויזיה עוד במערכה הראשונה. שיעמום המחץ, מדברים שטויות ולא מעניינים בגרוש... עדיף את צורף שיעיר קצת את השידור, קיציס נשמע כמו אחד ממבט.
ולו רק בגלל העובדה שהם היו אובייקטיביים ב 100% והתלהבו מכל מה שהיה מלהיב, לא משנה אם זה היה מארי או ואוורינקה. זה הצמד היחיד שהיה מספק חוויית צפייה נורמאלית במשחק כלשהו של פדרר.
יותר חשוב מזה אפילו לדעתי, הם לא התלהבו ממה שלא היה מלהיב, כמו שבכל ווינר של פדרר הפרשנים מנתחים לנו שעה את ההצלפה שלו עם הפרק. מי ישמע שזה פטנט שרשום על שמו. כל החכמה בשידור טניס לדעתי היא לדעת מתי להתלהב ולדעת מתי לשתוק (שמעת צורף? לשתוק, כן כן, יש כזאת אופצייה).
אם כולם יורדים על צורף אז כנראה שטניס זה לא התחום שלי למרות שאני אוהב את המשחק. אני רואה עכשיו את משחק האליפות בארגנטינה וזה נראה כמו משחק בין שכונת ג'סי כהן לתל גיבורים. חצי איצטדיון עבריינים... השופט מסכן מדקה ראשונה כמו גננת וכל 5 דקות עוצרים את המשחק לרבע שעה. השוער של הורקאן במקום להמשיך את המהלך בחר כמו כל ארגנטינאי לעשות הצגונת ונשכב ואם הוא קם אין גול. אין להם קלאסה והם אף פעם לא יודעים להפסיד. כולם מקללים את כולם כולל המאמנים... הקוק פרסי הרג את המדינה הזאת. עכשיו נכנסה זקנה לדשא להלהיב את הקהל והשדר הערבי איבד את זה ונקרע מצחוק בשידור ישיר... ולס מובילה 1-0 משער בדקה ה 83 שזה היה לפני שעה בערך ועכשיו דקה 94 ועוד לא משחקים... אגב,האלופה הבאה תיקבע בדיוק בעוד שבועיים.
איזו עונה זאת,הראשונה,שנייה שלישית או רביעית בשנה האחרונה? כמה פעמים שלא הסבירו לי את זה,אף פעם לא הבנתי איך חוגגים שם אליפות ואחרי שבועיים הליגה מתחילה מחדש, זה כמו ביום שישי בקט רגל,אתה מנצח,אתה אלוף ונשאר במגרש, הפסדת אתה יושב בצד 10 דקות ואז יש אלופה חדשה ואז שוב פעם אתה משחק. איזו אזעקה יש שם?
עזוב אליפות מה תגיד על היורדות ? הם נקבעות אחרי שכלול המיקום שלהן מימי חואן פרון. עכשיו השחקנים הולכים מכות ואחד פתח את הראש... "איזה אזעקה את מי יזעיקו זה משטרה !" הנה נגמר ! הם ממהרים לחגוג לפני שתהיה אלופה אחרת...
צריך לנסוע לשם מתישהו,חייב לטעום מהבשרים שלהם שאומרים שהם הכי טובים בעולם,שיהיה משהו קצת יותר זול מאל גא'צו למה כל פעם שאני הולך לשם אני חוזר עם חורים בכיסים. אז היא אמרה זהו,תגמור לבד.
מזל שאני לא צריך לשמוע את השכונה של צורף וקיציס, הספיק לי מזה בקיץ שעבר. השידור ב-BBC מקצועי מאד, גם חווית ה-HD פשוט אדירה, כמובן שג'ון מקנרו כפרשן מוסיף המון.
למיטב ידיעתי הדלה, זה מחולק לאפרטורה וקלאסורה, שהן פתיחה וסגירה בספרדית. ככה שכל (חצי) עונה היא 19 מחזורים אם אני לא טועה, ויש אלופת אפרטורה ואלופת קלאסורה. וגם כל אפרטורה או קלאסורה חצי מהשחקנים של האלופה עוזבים לאירופה, ככה שהיא יכולה גם להיות על סף ירידה. רק שעלייה וירידת ליגות בארגנטינה זה כבר מעבר לבינתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
למה אתה מסתבך עם הירידות זה מאוד פשוט. שכלול של 3 עונות אחרונות ,קובע בסופו של דבר מי יורד ומי נשאר ליגה . במחזור אחרון עולה קבוצה לאוטובוס וכל השחקנים מקבלים מחשבון ,עד שמגיעים למשחק ,משהו מצליח לפתור את התעלומה איזה תוצאה יכולה לעזור אם בכלל להינצל ,לא נפתר התשבץ מי יורד , לא נורא עד שיעלו לשחק כבר מתחילה עוד עונה , כמו שאמרתי פשוט מאוד , אבי לוזון גאון לעומת מקבילו בארגנטינה .
:aaarofl: :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx